Higge ska krossa ynka mus...

Nyss slutade min datormus fungera. Lätt panikslagen försökte jag installera min gamla IBM-mastodontmus från 1984 igen, men jag har slarvat bort usb-kopplingskontakten som behövs för det. Okunnig om hur man navigerar i datorn utan mus, tryckte jag fipplande runt på tangentbordet, och stirrade förvirrat i fälten som ibland öppnades. Då ingen magisk "fungeraknapp" råkade bli träffad av mina nervösa korvfingrar, tog jag tillslut den lilla musjävelen, lade den i min vänstra hand och slog den med höger knytnäve, samtidigt som jag sammanbitet marinerade den i hatfulla blickar.

Plötsligt syntes ett svagt rött sken i den, och markören hoppade plötsligt till liv på skärmen. Jag hade lagat musen! Eller kom den kanske ihåg vad som hände dess företrädare, som började jävlas med mig?  Just det, jag tog mitt trogna bollträ, och krossade livet ur den. Sen var det inte så jävla roligt längre, att vara en kass jävla mus.

Idag har jag haft en skön morgon. När jag vaknade kände jag nämligen ingen stress, eller irritation över att behöva trängas med odördrägg ur socialgrupp 3, i en polsktillverkad skitbuss som något as på Luleå Lokaltrafik tagit pengar under bordet för att välja att köpa in istället för Volvo- eller Scaniabussar.

Nu har jag ju min lilla Tilde


 Jag har bara haft gamla rishögar, men nu bestämde jag att det fick räcka. Jag ville ha en hyfsat ny bil, som funkar och går billigt. Tilde har dock överträffat alla förväntningar. Hon har alla möjliga jävla finesser, allt ifrån att man kan styra stereon från ratten och ställa lutningen på baksätesryggstödet, till att det sitter ett glasögonfack uppe i taket till vänster om föraren, samt att de elmanövrerade backspeglarna är eluppvärmda. Jag upptäcker nya finesser varje dag, och samtidigt känns hon förbluffande vuxen och stabil på vägen. Stressar man henne så säger instruktionsboken att hon gör hela 170 km/h också. Hon är som man skulle föreställa sig avkomman efter en  som blivit våldtagen av en .

Vilken lycka, att vara bilburen! Jag fick dock stressa till slut iaf, eftersom jag tog det så lugnt och mös på lite för avslappnat, lite för länge.

Sämst just nu: Om äckelskiten T9 som jag börjat använda i samband med att jag bytt telefon (efter att jag kastat, stampat och brutit ihjäl min gamla telefon som ju började jävlas med mig) vill skriva "tära" istället för "vara" en gång till, så finns det risk att jag biter av telefonjävelen på mitten. Sen är det bara att konstatera att T9 är gjort för imbeciller med ett svenskt ordförråd på en full danskjävels nivå, för jag får tamejsatan lägga till ord hela tiden. Exempel på ord som fått läggas till; "Blogg". Fattar ni hur jävla dåligt jag mår av att skriva mess under sådana omständigheter?  

Bäst just nu: Min lilla Tilde.

Kommentarer
Postat av: ingvar

Kan meddela att en ipod nano går att mosa med en hand. Den jäveln kommer alldrig förstöra för mig nått mer. Hoppas mp3spelahelvetet hamnar på ett riktigt vidrigt ställe i livet efter detta. Kanske ett varmt och fuktigt ställe där han tvingas spela feministprogg, finsk tango och fusionjazz tills fan löser av.

2009-03-24 @ 16:14:14
Postat av: Elin

Sorry men Tilde ser ut som en tantbil!

2009-03-24 @ 21:18:14
Postat av: Honken

haha du har alltså gått och köpt en nyare version av min gamle vite opel kadett som om jag inte minns fel blev fullständigt hånad av dig... Postabil tror jag du psyka den med... den blev aldrig sig lik efter det...

2009-03-27 @ 00:58:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0