Otippad gallsmak.

Här sitter man och snaskar på söndagsosten, en krämig Brie, och ska skölja ner med lite Cola light. Nä, då får man plötsligt munnen full med gallsmak! Vad är det för jävla arrangemang?

Det är såklart de där missunsamma grodätarna som styrt till det så man inte ska kunna dricka amerikanskt till deras gamla ostar. Det räckte inte med att uppfinna syfilisen, det var nödvändigt att sabotera min måltid också! Och nu smakar Marquisen gödselstack också! Faaan!

Jag ska... jag ska ge!!!

Nå, får tugga luft ett tag och prova senare med annan dricka.

På bussen hem ikväll flög tankarna huller-om-buller i huvudet. Min oro/förväntan inför min ofrånkomliga 30-års fest, samt läsning i mina nya kokböcker (för er som inte visste det så samlar jag på kokböcker. Jag har dubbla av "Sopranos"-kokboken, för en fick jag av ett ex, och en fick jag av ett annat ex, och jag har inte samvete att göra av med nån av dom) har skapat viss oreda i tankemönstret.

Kliver på bussenDet var ju satan vad folk för en söndag... oh, en jänta... är det piss på sätet där? nä... ah skönt, fyra säten för mig själv. Så jävla gott med feta ostar i kassen... Brie... göra snittar med Brie? Nä... Mmmm... Snittar... Buffé, ja... Buffé, jojo. Fisk? Gravad Sik... Ja... Gravat kött? Rostbiff? Nja.... Fan vad fint när skägget blivit riktigt tjock och rejält, kanske ska jag bara släppa det ett år, och se vart man hamnar? Smördeg? Gratinerat? Nä... Getost... Chévre... Chévre och tranbär? Torkade tranbär med Chévre, kör man ihop det i hushållsassistenten... men vad lägger man det på? Näää, nu kliver hon av den där, och jag glömde spana in... helvete! Nä vänta nu, jag registrerade henne i minnesbanken när jag klev på ju... just det, så såg hon ut... hehe... söt tjej, mhm... petit-chouxer? Gratinerade med tranbärsgetost? Men vad hade hon för jävla örhänge? De måste ju bli kalla i den här kylan.... Nåt rökt kött underst kanske? Usch.. Bussjävel!


En smula rastlös är jag över att snart åter kunna ta mig fram med mina egna fyra hjul. Även det sätter avtryck i vardagen.

Jag: Aaah, så skönt att ha bil snart igen! Då jävlar!
Elsa: Mhm...
Jag: Höddu Martin, då drar vi ner och sätter oss och lurar utanför gymnasieskolan, hähä...
Elsa: Mäh, usch!
Jag: Jojo, fritzla nåt mumsigt stycke, hehe! "Hej hej, hoppa in du bara! Hur gammal är du då? 17? Nä vet du vad, hoppa ut igen, du är för gammal"!
Elsa: Vad äcklig du är!
Jag: Hähähähä... Ja... Jojo... Hrm...

Hur som helst, najs kommer det att bli.

Anneli: Det skulle bara bli ett jävla gnäll den dag jag verkligen täljde till en käpp och gav er små räpor vad ni har samlat ihop till! Jag fantiserar om det istället.

R: Är det inte ganska ont om tjockisar innanför tullarna?  

Maja: Ja, så var det kanske förstås.

Sämst just nu: Nu är det en jävla torka på seriefronten. Inget nytt alls av intresse i Piratbukten. Men då är det lite befriande att titta på "Mia & Klara" på svt.se. Det är nämligen uppfriskande att se att det finns kvinnor som har en mer djuplodande och ekivok humor än det där dumma "har-mens-vill-ha-choklad"-ältandet man hittar i "Nemi". Inte en enda gång har jag sett ordet "mellangård" i en "Nemi"-stripp, men det dök upp redan i andra avsnittet av "Mia & Klara". Haha! "Mellangård"!

Bäst just nu: "Leos Lekland"! Jag måste skaffa en unge jag kan åka dit å lattja med.

Bäst just nu2: Hahaha! Klamydia i Ögat! Jag ger mig fan på att det är Johan Glans. Jag har lite svårt för honom...

Kommentarer
Postat av: R

Läste i DN att det enligt deras undersökning inte förekommer något smör i de sex olika smördegar de köpt i affären och testat.



Är det inte skandal?



Och jo, du har rätt, vi är smala innanför tullarna, trots vår överdrivna ölkonsumtion.

2009-03-08 @ 23:51:35
URL: http://grapoluponape.blogspot.com
Postat av: Anneli

Hahaha du e så rolig! Det ÄR ju exakt såna tankar man har på bussen. Är du med på spelkväll till helgen?

2009-03-09 @ 01:02:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0