Sex & samlevnad, de alternativa svaren.

Det var längesen nu, men nu då jag hittat en del intressanta spörsmål i sexspalterna, så känner jag att det är dags för ännu ett inlägg på temat "Sex och samlevnad, de alternativa svaren". Alltså, jag tar autentiska frågor ur en spalt, och ger ett eget svar på frågan istället för sexologens (som för det mesta bara låter "Det är normalt, men om du är osäker bör du uppsöka en gynekolog").

Nå, upp till bevis!

FRÅGA: Kan man ha sex i vattnet? Alltså samlag? Kan det vara farligt på något sätt om vattnet kommer in i underlivet? Eller är det kanske bra med vatten, för det kan väl minska riskerna för könssjukdomar?
Och vad tror du, är det bättre att älska i en pool än ute i det fria, alltså i havet?
Nyfiken på vattenlekar


Svar: Är du dum? Varför skulle vatten hjälpa mot könsjukdomar? Nej, det gör det inte. Och jag har aldrig sett några Valar kravla upp på stranden för att knulla heller, så det borde inte vara några problem att göka i havet.

Fråga: Jag har hört att män tycker om när man har en isbit i munnen och vandrar över hans kropp med den. Stämmer det?
Undrande


Svar: Nja, förvisso. Men det är nog mer uppskattat om du stoppar isen i en whisky som du kommer med efter avslutat värv. Så gör en duktig jänta!

Fråga: När jag ligger med äldre kvinnor, 40-55 år, och de kommer i orgasmer slutar det alltid med att de sprutar kraftiga strålar... Kissar de på sig eller? (Det blir dyngsurt i sängen!) 
Janne


Svar: Nä de kissar inte på sig, idiot. Så här är det; äldre kvinnor är ofta mer ohämmade och även bättre i sängen. Det beror inte på att de blivit bättre med åren, utan att de fått en viss insikt som de saknade som yngre. När de var yngre, så hade de en massa fåniga idéer och idiotiska dumheter för sig. Unga kvinnor ränner runt med en massa efterblivna villfarelser om att man inte ska ha sex på första dejten o.dyl. De är hämmade och selektiva, vill inte "bjuda ut sig" och verka oseriösa. Men så en dag upptäcker dom att deras kropp har ett "bäst före datum", och börjar tänka efter. Kanske har de haft för lite sex? Och sexet de hade, varför var det inte bättre, varför gjorde de inte mer av det? DÅ helt plötsligt faller polletten ner, och så vill de ha sex. Då duger det minsann. Och det är alltså inte kiss som kommer ut, utan ett slags slidsekret. Den kan många trix, muttan. Det är en alldeles enastående grej egentligen, det är bara för jävligt att den tilldelats en massa dumsnåla och missunnsamma räpor.


Nå, hu hinner jag inte blogga mer.

Xrim: Ja, en helvetes bra rulle är det!

Lindblom: Ja, det låter ju logiskt. Så som du har grisat runt borde du väl ha nåt hum.

Anneli: Nä, det är nog lugnt så länge du inte propsar på några märkliga avstickare! Fast vi kanske hinner med IKEA i Sundsvall?

Bäst just nu: Playlisten inför uppresan på söndag. 12-timmar utan dubbletter!

Sämst just nu: Jag har ingen inspiration till att göra nån matlåda.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Så länge jag är hemma på måndag å kan gå till jobbet är det lugnt. Ja IKEA låter trevligt, så länge dom har öppet när vi kommer dit? Annars finns ju IKEA i Sthlm om du vill dit.

2009-03-18 @ 22:57:24
Postat av: Lindblom

Grisat och grisat. Men det där fixar du, det är som att sätta knorren på grisen utan ögonbindel.

2009-03-19 @ 09:27:36
Postat av: Crille

Hahahaha...priceless111

instämmer tyvärr...

2009-03-19 @ 10:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0