Lite mysigt i naturen.

Fick följa med Fanjunkaren och Gullan ut i skärgården och grilla i fredags. Kvällsolen värmde och sjön låg nästan stilla. Fint som fan, kan man säga. Tog lite bilder med min crappiga Ericsson...

 Vi la till på Svartön...  Fanjunkaren beundrade en gammal flaggstång; "Ja, en rak och rejäl stång, och knoppen var blank och fin fortfarande!".  Härligt läge för en stuga. Perfekt ställe att ha en liten hemkokare på, och bjuda in till orgier och grillsvineri! Tyvärr har stugan stått oanvänd sen 60-talet p.g.a. nån sur arvstvist. Folk är inte kloka.

Jag hittade en humla på klipphällen som sjöng på sista versen. Det var en Trädgårdshumla , stor som en Hoskeblaffa. Tyvärr var den svårt angripen av små äckliga parasiter , som bitit sig fast på mellankroppen. Jag tyckte Fanjunkaren kunde förkorta dess lidande, eftersom jag är löjligt betuttad i humlor och har väldigt svårt för att göra dom illa. Och det gjorde han.

Vidare!

Igår skulle jag ut och springa, och bestämde mig för att ta vägen runt natursköna Hertsöträsk. Jag hade väl sprungit nån kilometer när nåt spökeri i knävecket satte stopp för vidare joggande. Har väl sträckt mig eller nåt, ska tjacka hästliniment! Nå, jag gick resten av sträckan, men hade inte räknat med hur långt det var. Hade glömt! Var inte hemma förrän 2,5 timmar senare.

Min vana trogen så kikade jag efter spännande spår på marken, men hittade inget mer upphetsande än det här. En baktass är det, men riktigt av vad kan jag inte säga. Knappast Jämthund iaf, för dom tas inte ut och motioneras av sina soffnötande hussar förrän två veckor innan älgjakten. Schäfer kanske, eller en sån där Malinois ? Dom är ju populära nu, sitt lite trista yttre till trots. Sen är de från Belgien också, så man kan utgå ifrån att de skiter i att tvätta tassarna när de varit på toaletten.

Sandra: Du är en ängel! Kommer du ihåg att det var du som lärde mig lägga upp Youtubeklipp?

Anonym: Saknat vem?

Lindblom: Eller hur!? Du odlar dessutom gärna skägg, och jag är säker på att jag sett dig i flanellskjorta eller liknande. Vanliga attribut för en manlig kinestet.

R: Gör det! Generaliseringar tas upp och diskuteras där.

Bäst just nu: Äntligen tvättid imorrn, jag är nere på mina gamla hålgrenade boxershorts som missfärgades av nåt tvätthjon på Koh Phangan -05. 

Sämst just nu: Glömde köpa "flaeskesvaer" på Willys innan jag körde hem! Krispiga snacks, helt utan kolhydrater. Jag älskar Danmark!

Kommentarer
Postat av: sandra

Haha nä det hade jag glömt! Man kan säga att jag är din personliga tekniksupport. Coolt.



Vad duktig du är(igen)som motionerar så mkt.

Keep it up!

2009-05-24 @ 22:38:13
URL: http://allasomjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0