I händelse av min död!

"Vad är det här, ska han ta livet av sig?"

Nä, det ska jag inte! Iaf inte förrän jag gått ner de kvarvarande 23 av de planerade 50 kilona. Skulle det DÅ visa sig att livet inte är lätt även om man är snygg, så återkommer jag med ett eventuellt avskedsinlägg.

Jag läste en grej om "Vita arkivet" häromdagen, som fick mig att börja fundera på huruvida jag kanske borde se över rutinerna kring hur jag vill att mina kvarlevor ska tas tillvara, om jag skulle råka ställa tofflorna lite tidigt.

Vart ska jag begravas? SKA jag begravas? Ska jag kanske kremeras? Vart ska då askan spridas? Vill jag donera organ? Vilka organ ska doneras? VILL någon ens ha mina organ (ibland försöker jag ju donera Bohman, men det är sällan framgångsrikt)? Vilken musik ska spelas vid jordfästningen?  

Men jag tänkte att jag behöver ju inte "Vita arkivet", jag har ju bloggen. Så här ska jag nu försöka klargöra hur saker och ting skall skötas, i den händelse jag inte avlider år 2062, som jag förutspåtts. 

Det här med donation är ju en svår fråga att ta ställning till. Av den anledning att jag vill vara säker på att vara helt död när man eventuellt stoppar mig i krematoriet, så är det ju bra om man avlägsnar ett gäng organ för att vara på den säkra sidan.

Men sedan blir det svårt; det finns flera sorters människor som under INGA OMSTÄNDIGHETER får nalla något av mina organ. Det är då upp till mina efterlevande att i händelse av det värsta, ta reda på vilken sorts människa den är som behöver mina organ. 

Den som icke skall ha mina organ som är: Norrman, Jämtländsk lokalpatriot, Feminist, Miljöpartist, Kommunist, vegetarian, aktiv inom Socialdemokraterna, Mona Sahlin, skåning som rullar på sina R, är/har varit musikrecensent på någon av de stora kvällstidningarna, Helge Fossmo, Åsa Waldau, fan av ett lag i den italienska ligan, i avsaknad av förmågan att ironisera, pretto, kärnkraftsmotståndare, vattenkraftförespråkare, snusmotståndare, kristdemokrat, religiöst avvikande (inga andra än protestanter, buddhister, buffister och i viss mån asatroende accepteras som värdiga för mina organ), Rottweilermänniskor, människor som påstår att katter är smartare än hundar (för att en gång för alla avsluta den här korkade frågan, applicera varsin klick senap i anus på en hund och en katt, och iaktta hur de löser problemet), folk som någon gång tagit ett lån för att köpa en fabriksny Volvo, bördig från ett land med mer korruption i samhällstrukturen än Sverige, Polis (undantaget Sahlman vid Lyckselepolisen, på det villkoret att hon aldrig haft en sexuell relation med en norrman), Rökare, lidande av kraftig fetma (om någon 170 kilos stammis på "Korvgubben" får mitt hjärta ska jag spöka för någon jävel), fan av "The Knife", fackligt aktiva, sega i trafiken, slappa i handslaget, i besittning av en slö uppsyn, lortig hippie, ren hippie, Piratpartist (jag delar visserligen deras filosofi och åsikter angående filsnyltning, och jag ska sannerligen rösta på "Piratpartiet", men de ser ut som något man vill jaga med käpp), förnekare av Eddie Meduzas skicklighet som musiker, konsument av odlad norsk fisk, jultomte, sexuellt avvikande med risk för annans hälsa ( ), förnekare av mig som litterärt geni, illaluktande på bussen, lokalpatriotisk bodensare eller bodensare som gnäller att de vill flytta tillbaka till Boden då de är annorstädes bosatta, vapenvägrare, individer som konstant tjatar om att det är bättre att bo utomlands alt. i Stockholm, Umeå eller Göteborg. Slutligen; slöa kommunalanställda.

Hmmm... har jag missat någon? Alfa Romeo-entusiaster? Hmm... nja. Ska fundera ett slag.

Om personen inte återfinns på denna lista, så kan den ta vad den behöver. Släkt och vänner kan få plocka också, även om de skulle finnas med på listan ovan. Men endast vid löfte om bot och bättring.       
  
Sen är det väl riskfritt att kremeras, när skrovet är plundrat. Är sedan någon modig nog att stjäla mitt kadaver, så ser jag helst att detta placeras och bränns på en flotte i Kopparmölledammen i Stidsvig. Det bör då understrykas att det INTE rör sig om en hinduistisk ritual. I annat fall kan jag tillsvidare stoppas i minneslunden vid Östra Ljungby kyrka, och vid jordfästningsceremonin skall ett specialskrivet blogginlägg läsas upp. Detta kommer eventuellt att finnas till hands då tiden är inne.

Musiken som ska spelas då återkommer jag med, är lite osäker nu. 

Angående "färskpotatis", så är det väl bara skåningar som säger "nypotatis" (eg. nypärårr) då. Det betyder förstås att resten av landet säger fel! Trist för er, fuckers!

Anneli: Erkänn att du efter den här debatten börjat fantisera om att fisa i en flöjt. Plats är väl Gültza, fast det skulle bli 26+, så det kan bli mycket folk. Vi får se.

Keyser: Jag vet nog vad du har för dig. Jag har spioner överallt, som Riddar Kato eller Erich Honnecker!

Sandra: Blommor som humlor äter? Berätta!

Nolen: Hatten av, du är otvivelaktigt en av de skarpare knivarna i kökslådan.

Emma: Svag två it is! Nja... Kroppen är inte själens tempel, det är själens nöjesfält. Man ska inte hetsa upp sig så mycket. Den felvända accenten är lätt att korrigera vid nästa tatueringsbesök, och den här första tatueringen... tja. Inte vet jag. Kroppen är tyvärr ännu inte smäcker, heller.

R: Frankernas rike är endast intressant om man vill åka till en plats för att skövla, bränna, plundra och förgripa sig. Skåne ska det vara där, ja. Runkstrumpor... ja... Jag var ovetande om dess status som fenomen, det är allt jag vill säga.

Bäst just nu: Springa 7,7 km imorrn. 

Sämst just nu: Oklart


 

Kommentarer
Postat av: Keyser Söze

Man har ju redan förtidsröstat på PP. Saknar några på listan. Lallare med strumpor i sandalerna, män som bär scarf, högljudda mobilpratare på tåg/buss, ägare till koppellösa hundar i löparslingan, karpfiskare, uppfinnaren av fartkameror, Stureplansstekare som förpestar Båstad på sommaren, lajvare, seglare, knarkare.

2009-05-29 @ 12:50:48
Postat av: Anneli

Jag erkänner. Jag tackar dig Master P, det var ju du som sådde ett frö.

Hittar nog igen er bland 26 pers, ses imorgon!

2009-05-29 @ 13:01:49
Postat av: sandra

Hahahahaha!(orkar inte kommentera vaaad jag tyckte va roligt, men roligt var det)



Jag kanske blandade ihop humlor och kor? Är det kor som äter dom där blommorna?



Föresten fick jag ett nojjigt sms för ngn vecka sen av ngn gubbe i umeå(tack hitta.se) som undrade om jag hade underkläder att sälja!!! Men tanke på din kommentar i min blogg så funderar jag nu på om det var du? Du bor väl där uppe? Haha!



2009-05-29 @ 13:37:34
URL: http://allasomjag.blogg.se/
Postat av: Anneli

Hahaha fan va dum jag är! Du menar förstås 26 plusgrader. Jaja, vi hörs innan om var ni befinner er då. Voff!

2009-05-29 @ 16:31:46
Postat av: Elin

Ajaj det sket sig där vid Eddie Medusa, får väl hoppas att man aldrig finner sig i behov av skånska organ. Å andra sidan är väl de flesta organ uttjänta 2062, säkerligen även utbytta ett par gånger.

2009-05-29 @ 23:35:24
URL: http://frokenillmarig.blogg.se/
Postat av: Xrim

Jag kan blota några norrmän vid treriksröset för att se till att din själv kommer vidare utan problem till nästa liv... herregud några trälar måste du ju ha med dig!

2009-05-30 @ 10:35:18
Postat av: sandra

Det är min medfödda klass som visar sig genom mitt öl-lillfinger:)

2009-05-30 @ 18:37:22
URL: http://allasomjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0