Se på fan!!?

Inatt när jag satt och skrev blogginlägget, så tänkte jag under "Sämst just nu" skriva "Det luktar bränt/eld, men jag hittar inte källan!". Men så tänkte jag att det nog var min sweatshirt som jag sprungit i tidigare på kvällen som luktade, för den hade jag när jag grillade med Fanjunkaren.

06:18 i morse väcktes jag dock av ett SMS från Fanjunkaren: "Är det ditt hus brunnit?"

"Vad i helvete är det nu om, är det den där jävla pyromanen igen?" tänkte jag sömndrucket. Men så konstaterade jag fort att mitt hus alls inte hade brunnit, och somnade därför kvickt om utan att svara honom.

Nu klev jag dock upp, gick in på kurirens hemsida för att se om det stod något om en brand.

Och se på fan, hela grannkåken har ju brunnit ner!



Det är sedan flera år känt att en pyroman härjar i Luelå, och han/hon (?) har dessutom en förkärlek för de här husen som bl.a. jag bor i. Vid flera tillfällen har anlagda bränder påträffats i vindsvåningar, men så här illa har det aldrig gått innan.

Inte bra, inte bra alls. Hyresvärden Lulebo har aldrig gjort något åt problemet. Det finns inga sprinklers, och vi har inte ens portkoder. Dessutom bor det fullt av nysvenskar/fyllon/snorungar här som inte begriper att dörrarna ska stängas och låsas på nätterna.

Luleåpolisen är dessutom gravt inkompetenta, och skulle aldrig hitta sina egna kukar ens om de var trehänta och hade ätit en karta viagra. Fullständigt jävla värdelösa. Tänk er att ni ligger och meckar i garaget, och ber någon räcka er en hylsnyckel. Istället får ni en handrullad klump smegma i näven; lika användbara som den klumpen är i det läget, lika användbar är ordningsmakten här uppe.

Jag hatar pyromaner, i mina ögon står de faktiskt lägre än både våldtäktsmän och pedofiler. Deras beteende är så jävla sjukligt och äckligt att de skulle förklaras fredlösa, så vem som helst fick mörda dom. Förstår ni?

Jävla skit!

Kommentarer
Postat av: ingvar

Kanske är det en komplott. Säpo har insett att om Sverige fortsätter att avla fram norrbottniska spån så kommer snart vårt land vara ett potpurri av dövstumma, skelögda, harmynta, zingobottenglasögon prydda mentala tvärnitar. Därför har man tillsatt norrbottningar att utföra det polisiära arbetet och nu märker ni sviterna av det.

Synd bara att grisarna finns i hela Sverige och skall förstöra för vanligt folk!

2009-05-04 @ 19:15:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0