Skrivet i förbifarten.

Ja, "Oerhörd insikt" var väl kanske en lite nördig rubrik på förra inlägget, men coolt är det iaf, det här med att gräva i folks huvuden. Idag jobbar Elsa för första gången på ett tag, eftersom hon varit i New York och fånstuffat med lodisar och illegala invandrare. Spännande.

Och så har jag kanske hittat nyckeln till de relationsproblem som man nog ändå får säga att jag är en smula förföljd utav. Eventuellt mer om detta senare.

Moar: P&B?

Elin: Ja, lycka till med det ("Åhå vänta nu, var han sarkastisk nu? Gah, jävla internet där man säkert aldrig kan veta, om det inte är en smajlie efteråt!").

Sarah: Jag kanske kan nämna ett par saker till.

Sandra: Vaffan, har du dragit igång en ny fin blogg utan att säga till mig? Jag skulle gärna länka till den, om jag bara begrep hur man bar sig åt. Vad tror du förresten om bror din, och din gubbe? Är de kinesteter?

Hör ni det, alla som länkat till den här bloggen, men som kanske är lite sura för att jag inte länkar till era; jag vet inte hur man gör.

Honken: "Rätt i sultan!"

Sämst just nu: Att jag inte begriper hur man lägger upp länkar till andra bloggar här i marginalen. När det kommer till datorer och html, är jag så jävla dålig.

Bäst just nu: Brännan fortsätter intensifieras!

Kommentarer
Postat av: sandra

haha!

Bror min kan jag tänka mig att han är kinestet.

Men inte min make dock. Han kan sova med täcket på bredden så att fötterna blir nakna(!!) och stör sig inte på om täcket ligger som en klump i lakanet. Han kan även ha EN ostskiva i mitten på mackan utan att störa sig på hur torr och äcklig mackan blir om man inte täcker varenda mm med ost... galet.



OM du vill lägga in länkar i kolumnen till höger i din blogg gör du som följer: Logga in på bloggen, tryck på "Arkiv"-fliken, sedan på underrubriken "länkar" och sedan på "Ny länk" som står i en grön ruta uppe till höger. Där skriver du in tex http://bajskorv.blogg.se under "sökväg" och sen "bajs" på alias/namn. klart!

2009-05-23 @ 12:04:14
URL: http://allasomjag.blogg.se/
Postat av: sandra

Okey nu fanns det tydligen en blogg som heter bajskorv.blogg.se. Den behöver du INTE länka till:/ Haha sjukt trasig blogg btw.

2009-05-23 @ 12:08:48
URL: http://allasomjag.blogg.se/
Postat av: Anonym

naah du har saknat mig! ;)

2009-05-23 @ 19:28:43
Postat av: Lindblom

Satt och läste förra inlägget och kom på mig själv med att tänka att jag oxå är kinesisk. Sen hade du analyserat mig och sett mina sneögon, coolt.

2009-05-24 @ 17:09:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0