Let's go Baader-Meinhof on their asses...

Om det nu undgått någon, så är det faktiskt val till EU-parlamentet den 7e Juni, och för en gångs skull tänker jag med glädje och övertygelse stega till vallokalen (nån liten mögelanfrätt skola i närheten) och mycket kraftfullt sätta ett kryss på röstsedeln.

Inte bara det, jag ska även bete mig grobianlikt och prata för mig själv; "Här ska inte röstas på några jävla borgare", "Sossar är födda ur rövhål" och "Kristdemokrater is a bunch of motherfuckers". Fast det brukar jag göra när jag går och röstar. Mumlar "Aldrig i livet" när nån snorhyvel i second hand-rock, stuprörsjeans, palestinasjal och knappar med floskler som "Befria Palestina" och "Krossa Porren", vill ge mig en röstsedel från vänsterpartiet.

Men till det här valet kan man faktiskt med relativt gott samvete rösta på Vänstern, och för att använda deras egen käre ledare Lenins uttryck, låta dom agera "nyttiga idioter".

Men bäst är förstås att rösta på Piratpartiet. Förstår ni det, allihop? GÅ FÖR DJÄVULEN OCH RÖSTA PÅ PIRATPARTIET DEN 7E JUNI!

Nå, jag ska inte dröja vid detta ämne. Däremot vill jag fortsätta säga sanningar om vänstern, och då främst om den unga vänstern, och hur jävla feg och bortklemad den är. 

Ofta känns det som att den enda frågan de driver är att Israel måste ut ur Palestina. Jag förstår det inte alls. Vad fan betyder Palestina för ett gäng ljummet upprorssugna snorvalpar ur den välgödda svenska medelklassen? Hela världen är full av områden som olika folk och stater träter om, men de har snöat in helt på Palestinaköret.

Varför? Det är så tramsigt, så fullständigt verkningslöst, och dessutom är det inget annat än ett stort hån mot dom som faktiskt lider i det här landet, och som man faktiskt skulle kunna hjälpa med lite civil olydnad. Istället för att springa och kasta skit på Israel, eller älta statistik om vilka monster män är, och hur många kvinnor dom mördar varje år, så varför inte gå ner till nåt äldreboende där det sitter hjon som inte sett solen på ett år, och ställa till ett jävla liv?

Ska man inte se till att ha rent på sin egen gård, innan man börjar berätta för andra hur de ska sköta sitt? Se till att barrikadera dörrarna på äldreboenden så folk ser att någon vaknat, och för väsen tills snuten kommer, så dom får något annat att göra än att sitta och suga av varandra nere på stationen, och ösa sarkasmer över medborgare som berövats sina fordon av smutsiga knarkare från Kalix.

Förstår ni? Jag vill inte få bort vänstern, jag vill ha en radikalre vänster, en vänster som får våra slappa jävla kommunpolitiker att svettas. Jag vill ha lite mer jävla BAADER-MEINHOF!!!

Men det förmår våra veka töntar till kommunistyngel inte. Att politiskt korrekt gå och hojta slagord mot en fiende långt borta vid Medelhavet, som inte skickar poliser eller ens bryr sig, är jävligt bekvämt och riskfritt. De skulle verkligen kunna uppnå något här hemma, men de saknar ryggraden. För det handlar inte om politisk övertygelse, eller ens att bry sig om andra människor.

Det handlar bara om att få vara med i en grupp, och snutta bekräftelse från andra likasinnade snorungar som, likt dom själva, bara vill smälta in i en flock som nervösa Zebror.

Jag kräks på ung vänster! Rollen dom ärvt att förvalta som samhällsomstörtande rebeller, har fanimej farit mer illa än skinnrocken har gjort sen alla nördarna såg Matrix!

Men jag då, vad gör jag mer än att snacka en massa? Ja, inte ett skit. Jag bara ventilerar klokheter här, för mina kloka läsare. Fast det kanske är dags att bli politiskt aktiv? Visst, frågan är bara vilket parti man skulle tillhöra...

Att se för inspiration:  

Anneli: Ja, det var verkligen värsta superidén. Helt otrolig! Jag hade gärna gjort det, men både jag och Elsa jåppar i helgen. Sorry...

Elsa: Vad fan gjorde indiern i Chinatown? Lät han som "Apu"?

Bäst just nu: Henrik Fexeus "Konsten att läsa tankar". Ska ni bara läsa en bok i år, läs den.

Sämst just nu: Att det stod fyra blåklädda grisar idag och ödslade tid på att trakassera en motorcyklist som varit dum nog att stanna vid deras äckliga kontroll. Baader-Meinhof, jag säger bara det...


Kommentarer
Postat av: Elsa

hahah han lat precis som apu! tank dig apu:"I will call the police". I die. sa fult!

2009-05-21 @ 04:17:49
Postat av: Anneli

Haha gotta love Apu!

Attans då, får försöka åka utan er. Mjau.

2009-05-21 @ 10:48:13
Postat av: Lora

Nu kom jag på det! Din litterära stil för tankarna till Teratologen. Läst?

2009-05-22 @ 01:12:10
URL: http://zerosizeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0