Favorit i repris.

Detta är ett inlägg skrivet natten till den 28 augusti 2006, som nu läggs upp här på begäran av Robin, som vill läsa mina reflektioner kring det s.k. "SCUM-Manifestet". Inlägget är från min gamla blogg på "Blogdog", som var en ehlvetes användarovänlig blogg. Därför kan styckesindelningar och dylikt vara lite taffliga.

Håll till godo.

Detta blogginlägg tillägnas Smüg-SAF-wurstführer Gäby, världens bästa chef.

Efter en rekommendation på kommentarsidan att läsa det s.k. "SCUM-manifestet", angående "min kvinnosyn", tänker jag göra just detta. Först vill jag dock bara lätta upp stämningen lite med en snuskig limerick jag skrev nyss.


Flickan var sugen på balle, och fick en idé i sin skalle, sa "jag vill ha säd", klättra upp i ett träd, och ylade "PENIS FÜR ALLE!"

 

Jag ska nu här redogöra för fulfeminismens rätta ansikte. SCUM var en feministisk rörelse som uppstod under det bedrövligt förvirrade 60-talet. Det är en förkortning och utläses "Society for Cutting Up Men", alltså ungefär "Föreningen för mäns uppskärelse". Rörelsen startades utav en ond gammal avdankad sköka, som hette Valerie Solanas, och som för övrigt var mentalsjuk.

 

Solanas har utan tvivel stött på vedervärdiga representanter för det manliga könet i sitt jobb som prostituerad. Hon ska även ha blivit sexuellt utnyttjad av sin far. Man får därför trots allt ha förståelse för hennes manshat.

 

Det förändrar dock inte det vidriga faktum att SCUM-manifestet faktiskt anses som ett seriöst verk i feministiska kretsar. Valerie Solanas skrev boken 1967, och så sent som för tre år sedan året lovprisades den första svenska översättningen utav verket i svensk press.

 

Varför tycker jag då att detta är så hemskt? Jo, för att Solanas skriver att männen bör utrotas. Bara ett fåtal ska få leva, som spermadonatorer i laboratorier, samt som (i de fall de visar total underkastelse) arbetande "drönare" i samhället. Mannens Y-kromosom, menar Solanas, är en missbildad X-kromosom. Mannen är således ett biologiskt misstag, en "genetisk abort".

 

Männen ska tas av daga i speciellt upprättade självmordskliniker, medelst gasning. Eventuellt kunde man ju kanske skicka en del till Madagaskar för förvaring, något som även nazisterna övervägde som ett alternativ i lösningen på "judefrågan". Och detta är bara en liten del utav allt det häpnadsväckande skit Solanas skriver.

 

Boken är inte skriven satiriskt eller med ironi, Solanas menar bokstavligt vad hon skriver. Svenska feministen Eva Moberg hyllar skriften och Solanas, och framhåller även att flera andra "framstående" feminister tycker likadant. Här är ett utdrag ur ett förvirrat inlägg i SvD av Eva Moberg; "Kvinnorna är en överlägsen ras. De ”vet instinktivt att det enda som är fel är att skada andra och att meningen med livet är kärlek”. Fast inte till män förstås.

 

En rad feminister och skribenter har slutit upp kring SCUM-manifestet och särskilt lovordat Sara Stridsbergs hängivna förord.

Aase Berg skrev i BLM att förordet är lysande och gjorde henne nästan lika lycklig som manifestet.
Maria-Pia Boëthius beskrev det i ETC (nr 3-4, 04) som ”den mest lysande feministiska bok som kommit ut på svenska i denna tid”.

Nina Lekander välkomnade boken i Expressen, Marit Östberg ansåg i Smålands-Posten att det är ”en av västerlandets viktigaste feministiska texter”, och Jenny Högström ansåg i Sydsvenskan att ”boken borde ligga som en bibel på alla hotellrum i världen”. "

 

Här ser vi genast nackdelen med demokrati. Personer med de här åsikterna riskerar faktiskt att följa med "Fi" in i riksdagen, personer som man istället borde rada upp på en kajkant i Göteborg med näsorna mot Holland och ge en rejäl spark i röven. Sen kunde de onda aporna få simma till Amsterdam och framleva sin mentaldefekta tillvaro där i sällskap med resten utav det depraverade snusk-klientel som verkar samlas i de knarkande tulpanodlarnas rike (åh vad härligt, att få utdela kängor både till otäcka feminister och de harklande ostkrämare vi känner som "holländare").

 

Här ser vi också att det är okej att hylla folk som ser folkmord och massavrättningar som en bra lösning, så länge de i realiteten inte har genomfört något sådant (eller tillhör den vinnande sidan, och kan skriva historien själva, som Stalin, vars folkmord det är helt i sin ordning att förneka, till skillnad från Hitlers).

 

Tänk er om Adolf Hitler varit Valerie Solanas! Glöm 6 miljoner döda Judar, Romer och mentalsjuka, då kunde det blivit 80 miljoner döda män istället. Men då hade det väl ändå varit politiskt inkorrekt att hylla henne får man hoppas, och kanske skulle man så slippa lyssna på detta efterblivna feministdravel som får så obehärskat stort utrymme i media.

 

Trots sin ondska så måste man ju ändå erkänna att nazisterna bidrog med en del, som t.ex. förbättrad infrastruktur, effektiviserad industri, ett ordentligt vägnät i nordnorge (när skulle torsktalibanerna själva rycka tummarna ur arslet och börja spränga tunnlar för ordentliga vägar igenom sina berg?), o.s.v.

 

Vad har feminismen bidragit med? Ett obehagligt samhällsklimat och illamående.

 

Feministerna är utan tvekan det största hotet mot demokratin i modern tid. En tröst är dock att ingen orkar lyssna på en flock hysteriska fruntimmers kackel någon längre tid, man får således bita ihop och försöka stå ut med någon sån här feministvåg ungefär vart 30e år. Då kan man även roa sig med att iaktta den sorgliga inkonsekvens man uppvisar från feministhåll. Förra vågen drev dom på en frisläppning och avdemonisering utav porren, nu vill dom "krossa" den. Hahaha, jävla fåntrattar!

 

Min vän Håkan stötte förresten på ett sällskap feminister på Hultsfredsfestivalen för några år sedan, de bar tröjor med texten "dead men don´t rape!" (döda män våldtar inte), och förespråkade alltså i likhet med Solanas, mord på män i förebyggande syfte. Jag vill minnas att han urinerade på deras tält eller liknande. Puss på dej Håkan.

 

Slutligen vill jag dock påpeka att jag fortfarande tycker att kvinnor är det bästa som finns.

 

"Kvinnorna blir männens jämlikar i samhället när de lär sig att klia varandra på ryggen istället för att hugga varandra i den!" Higge Erövraren


Kommentarer
Postat av: Elin

Men det är ju det jag sagt hela tiden, femenister vill inte ha jämnlikhet, de är misslyckade maktgalna psykopater som tror att anledningen till att de inte får plats i styrelserumen är någon ond plan från patriarkatet för att hålla dem kedjade i hemmet och inte alls för att de helt enkelt är inkompetenta idioter! Usch såna otäcka fruntimmer är sånt som kan ge små barn hemska mardrömmar.

2010-05-24 @ 22:37:01
Postat av: Obersturmbannführer Lindström

Loket, din blogg borde fan ligga som en bibel i alla rum i världen.



Lediga!

2010-05-26 @ 10:36:28
Postat av: Tolkien FTW

Intämmer i ditt inlägg. Iofs har jag inte läst Solanas dynga/ondska, men jag har inte heller läst "Mein Kampf"...

Bergsgorillorna har dock varit pigga på att spränga hål i sina berg på senare år. Tänk vad man kan göra med olja/gaspengar och utländsk arbetskraft (Skanska mfl).

Att bli feminist har ju blivit en alternativ karriärväg, allting ska ha ett "genusperspektiv" för att vara PK. Suck.

2010-05-26 @ 13:59:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0