Helgsummering.

Detta var första helgen på nästan ett par månader jag skulle vara helt ledig. Sedan den nästan fatala VM-helgen i Malå, hade jag tills den här helgen bara druckit 5-6 öl.

Så när jag i fredags hade vittring på en hel helg att disponera till vad jag ville, så visste jag helt enkelt inte vad jag skulle ta mig till. Nåväl, jag hojtade till på Facebook, och Lindblom nappade. Jag begav mig således hem till den gode Lindblom, och där försjönk vi i några timmars otvunget öldrickande. Det var en trevlig stund med förbrödrande tillfyllnad. Vi kom ganska snart fram till att vi var, om inte genier, så åtminstone betydligt smartare än alla andra.

Lindblom vädrade finwhiskyn, och vi bestämde oss för att gå på "Färjan". Innan Taxin kom, passade dock Lindblom på att MMSa en bild av de urdruckna burkarna till sin kollega, som han skulle jobba med dagen efter. "Var det klockan 6 vi skulle börja eller?" löd texten i MMSet. Lindblom jobbade alltså helgförmiddag, och skulle börja klockan 06:00 på lördagens morgon.

Någonstans kring 07:00 vaknade jag till, av att Lindbloms iPhone ringde. Han låg på min soffa, och var inte alls på sitt jobb. Men han kom dock fort på fötter.

I samma ögonblick, så upptäcker jag att det ligger en svart kvinna jämte mig. "Ha, ja just det..." tänkte jag med ett visst mått utav tillfredställelse. "Är det här bra eller jobbigt egentligen? Hur skulle Lemmy gjort? Han skulle förstås gjort som jag gjort nu... Bra!" Inga konstigheter!

"Du ser ut som Don King!"  sa jag till henne, men syftade bara på hennes frisyr. Hon var mycket sötare än Don King.

Jag komprimerar en dialog istället, så får ni ihop det bättre.

Jag: Du ser ut som Don King...
Hon: *skratt* Jag vet, men du är bara den andra någonsin som säger det!
Jag: Omöjligt!
Hon: Eller hur?
Jag: Vart kommer du ursprungligen ifrån?
Hon: Etiopien
Jag: Haile Selassie!
Hon: Ja... Hur gammal är du då?
Jag: 30.. 31 alldeles strax.
Hon: 30? Ojojoj...
Jag: Skulle det vara något konstigt? Är du äldre eller?
Hon: Jaa, jag är 39!
Jag: Bullshit!
Hon: Nej, det är säkert.
Jag: Vad i helvete, jag trodde jag hade fått hem en 17-åring, och så är du 39!?? Fuck!
Hon: Nääää...
Jag: Nää... men inte trodde jag du var 39. Har du Kajsa Anka poå trosorna?
Hon: Jaa... vad uppmärksam du är!
Jag: Givetvis, jag är gammal serienörd. Kajsa är förresten en jävla slampa, som ränner runt utan kläder på underlivet och spelar ut två svagsinta idioter mot varandra!

Efter att kvinnan åkt hem, åkte jag så småningom till Ersnäs, för att i efterskott gratulera Grevens och Veronicas lille son Charlie ettårsdagen. Det är en alldeles genomhyvens och godmodig liten spelevink, den där Charlie.

Jag måste säga att ingen jag känner har fått odrägliga ungar, alla är hur sköna som helst. Väl framme i Ersnäs fick jag efter någon timme dock migrän, varpå Greven körde hem mig. Stort tack till honom för detta.

Jag tog en stor sup och sov bort det värsta av anfallet, sedan höll jag låg profil tills idag, då jag kände mig bra igen.

Bäst just nu: Humöret är väldigt uppåt! Saker och ting rör på sig, allt är så härligt och najs.

Sämst just nu: Vuxna människor som alltid kommer sent, och som alltid bara viftar bort det. Värsta sorten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0