Inkognito

Som ni ser har jag gjort bloggen en smula anonymare. Så får det vara ett tag nu, eftersom jag i känsliga, föränderliga tider, fortfarande vill kunna spy galla för ert nöjes skull utan att eventuella auktoriteter får tvivel kring min professionella objektivitet.

Men eftersom jag utgår ifrån att majoriteten av mina kära läsare lockas hit av min klokskap snarare än mitt svullna tryne, så tror jag inte ni misstycker.

Med detta sagt, vill jag passa på att hylla en av våra (har det visat sig) mest geniala komiska begåvningar, nämligen Lars Vilks.

"Vari ligger denna komiska genialitet?" Kanske ni frågar er? Nå, då ska jag förklara. Lars Vilks har i Skåne länge varit en kontroversiell figur. Varför? I korthet kan sägas att han lät bygga ett "konstverk" vid namn "Nimis" på stranden vid Kullen; en mycket attraktiv del utav Skåne. Då förargade röster hördes mot tilltaget, och krav på byggnadslov ventilerades, kontrade geniet Vilks med att fullständigt sinnesjukt deklarera att "Nimis" låg i en egen stat, vid namn "Ladonien".

Varför han nu är i ropet, kan ingalunda någon svensk vid sina sunda vätskor ha missat.

Han ritade någon bild där profeten Muhammed avtecknades som rondellhund, och efter vad jag kan förstå, så umgicks hunden Muhammed på bilden med en s.k. "Judesugga". Inga judar har dock hörts kräva Lars Vilks död.

Men även om detta tilltag roade mig storeligen, så är det Vilks nästa tilltag som nästan får mig att utbrista i jubel. På en föreläsning om yttrandefrihet på Universitetet i Uppsala, visade han nämligen en film där två män iförda masker föreställande Muhammed och hans svärson Ali, förlustar sig med varandra.

Här ser vi Muhammed (gissar jag) suga på sin svärson Alis bröstvårta. Filmen heter förresten "Allah Ho Gaybar".

På filmvisningen fanns även ett gäng idioter, vars tro på fåniga sagor, fantasier och förvrängda historiska händelser är så stark, att några av dem gick till fysiskt angrepp mot Vilks.

Men ännu roligare än detta, blev följderna av ett misslyckat hämndattentat mot Lars Vilks bostad utanför Höganäs.

Två bröder vid namn Mentor och Mensur Alija, förmodligen svårt efterblivna, försökte att med brandbomber och brandfarlig vätska bränna ner Vilks lilla fula eternitvilla.

Tilltaget sket sig dock, och det enda som började brinna var stackars Mensur (mittenbilden).


Han skadades enligt uppgift svårt (av lika delar dumhet, bensin och dålig karma), varpå terroristattentatet snöpligen fick avbrytas. Det enda man nu kan säga med säkerhet om Mensurs skador, är att hans utseende troligen inte blev mycket värre.

Roligt som fan från början till slut!

Trulle: Nej, det ger jag honom inte. Hans citat; "Vad är det för fel på onani? Det är ju sex med någon du älskar" är rätt kul, men de andra låter bara som klyschor ur någon av hans usla filmer. Hans citat "Jag förstår inte varför fler människor inte är bisexuella, det skulle ju dubbla deras chanser på en lördagkväll" (med reservation för citatets ordagranna exakthet) är en sån där menlös iakttagelse som egentligen inte är humor, men som ständigt tas upp som exempel då något fan ska hävda hans komiska storhet.

På tal om det så skulle min beskrivning av ett typiskt Woody-fan skulle landa någonstans i närheten av en sexuell spastiker (tack Frank Zappa för det uttrycket) som klär sig som en blandning av värsta sortens vänsterpatrask och någon liberal professor i en amerikansk 70-talsfilm, en person vars humor i bästa fall kan jämföras med den typiskt ryska (usel), och vars gymnasieperiod främst karakteriseras av andefattigt och handsvettigt fraterniserande med likasinnade idioter, i desperat jakt på bekräftelse och närhet.

Med andra ord: En enerverande liten gråtrunkande jävel.

Med det sagt Trulle; det gläder mig att du hänger kvar och läser.

Sämst just nu: Inte värmen iaf, den tänker jag inte klaga på, trots att tröjan klistrar sig mot min flottiga lekamen.

Bäst just nu: Jag tog en liten simtur på tjugo krampaktiga tag i den kalla älven idag.



Kommentarer
Postat av: ingvar

För att kommentera horeri inlägget skulle jag bara säga att du har lite fel. Det är helt lagligt att sälja sexuella tjänster i Sverige. Om man är egenföretagare och redovisar sina inkomster, betalar avgifter och skatt som alla andra människor så kan du få fittan, eller röven för den delen, sönderknullad varje dag i veckan. Hur man än legaliserar skiten så kommer nog marknaden styra det. Den genomsnittliga svenssontorsken kommer nog inte ha råd att gå på bordell för att få sig ett nummer. Han kommer fortfarande gå till den sönderpundade stackaren på hörnet. Den genomsnittliga äckelgubben kommer fortfarande köpa estländska "18åringar" hur många fräscha bordeller det än finns.

2010-05-20 @ 01:56:15
Postat av: Tokien FTW

Hahahaha - det inlägget var en äkta Higge...

Ska ett antal svagt begåvade islamister bestämma i Sverige? Eller ska västerländska friheter gälla här?

Det är nu maktkampen börjar. Viljestarka islamister mot fega & strykrädda svenskar (Vilks undantagen). Måtte "Svenne" få upp ögonen i tid.

2010-05-20 @ 11:46:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0