"Iron Man 2", ord och inga visor.

Om denna film har jag i huvudsak två saker att anmärka på. Det första är att jag börjar bli spyless på Audis produktplacering. Filmens huvudperson har ett riktigt fett garage med diverse klassiska godbitar i, och kronan på verket får nog sägas vara denna"Hot Rod" en Ford -32 , som han bygger själv i filmen. Men eftersom filmproducenterna i Hollywood numera helt skamlöst låter produktplacerarna bajsa på filmerna med sitt skit, så körde Tony inte alls sin fina feta Rod i filmen, utan han körde istället en Audi, en sketen, glofierad Volkswagen, lika urvattnad och fadd som skolpotatis.

Audi har inte varit ett riktigt coolt märke sedan den första Quattron kom ut 1980. Idag är Audi ett märke som på pappret har många imponerande modeller, men dess rykte har mer och mer börjat besudlas av oacceptabla kvalitetsförsämringar. Audi bygger måndagsexemplar hela veckan. Dessutom ser man ingen större skillnad på modellerna heller. Trist.

Sen vill jag protestera mot myten som tydligen är järnfast etablerad, och som gör gällande att Scarlet Johansson skulle var någon slags megapuma. En idiot som satt jämte mig i bion, ett sånt där as med en trasig DNA-stege, som ska kommentera allt ifrån de trista uttjatade reklamerna innan filmen, till eftertexterna, var tvungen att tillsammans med en massa andra kretiner utstöta imponerande suckar och pustar när Scarlet struttade omkring i illasittande klänningar (hennes största styrka är hennes byst, vilken dock förintades i de där fula jävla fodralen) och påmålade agendräkter.

För mig är hon en i sammanhanget mediokert attraktiv skådespelerska, som inte utmärker sig med någon nämnvärd talang. Dessutom har hon slagit igenom med den vedervärdigt överskattade skitfilmen "Ghost World", och vidare spelat i en jävla massa Woody Allen-filmer. Hans dynga får mig att vilja spy, och det finns inga ursäkter att medverka i sån skit. Scarlet har däremot hängt efter lille vidrige Woody som Dramatenludrena i Sverige hängde efter gamle otäcke Bergman på sin tid.

Fy fan, fy faan säger jag!

I övrigt var filmen godkänd, inte mer. Samuel Jackson gjorde en bra liten roll som S.H.I.E.L.D-chefen "Nick Fury", även om jag innan filmen var lite irriterad över att han är så olik urseriens Nick . Vidare fick man en glimt av "Captain Americas" ännu inte färdigbyggda sköld, i Tonys verkstad.

För idioten bredvid mig blev begreppen svåra att hålla isär, så när den legendariska skölden  dök upp i bild, utbrast han flämtande; "Whoa, det är Captain Furys!", varpå jag misshandlade honom till oigenkännlighet, i min fantasi.

Bäst just nu: Om det är solsken när jag vaknar ska jag åka longboarden hela vägen till jobbet.

Sämst just nu
: Min lilla älskade Tilde klarade besiktningen. Men det har under en tid lyst en lampa till och från, som indikerar "motorfel". Idag slocknade den, och avlöstes av en lampa som betyder att det är något skumt med avgasreningen. Tur att jag skiter i avgasreningen.


Kommentarer
Postat av: Tolkien FTW

Visst, gör ett försök! Det är riktigt att jag är liberal till sinnes, även om jag politiskt är liberalkonservativ. Hör jag Swetterstrand mfl får jag nästan hjärnblödning av deras dumhet. Mr.Pentex skrev rätt så bra om vänterpartierna för någon dag sedan.

2010-05-10 @ 12:44:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0