Vad sa ni nu då?

Ha! Anneloj som jag hyr ett rum hos i väntan på min lya på fashionabla Valhallavägen, har lurat mig att gå med i "Happypancake.com". Det är en datingsida som alla andra; full av giriga fruntimmer som måste parasitera på andra, och inte kan köpa en egen jävla båt själv, om dom nu så jävla gärna vill åka båt.

Så i min "presentation" gav jag uttryck för mitt missnöje.

Enjoy.

"Jag ser att det är SM i kravlistor härinne... Spännande! Är inte killen lång, så ska han iaf ha en segelbåt, köra motorcykel eller spela gitarr.

Det är därför ni är här och harvar, för ni har en massa krav. Men här finns bara killar som mig, HAHA!

Här kommer MIN kravlista: Hon ska ha stor näsa, gärna likna en ung Barbara Streisand. Näsan ska vara magnifik, utan att bli maskulin. Hon ska inte se upp till de fyra otäcka smitthärdarna i SATC, eller tycka att "Greys Anatomy" är världens bästa serie. För det är den nämligen inte, för det är antingen "The Wire", "True Blood" eller möjligen "Dexter". Hon ska ha MINST ett eget intresse som inte innefattar att shoppa skor eller hänga på mig som en osjälvständig svans. Hon ska inte kräva att jag spelar minigolf, UNO eller försöka tvinga mig att Bowla. Hon får istället gärna tycka om att kasta gris och åka longboard. Hon får gärna vara tillfreds och väl förtrogen med sina kroppsfunktioner; jag blir obekväm runt folk som håller på fisarna som om de vore rövguld, för det är de inte! De är naturliga och gratis, och om någon vågar fisa inför mig så visar det att hon vågar lita på min kärlek, och det är bra.

Jag kanske bara är 1,70, och jag har ingen motorcykel, och jag får ont i fingrarna av gitarrer. Men jag kan laga i princip vilken maträtt som helst, jag kan backa med släp och jag kan sy en gardin. Och om ni kan hitta TRE andra killar i den här stan som kan göra det jag kan med en vagina (när jag tycker det är värt besväret), ja då ska jag äta upp mina egna byxor.

Och nappar ni inte på det, så är det er förlust.
"

För om det nu är så som dom säger, att kvinnor i verkligheten har hängbröst, bristningar och glanslöst hår, ja då har en riktig kille inte rätt längd, segelbåt eller gitarrtalang heller.

Synd, era jävlar. HAHAHAHA!!!

Resten får jag ta senare, nu måste jag sova.


Kommentarer
Postat av: isabelle

Åh, Valhallavägen..därifrån har jag mycket trevliga minnen heheee. Lycka till i storstan (och med damerna!)

2010-09-04 @ 18:41:15
Postat av: Sarah

Imponerande! Det där faller ju vilken kvinna som helst för....

2010-09-05 @ 14:08:00
URL: http://sarahyj.blogg.se/
Postat av: Moar

Fått några svar? asg

Postat av: Hocke

För helvete Higge!!! du e ju bara så jävla RÄTT!!!!! jag ångrar att jag inte lyssnade mer på dig när vi pluggade eller för den delen diskuterade mer med dig!!! enjoy Sthlm! kommer dit helgen 25:e sep om du har lust att ses

2010-09-13 @ 18:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0