Johnny representerar igen.

Igår mötte jag upp Gäby Gültzaudden för att ha gemytlig vinpicknick i den efterlängtade solen. Vi lade beslag på en glänta och slog oss ner. En stund senare kom även Elsa och den gode Lindblom med dotter, och vi lät oss  väl smaka av alla möjliga sorters kolhydrater. Jag hade bestämt mig för att dagen till ära skita i det, eftersom jag harvat mig runt den svarta slingan på Ormberget och säkert bränt kalorier att bygga en hel Kines för.

Jag kan knappt ens komma ihåg när jag drack senast, och fyllnade till ganska grundligt efter ett par timmar. Vi delade på oss efter ytterligare några timmar, och jag och Elsa samt Anneli, som tydligen dykt upp någon gång under picknicken, hamnade på "Färjan" där jag (nu Johnny Skan) åt något alldeles för dyrt och välstekt. På väg därifrån till Anneli togs massa bilder  på vilka det mest spelades Allan. Här ser man att jag hittat tillbaka till den gamle "tumposen". Härligt.

Men så ville Anneli plötsligt att Johnny skulle posera med två poliser , vilket Johnny då högljutt och demonstrativt motsatte sig.

Anneli: Master P, ställ dig med poliserna så jag kan ta ett kort! 
Johnny: MEN JAG VILL VÄL FÖR HELVETE INTE VARA PÅ BILD MED DOM DÄR JÄVLARNA!

Principfast så ögonen tåras! Men Kling & Klang verkade ta det hela med gott humör.

Har ni tänkt på vilken narr Astrid gör av ordningsmakten i "Pippi"? Det är så man nästan kan förlåta alla "fölungar" och "lammungar" i "Alla vi barn i Bullerbyn".

Efter att ha laddat batterierna och säkert snarkat en sväng hos Anneli, samt lyssnat på "Visa vid vindens ängar" något dussin gånger, ville Johnny partaja mera. Ehuru var han då ensam om detta, varför han gjorde ett lättare ombyte, hoppade på cykeln och begav sig mot Björkskatan, där några av våra gamla elever (som hunnit fylla 21) från lärarpraktiktiden hade ställt till med fest.

Där feströkte Johnny blåa Blend så vår mun smakar äckligt idag, han berättade på sällskapets begäran om "Radioincidenten" (dock inte förrän folk ätit av våra medhavda Hallon/citron- och Äpple/Kanelmuffins), mobbade "Före detta elev" för att denne klätt ut sig till AFA-bandit med en hånförtjänt dyr Louis Vuitton-skarf, och gav "Orre" smörj för att han var oklippt och hade rakat magen för att framhäva raggarsträngen.



Sen blev det taxi till "Allstar", nuggets på Max och övernattning på "Före detta elevs" soffa, framför "Borat"-dvd. Imorse vaknade jag därför till Kazakstansk discomusik, ackompanjerad av "Före detta elevs" groteska snarkningar.

Nu ska jag hämta Tilde och försöka springa bort ångesten över gårdagens horribla utgifter. Men det var ju iaf tur att när man väl festade till, så blev det kul.

Keyser: Aah! Visste väl att jag glömt nån.

Sandra: Ja... hur kan du blanda ihop kossor och humlor? Kossor är ju inte randiga, och Humlor har ju inte horn. Näe, jag bor ju i Luleå, det är skillnad. I Luleå bor det folk, i Umeå bor det surrogater (ej att förväxla med "Surikater").

Elin: Äh, t.o.m. Bert Karlsson har ju bedyrat Eddies storhet!

Xrim: Trälar ja, hur f-n kunde jag glömma det?

Anneli: Ja

Bäst just nu: Att jag tagit mig hem och fått marinera i badet en sväng.

Sämst just nu: Så här kommer jag må på fredag också. Dessutom hittar jag inte solkrämen jag behöver till min svedda huvudsvål, korvarna jag vill äta känns jobbiga att tillaga, och dessutom är jag silvermunk.   

Kommentarer
Postat av: Gammal Elev

Hahahaha! Sjukt roligt igen.

2009-05-31 @ 14:08:33
Postat av: sandra

Du verkar ha haft en väldigt bra dag och natt:)



Men båda humlor och kor har ju trynen och surrogatmammor. Kanske är därför jag blandade ihop dom.... ?

2009-05-31 @ 14:53:09
URL: http://allasomjag.blogg.se/
Postat av: Anneli

Jag hittade en fastfrusen Corona i min frys. Det blev 500 kr va?

2009-06-01 @ 23:24:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0