"Man skojar inte om att ha satt på Gry Forsell!"

Vi satt i fikarummet, gubbarna hade just drygat sig för att jag ringt runt och jagat folk på "Wigéns" för att få namnet på deras återförsäljare i Luleå. Till min stora sorg har jag vid någon flyttning nämligen blivit av med den underbara tweedkeps jag jämt bar i gymnasiet.

Gubbarna som satt med mig var Jonne, 45, Börje, 50 och äldstingen Henning, 62.

Efter de från min sida sedvanliga hoten om ond bråd död och urskiljningslös misshandel utav socialister, lugnade vi snart ner oss igen, och glodde lite på morgon-tv. Plötsligt dök Gry Forsell (som ju är från Luleå) upp i rutan, och en synnerligen intressant diskussion tog sin början.

Jonne: (mumlande) Ja, där har man ju varit, fint och mysigt var det, mmmmm....

Jag: Vad fan svamlar du om?

Jonne: Gry, hon har jag satt på.

Jag: Håll flabben, det har du ju inte...

Jonne: Det är en gammal kompis till mig, vi gick i samma skola! Ja, tror vad du vill!

Jag: Hur fan skulle det se ut... fattar du hur stort det hade varit? Du hade ju blivit någon att respektera!

Jonne: Ja du!

Jag: (nu övertygad om att han ljuger) Fan vad du är dum, man skojar ju inte om att ha satt på Gry Forsell, fattar du väl.

Jonne: Men fråga Henning vem han har satt på då, en Bondbrud!

Jag vänder förbluffat blicken mot den ko-lugne gamle Henning, och ser på hans min att det stämmer. Från Luleå kommer inte bara Gry Forsell, utan även Maud Adams, den enda kvinnan som spelat bondbrud två gånger. En gång i "Mannen med den gyllene pistolen" från -74, och en gång i "Octopussy" från -83 där hon spelade titelrollen. Jag förstod att det var henne, eller möööjligen Britt Ekland det handlade om, såvida han inte snubblat över Ursula Andress eller liknande, på nån kanarieö.

Jag: Har du satt på Maud Adams???

Henning: Jo, jag var ihop med en tjej som hängde ihop med henne, jag tror det var någon kusin till henne. Sen så gick det som det gick...

Jag: Ojoj... fan vad grymt!

Henning: Joo... vi var väl 16-17 nånting... bara skinn och ben, hon var bra mager.

Jag: Riiispect!

Bäst just nu: Wigénskepsen jag hittade på rea under lunchen.

Bäst just nu 2: "Allt som är ditt" med "Säkert!" Hon må titulera sig "råfeminist", men oj så bra hon är. Och snygg, för den delen. Man får ju dessutom ha lite överseende med feminister som aldrig träffat mig, höhö... 

Sämst just nu: Sommarjobbaren, detta världsrekordslöa och asociala unikum. Igår satt idioten och åt morot vid tvåfikat, en stor jävla morot. Han har väl kommit på att han är fet, och försöker kompensera för all Jolt-cola och Trocadero, samt kexchoklad som han har tryckt in i trynet framför sina nördiga onlinespel, där han löst "quests" i form av någon snygg hjälte hela jävla sommaren.

Moroten höll han med samma rejäla grepp som en silikonporrstjärna på metamfetamin håller i Rocco Sifredis otäcka pjäs under en avsugning. Läpparna hade han slutit runt den, och så vred han runt den i munnen mellan sina slutna läppar, med sitt stadiga grepp, så framtänderna liksom kapade symmetriska och slätt avbitna bitar av moroten.

Jag blev förbannad när jag såg det. Han såg så dum ut att jag ville ge honom en riktig fläsklavett med baksidan av handen, som jag liksom hämtat från ryggen. Förstår ni? Så morotshelvetet och glasögonen hade flaxat iväg tvärs över golvet.

Jag ville skrika; "SÅDÄR ÄTER MAN VÄL FÖR HELVETE INTE EN MOROT, ÄR DU INTE MEDVETEN OM ATT DET SER UT SOM OM DU SUGER KUK? HADE JAG VARIT DINA FÖRÄLDRAR HADE JAG SERIÖST ÖVERVÄGT ABORT I 1100DE VECKAN! AAAAAAARRGH!!!!" 

Men det gjorde jag inte. Jag log och hängde gråtande inombords upp min kopp på sin plats. Och bedjandes till högre makter om att sommarjobbaren aldrig skulle lyckas fortplanta sig, gick jag ner till kontoret och började åter botanisera bland bloggarna på nätet.


Kommentarer
Postat av: Lotta

Ja jösses vad jag skrattar när jag läser dina inlägg. Är du sån i verkligheten med?? för i så fall och om
vi hade levt ihop hade jag haft ett av världens mest tränade mellangärde (skrattmuskeln sitter där!). Till slut hade jag troligen dött av upprepad brist på syretillförsel till hjärnan....så summan av kardemumman; tur att vi inte lever, bor eller överhuvudtaget vistas ihop då det skulle innebära DANGER för min del. Nu kan jag under kontrollerade former först ta redan på min dagsform om jag överhuvudtaget bör gå in på din sida.
Ha det godis.

2007-08-12 @ 18:00:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0