Vidare.

Usch!

Jag sitter vid en utav kommunbibliotekets datorer i "Kulturens hus" i Luleå. Tangentbordet är konstigt och motsträvigt, och tvärs över bordet sitter två fjortisar vars kroppar har växt ifrån sina hjärnor, och säger "EEEEOOW" om nån kändis jag aldrig hört talas om, samt diskuterar tillökningar. "Vet du, Anna-Carin har fött sitt barn, vet du hur gulligt det är, de e en tjej, tror jag". Mina vänner, det snöps för lite i dagens Sverige.

Nå, för att behandla min ömma moders åsikter om musiken, så kan jag säga att jo, visst har jag Totta och Roffe Wikström på iPoden också, likväl som Bruce och någon enstaka Van Morrison, givetvis. Danne Stråhed finns nog med i någon oskyr mapp, och så även Status och Smokie. Jag lyssnar dock inte så mycket på de två sistnämnda, då jag varken är en 50-årig kvinna, eller en Volvoraggare från Säffle. Creedence finns, men lyssnades sönder under den period i gymnasiet då vi tävlade om att få snuten till festerna redan innan 22:00.

Ingen Daniel Lemma, nej. Det finns heller inga planer på att skaffa något av honom heller, är jag rädd.

Och får att behandla drogaspekten, så får jag nog tyvärr säga att jag finner det tveksamt att inte herrarna Näslund, Wikström, Springsteen, Morrison samt medlemarna i nämnda band skulle ha experimenterat med sin beskärda del utav illegala stoffer.

Vill man lyssna på drogfritt får man nog tyvärr lyssna på Linus Wahlgrens version utav "Jag är en Astronaut", och det är väl kanske, om vi ska vara ärliga, inget riktigt alternativ.  

Nu måste jag Sjappa igen!

Bäst just nu: Värmen!

Sämst just nu: Inget särskilt tror jag...

Kommentarer
Postat av: :)

Vad härligt det är att leva!!! Tralla la la laaaa...

2007-08-22 @ 12:56:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0