Johnny Skan härjar vidare!

Hade S hemma på middag igår. Jag gjorde lax på saltbädd med dillkokt nypotatis, och den där snuskigt goda syrliga fisksåsen till. Gjorde en paj till efterrätt. Det är en paj där man gör en fyllning av creme fraiche, socker, vanilj och ägg, utöver bären/frukten man har i. Det skulle bli en rabarberpaj, men det hade de inte hemma på lodis-Ica på Hertsön. Istället blev det en Hallon/blåbärspaj, garanterat norra norrlands godaste.

Alltså, den är så jävla bra så det hajjar ni inte.

S tyckte att maten var "fantastisk", och det värmde verkligen mitt gamla fetthjärta. Det är en bra tjej det där, mycket bra. 

Hon skulle dock börja jobba kl. 21, och då for jag till Olefin som kommit tillbaka från Stockholm. För att fira det hade vi en liten fest igår, jag, hon och Gäby. Det var som vanligt mycket trevligt. Jag och Gäby kom dock i luven på varandra. Hon har köpt en ny Nokia.

Jag hade med hjälp utav Stroh 54 återigen förvandlats till Johnny Skan, och klargjorde att om man köper Nokia, är det som att knyckla ihop den svenska flaggan och kasta den på gatan, sätta sig på huk över den och bajsa på den. Men mest i luven kom vi över en könsrollsdiskussion, där jag hävdade att kvinnor och mäns skillnader är mer påverkade utav hormoner än utav sociala faktorer. Olefin höll såklart med Gäby, som den bibbande mullvadsfeminist hon är.

Men den diskussionen ids jag inte redogöra för här. Det enda ni behöver veta, är att Johnny Skan vann, och att Gäby slog honom! Men Nokia-användare är mer våldsbenägna än andra, vilket beror på att deras hjärna påverkas negativt utav den finska elektromagnetiska strålningen från mobilen. Hjärnan "förfinskas", liksom.

Men jag har överseende med henne just nu, för hennes Svempa är i Frankernas rike och surfar. Jag har dessutom försökt övertyga henne om att han kommer att komma hem med syfilis och ha snigelandedräkt. Hahaha...

När vi åkte taxi in till stan undrade min kollega Jånte om jag "träffat den där bruden igen", och jag berättade att vi ätit middag tidigare. Han undrade vem hon var, och det visade sig såklart att han hade koll på det. "Men hon är ju en bra tjej!?", påpekade han med ett överraskat tonfall.

När vi kom ut och pröjsat in oss på "Färjan", sprang jag på ett stort sällskap, bestående utav Greven med sin dam (Vicky, som ska ha en hejdlöst fet eloge för att hon mejlade mig pajreceptet), fanjunkaren med sin dam, samt en skånsk kompis till honom från officershögskolan, med dam. 

Även P, som nu kommit in på polishögskolan, var där. "Ditt leda svin, du är tamejfan den förste i min bekantskapskrets som börjat backa i evolutionen, du ska nu gå från att vara människa till att bli gris, tvi fan, tvi fan för dej P", hojtade Johnny hetsigt till det övriga sällskapets förtjusning. Han försvarade sig med listigt fjäsk. "Men jag ska ju vara er man på insidan, du och Grevens. Förresten, ska vi inte fara och panga lerduvor
nån dag nu? Du var ju skitgrym på det!?". Johnny smälte förstås lite förvirrat och godtog förklaringen.

P fick sig dock en ny utskällning tio minuter senare då Johnny glömt bort förklaringen.

Bäst just nu. Fantan här bredvid som smeker min torrmarinerade tunga. 

Bäst just nu 2: Följande smsväxling mellan mig och Fanjunkaren.

Jag: (med ett extremt långt sms som refererar till en dispyt vi hade då vi spelade suveräna strategibrädspelet Axis & Allies) "Jag har i visheten som vanligen infinner sig efter en bra fylla, kommit till insikt. Det är dock en insikt som svider. Du hade rätt i dispyten om transporterbåtarnas stridssätt, sist vi spelade. Ehuru ursäktar det icke den övermaga och självbelåtna attityd som du vid tillfället uppvisade. Att bete sig på så vis hädanefter kan visa sig dumdristigt. Ty jag har efter den senaste tidens upptrappning i mitt alkoholförtärande, börjat skönja en förfinskning av mitt tidigare så timida sinne. Således befarar jag att det finns en överhängande risk att jag ger mig till att kniva de personer i närheten utav min person, vilka jag uppfattar som dryga. /vänliga hälsningar från en som kan erkänna de få fel han sällan gör."

Fanjunkaren: (Skickar, vad jag uppfattar som ett angrepp på min korta person, och mina relativt korta armar och ben) "Äntligen ett tecken på att du inte lider av en neurosedynskada"

Jag: (med ett angrepp på hans träningsfixerade ego, och glidiga yrke) "Touché, min bufféplufsige vän!"
 
Lite roligt just nu: Människor som är sådär jättefeta, så de inte kan fälla ner armarna. De går liksom runt som jättelika T, och man tror dom leker "Jesus på korset" eller nåt. HAHAHA!

Sämst just nu: Åskväderkvalmigheten.


Kommentarer
Postat av: Mr.Pentex

Gillar inte Nokia? Men det är ju mobil som mobil, alla görs i Kina ändå.
Men det här med hobby feminister är skit roligt. Min sambos syrra blev TYVÄRR ihop med en av mina bästa polare, och hon passar verkligen in på JustD´s sång "HubbaBubba".
I alla fall är hon en hobby feminist utan dess like, och roligast av allt är när man börjar ifråga sätta hennes åsikter och motargumentera saker som hon anser vara rätt och fel i samhället. Hon är av den typ feminist som har de feministiska åsikter som gynnar henne, idiot.
Vi skulle på fest för inte så länge sedan och på en förfest hemma hos dom så gled diskutionen in på prostitution. Jag anser att den ska legaliseras för att hjälpa prostiuerade med deras rättigheter osv. Där small det polarens tant gick i taket och undrade lite hur världen skulle se ut om ALLA kvinnor skulle komma att bli horor, men jag menade på att alla kommer ju inte gå den vägen i livet. Argumentet forsatte med att hon undrade hur det skulle gå om man kom ner på arbetsförmedlingen och en kvinna skulle erbjudas jobb i ett horhus. Tja dom skulle ju inte gå arbetslösa i alla fall ;)
Men jag tror inte att den typen av jobb skulle stå med hos arbetsförmedlingen i vilket fall. Diskutionen forsatte och blev i allt snabbare takt mer hettsig, när tanten menar på att hur kan samhället stå bakom att kvinnor säljer sina kroppar och då tydligen sina själar för pengar och bli utnyttjade av äckliga kåt gubbar.
Men då undrade jag lite stilla hur kan igentligen ett samhälle stå bakom att unga män och kvinnor skall få en utbildning i hur man dödar andra mäniskor i stor skala runtom i världen (tilläggas bör att hon är med i lottorna) och detta ses som en bra sak. Det var vid detta tillfälle som hennes grogg kom som ett brev på posten, luckligt vis lyckades jag ducka anfallet och groggen hamnade i soffan, detta var tydligen mitt fel oxå.
Feminism är nog något jag kan diskutera i all oändlighet med man måste sätta punkt någonstans.
Dagens vits:
En man är ute och promenerar på en strand i Kalifornien och funderar över livet när han helt plötsligt utbrister:
- "Herre, uppfyll en önskan åt mig!"
Plötsligt fylls himlen av mörka moln över hans huvud och han hör Gud säga med mörk röst:
- "Eftersom du har försökt att vara mig trogen på - alla sätt, ska jag uppfylla en av dina önskningar."
Mannen säger:
- "Herre, bygg mig en bro till Hawaii så jag kan åka dit när jag vill."
Gud svarade:
- "Din önskan är mycket materialistisk. Tänk dig hur mycket tänkande och arbete det krävs för att den ska gå att bygga. Tänk bara på pelarna som ska gå ända till botten på oceanen! Tänk dig hur mycket betong och stål det skulle gå åt! Jag kan göra det, men det är väldigt svårt för mig att uppfylla dina önskningar om så världsliga ting. Ta dig lite mer tid och tänk ut en annan önskan. En önskan som du tycker skulle ära och glorifiera mig.
Mannen tänkte en lång stund och till slut sade han:
- "Herre, jag har varit gift och skilt mig fyra gånger. Alla mina fruar har sagt att jag är okänslig och inte bryr mig om dem. Jag önskar att jag kunde förstå mig på kvinnor. Jag önskar att jag kunde förstå hur de känner inombords. Jag vill veta hur de tänker när de vägrar prata med mig, varför de gråter och vad de menar när de säger: "ingenting".
Jag vill veta hur man gör en kvinna verkligt lycklig.
Efter ett par minuter sade Gud:
- "Vill du ha två eller fyra filer på den där bron."

2007-07-27 @ 07:59:30
Postat av: Damien

Nypotatis?
Jag ser framför mig ett potatisland... En dag upptäcker potatisarna att det har vuxit upp en annan rotfrukt i landet, en svartrot! De har väldigt svårt att hantera detta eftersom det här FAKTISKT är ett potatisland... Men eftersom potatisar är väldigt politiskt korrekta rötter kan de inte kalla denna udda rot för svartrot, utan måste komma på en icke nedvärderande term för denna udda företeelse... Nypotatisen är född!

2007-07-27 @ 08:31:34
Postat av: Zack-hack

Det e Zack-hack igen på den här sidan va det inte mycket att läsa men jag beundrar din... Vad det nu en hette hörde att du spelar eller e det bara ryckten. " Stort fråge tecken" Men att Björn ska ha skaffat sig en fjälla kan ja inte tro! Fast ja hört ett och annat ryckte om det, men det e sällan ja tror på sånt jävla strunt! Björn hittat en tjej, hallå han kan men inte jag!? Världen e konstig!

2008-09-08 @ 11:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0