Luleåkalaset!

Nu ligger vi i startgroparna för Luleåkalaset.  Det är en fin stad, Luleå (klicka på bilden, pundhuve). Men från torsdag till söndag kommer det att vara en stad dränkt i smuts, fylla och dålig musik.

Konkurrerande festivalen som nyss varit i Piteå, den med sveriges fånigaste namn; "Piteå dansar och ler" är numera dödsdömd. Detta efter att man infört 30-års gräns på campingen, och fr.o.m. nästa år även på stranden. Årets PDOL var väldigt lugn, och kommer att bli ännu lugnare, d.v.s. bli olönsam, och därmed försvinna.

Luleåkalaset kommer att bli den svineriventil som tar över efter PDOL. Och då har det ändå festats ganska hårt tidigare. Själv har jag de tre senaste åren, bara upplevt festligheterna från förarstolen i taxin. Sånär som på en torsdag 2004, då jag, P och Greven tog några öl i ett öltält vid Norra Hamn.

Greven, som faktiskt har en tämligen flickaktig blåsa, blev tvungen att gå in i en äcklig bajamaja för att slå en sjua. Jag började lite vänlig att ricka och knuffa på den. "AAAAUUU-ÖÖÖH!!!!", hördes Grevens panikslagna skrik ur den äckliga gröna plastbaljan.

Obeskrivligt roligt.

Men i år är det alltså annorlunda. Nu ska jag äntligen unna mig ("unna mig", det låter som jag är en väldigt tjock tant som promenerat ut för att slänga soporna, och därför "unnar mig" att hälla vispgrädde i såsen) att partaja loss i goda vänners lag.

Otäcka uppdateringar kommer att följa.

Vidare har visningaen utav "Fridolf sticker opp" kl. 14:30 på ettan, utgått till förmån för ångestmastodonten "Sjunde inseglet". Misär, misär mina vänner.

Ska ni se en film som förklarar vad allt ska vara bra för, så finns det bara en; "The Meaning of Life" av Monty Python. Den är dessutom riktigt rolig.

Moar: Ja, det är kanske sant. Och förresten kanske du har rätt om att tvestjärtarna blir fler. Det är ju Pridefestival!

Bäst just nu: Party på gång...

Sämst just nu: All svart-vit ångest.

Kommentarer
Postat av: Malin

Ser fram emot ett jäkla röj till helgen då. Vilket öltält hittar man dig i? :)

2007-07-31 @ 15:35:06
URL: http://blogg.aftonbladet.se/8083
Postat av: Moar

Svar till Malin: titta efter polisbilen!!Där e han!

2007-07-31 @ 19:13:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0