Aladdin, Clifton och profilering.

Vissa saker gör mig så desillusionerad, och får mig verkligen att förlora tron på folks sunda förnuft. Jag har precis upptäckt att man tagit bort en av mina favoriter ur aladdinasken. Ni vet den där som såg ut som en räfflad serietidningshundbajs. "Noisette" tror jag det var.

Vad har dom ersatt den med? Ja, såvitt jag kan se, så är det med en Cocos-kolapralin. Vem fan vill ha en sån? Och det är inte den enda nyheten! "Apelsin-tryffel"? Va? Det duger ju knappt som snacks åt okultiverade tyskjävlar! "Mjuk toffe"? Bara namnet får mig att tänka på Village People, insmorda i barnolja! NOG NU!

Ska Aladdinasken sluta som Twistpåsen? En uthorad skugga av sitt forna jag, tidigare fylld med läckerheter som punsch- och rompraliner, men nu nån bantad jävla cocoskarneval med pöbelsnask och hjon-godis!? 

Finns det inte nån ombudsman för det här?

Nåväl, nu vidare. När vi sjunger med kören, så lånar vi lokal utav Missionskyrkan. Varje gång jag ska gå in i byggnaden när det är körkväll, så tittar jag mig nervöst omkring, och drar om möjligt någon huva eller liknande över huvudet. Jag är inte någon man misstar sig på, och om folk ser mig knalla in i en frikyrka, så kommer dom säkert ihåg det när de ser mig nästa gång.

Och hur ska jag förklara det? "Alltså, vi bara är där å sjunger. Jag är inte alls frireligiös, jag har en egen religion, grundad på Buddhism, Asatro och persondyrkan utav Clint Eastwood!"

Lokalhyran till kyrkan betalas med sång, någon gång om året. Det är ju faktiskt väldigt generöst  av dom. Man hade ju gissat att de ville ha ofantliga mängder pengar, eller våra själar, men nej. 

I vilket fall som helst så skulle hyran betalas igår, d.v.s. vi skulle sjunga för jesushjonen. Döm om min förvåning (inte "dröm", aldrig "dröm", reds. anm.) då Clifton Fexmo (eller Grant Clifton Evenholt Fexmo, som är hans fullständiga namn) i egen hög person traskar in i lokalen.

För er som följer Filip & Fredriks öden, äventyr och produktioner, så är han den vresige luleågubben som bloggar i "Annonsbladet" (typ som "Lila tidningen", en gratistidning med annonser och "köpes/säljes"), och som hotade anmäla producenten, och fick den kvinnliga producenten att börja gråta i "100 Höjdare".

Japp, han har en blogg i en papperstidning, och han har haft det länge. "Sveriges förste bloggare" kallade Fredrik honom. Han har t.o.m. en ganska tilltagen artikel på Wikipedia, om sin person. Jag önskar jag hade någon utav hans briljanta livsåskådningar på pränt att klistra in, men det har jag tyvärr inte.

Nog om Clifton.

St. Alin, tack för namnsdagsgratulationen. Ditt sporadiska och sparsmakade, stundom sarkastiska kommenterande gör mig nyfiken. Därför tänker jag göra det som jag tycker är så skoj, nämligen en "gärningsmannaprofil" på dig.

Då ska vi se, jag har inte mycket att gå på. Du bor i luleå och är intelligent, väl över medel. Du är mest troligt singel, men har ett längre förhållande bakom dig. Jag vill säga att du är kvinna, och jag vill säga att du är ca. 26, +/- något år. Du studerar mest troligt inte, men funderar nog på vad som är rätt utbildning för dig. Det du gör nu är inte riktigt vad du tänkt dig. Du är lugn och ganska stabil, och du attraheras utav mig, något som du inte riktigt känner att du kan stå för. Du är en hundmänniska, men har ingen ännu.


Bäst just nu: Min nya post som ÖB i Alliansen i Travian.

Bäst just nu2: På lördag drabbar mitt alter ego, "Johnny Skan" ihop med Gäbys, "Retardo" på Olefins födelsedagsfest. Hon fyller... år! *grubbelgrubbel* Jag gissar 24?

Sämst just nu: Jag och födelsedagar.


Kommentarer
Postat av: Keyser Söze

Håller med om att de har gått utför med Aladdin och Twist innehållet. Förr var det ju bara de vedervärdiga med körsbär i som ingen vettig människa ville ha, men nuförtiden vågar man inte ta någon alls. Det är som rysk roulette, har man otur får man någon nykomponerad lakrits/melon/tryffel sörja i käften.

Skulle gärna vilja läsa min gärningsmannaprofil! Så när du har tid och lust så....

2007-11-21 @ 12:39:21
Postat av: Mr.Pentex

Ohhh en sådan gärningsmannaprofil skulle jag oxå vilja ha. Skulle vara roligt att se hur nära du kommer.
Grattis till ÖB posten.
"I vår familj får man ta från det undrelagret."
Men nu finns det ju den röda aladin och den gula. Jag tror att den gula är samma som den gammla eller om det är tvärt om.

2007-11-21 @ 19:34:57
Postat av: Olefin

Man får inte komma på festen om man inte vet hur mycket jag fyller... =)

2007-11-21 @ 21:34:29
Postat av: St. Alin

Stort tack för gärningsmannaprofilen. Det är nästan otäckt hur rätt du har. Jag måste erkänna att du alltmer börjar likna en hybrid av Fexmo och GW.
:) För att stilla din nyfikenhet och möjliggöra ett inringande av gärningsmannen kommer ett facit;

* Bor i Luleå = Nej, inte för tillfället (0p)

*Singel = Nej, sambo och barn.

*väl över medel intelligent = Duell, Mensa Nord: Test i Luleå
Saturday, 12/01/07 13:00 - 15:00?


*Kvinna = Önsketänkande från din sida, påminner mer om en hårig grek. (0p)

*Studerar inte, funderar över utbildning = Har pluggat, funderar över att läsa någon fristående kurs om jag får lite mer tid. (1p, lite väl generöst men det är ju snart jul)

*Det jag gör nu är inte riktigt vad jag tänkt mig = trivs riktigt bra med mitt yrke, strävar dock ständigt uppåt (0,5p)

*Lugn och ganska stabil = Helt rätt med betoning på ganska (1p)

*Attraherad av dig = Återigen önsketänkande från dig som bygger på påståendet att jag är kvinna. Däremot finner jag ditt sätt att skriva riktigt underhållande och jag är imponerad över att din vespa piskade skiter ur Lindbloms Japanare. Du verkar även ha bra smaklökar när det kommer till whiskey. (0p)

*Hundmänniska utan hund = Hundmänniska med hund (0,5p)

Resultat: 3 av 8 (Mensa testet exkluderat).

Tack för en bra blogg och för att du liksom jag försöker omvända Lindbloms socialistiska tankar!

2007-11-22 @ 09:01:33
Postat av: Damien

Finns trippelnöt kvar?

2007-11-22 @ 14:18:11
Postat av: Lotta

Va!! är Noisetten borta! Halleluja!! T om den läskiga med körsbäret var godare, gud vad du o jag inte skulle bråka om den askens innehåll förstår jag.Jag skrattade gott åt din gärningsmannaprofil på St. Alin, himla rätt du!? Å jag är en man i 60-årsåldern o arbetar som tarmförädlare!, right?
Lottenlotten

2007-11-24 @ 22:47:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0