Jag har problem!

Jag behöver er hjälp innan det blir fler jävla inlägg här, så nu är det bara att ni som kan (har fått veta att det finns trogna läsare som inte kan kommentera p.g.a. säkerhetsinställninger) skriva kommentarer, och känner till lösningen på mitt problem, hjälper mig och förklarar hut jag ska gå tillväga. Det är nämligen så att jag kommit åt en knappjävel på tangentbordet som det står "Insert" på.

Den förbannade knappjäveln gör så att allt framför markören raderas om man vill hoppa tillbaks och rätta något, eller lägga till. Det är något som jag gör väldigt ofta, eftersom jag är petig med hur texten utformas och hur det ser ut sen.

Jag hittade "Insert" igen, men den reagerar inte på tryckning. Allting fortsätter raderas istället för att "knuffas", trots våldsam stimulans utav denna förbannade knappjävel ifrån helvetet. Jag utgår ifrån att man måste trycka på nån annan knap samtidigt, men det verkar varken vara "Shift" eller "Ctrl"?

Till er som nu tycker att jag är ett pucko, säger jag bara; "Kyss mig i arslet, och jag beklagar att ni inte har mer liv än att ni lägger skit som hur 'Insertknappen' funkar på minnet!"

Sämst just nu: Ja, vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: sandra

Åh, jag önskar att jag visste! Jag har exakt samma satans problem till och från. Och det händer bara när jag skriver blogginlägg. Fan va jobbigt det är. Man ha skrivit ett långt inlägg men upptäcker sen att man vill ändra ngt i början. Då försvinner alla ord framför, sakta men säkert. Så antingen får man offra en mening som är på väg att raderas, eller så får man skriva om allt igen, i samma takt som originaltexten raderas.
Fuck it! Och nej jag kan inte formulera mig ordentligt... Håller på att sluta röka. sorry!

2007-11-17 @ 15:56:11
URL: http://hollywoodah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0