Johnny Skan i cyberrymden.

Jag funderade länge i går på vad jag skulle döpa min "Hjälte" i Travian till. Har ni sett "Boogie Nights"? När Mark Wahlberg ska välja ett porrstjärnenamn, och det ska vara "rakbladsvasst". Han tar god tid på sig innan han bestämmer sig för "Dirk Diggler". Jag ville att min hjälte skulle ha ett lika vasst och snitsigt namn som Mark Wahlbergs rollfigur.

Då man bygger sin lilla by, så kan man bygga många olika hus. Ett av dessa är "hjältens egendom", och här tränar man upp en utvald krigare till att bli extra stark och farlig. Han samlar dessutom på sig erfarenhet, och blir bara bättre och bättre (som jag fattar det iaf).

Men vilket namn skulle han ha? Det skulle vara något coolt, något som fyllde fienden med respekt! Efter en stunds sinnesvagt funderande kläckte jag namnet "Börje Barnätare". Men det var kanske väl så hemskt. "Higge Besudlaren" var ett alternativ, liksom "Fidel Castro". Nej, en stund senare kom det till mig!

Hmmm... Snorre? Ja just det... hmmm... "Snorre Fittjuv", HAHAHAHAHAHA!


Det var verkligen rakbladsvasst! Men det tog inte slut där. Samtidigt som jag funderade, diskuterade jag online med en Milf i alliansledningen, om ditten å datten. Plötsligt så nämde hon mitt fylle-alter ego "Johnny Skan", och jag visste direkt att jag var tvungen att döpa om min hjälte!

Johnny Skan är ju perfekt! Stark, vacker och modig, finns på riktigt men liksom ändå inte! Ej heller är han svagsint, då han vet att välja bärs framför bäver, vodka framför vulva, snus framför mus och polare framför polskor! 
Sagt och gjort, jag döpte min hjälte och presenterade honom som hastigast på alliansens forum.

Han behövde ju dock ha en färgstark och fruktansvärd historia. Johnny Skans bakgrund lämpade sig bäst på en barnförbjuden "tråd" i forumet, och där lade jag upp den helt riktiga, om än en smula bristfälliga beskrivningen.

"En av hjältarna är Johnny Skan. En skåning som i späda år brännskadades svårt då han skulle plundra pappas hembrännare. Senare ådrog han sig en släng av syfilis på ett horhus i Utrecht, som han dock överlevde. Blott 13 år gammal tog han sin första miljöpartistskalp vid ett bakhåll utanför partistämman i Säffle, och 7 år senare ärrades han svårt då han efter ett vad över ett helrör, våldtog en björnhona.

Han lyckades dock bemästra situationen, varvid björnhonan tvingades att sova på våta fläcken.   Han blev sedermera även berömd i Frankernas rike, då han efter att ha besegrat en German i korvätartävling utanför Nicae, ströp Germanen och åt upp dennes mjälte som dessert med en flaska Chianti och lite favabönor.   

Han är med andra ord den hårdaste jäveln söder om Piteå."

Det låter inte som en kille man muckar med, eller hur. Men nu sprudlar mitt huvud av idéer om vad Johnny i Cyberspace hittat på. Som den gången han med blott sitt könsorgan slog ihjäl en bitter glutenallergiker som satt och sket i hans vetefält! Eller den gången han stirrade ihjäl sju turkiska flatlöss, och vann ett vad mot Kejsar Nero! Eller som då han struntade i flugan att omskära sig, eftersom han ville ha någonstans att stoppa snusen om Syfilisen tog hans överläpp! 

Johnny Skan! Bäva månde Nördarna!

Bäst just nu: Göteborgs Rapé

Sämst just nu: Sladdriga resår


Kommentarer
Postat av: Lindbom

Nej du, den som kommit är för lik mig för att ens oroa mig. Men är nummer två harmynt kanske jag skulle misstänka dig. =9

2007-11-09 @ 02:18:45
Postat av: Damien

Ditt fylle-alter egos namn är skrämmande likt mitt riktiga...

2007-11-09 @ 10:45:04
Postat av: Mr.Pentex

Jag vill oxå ha en hjälte =(
Men det är svårt att bygga hjältar när man lägger ner alla sina resurser "nästan" på att bygga lerpölar och annat skit.
Namn på hjältar: Gusten barnaslukaren. Major fallos. HardLem spräckare. Rocko. tja kanske något sådant.

2007-11-09 @ 11:08:26
Postat av: Higges Milf

Men är den här grabben skön eller är han skön... Har alltid tyckt att det här med bloggar suger... orkar aldrig läsa allt meningslöst dravel alla skriver... Men nu är jag omvänd, har läst varenda rad här o älskar det... Tror jag ska åka till Luleå o åka taxi...

2007-11-11 @ 17:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0