Nu får det vara nog!

Jag har aldrig varit en människa av måttfullhet. Oavsett vad jag får tag i som jag gillar, så tar jag allt jag kan få på en och samma gång. Därav min fäbless för bl.a. buffér och fildelning. "Ta så mycket ni vill ha" det är ett koncept som passar mig utmärkt. Det är även därför jag trivs så bra i vuxenlivet, utan barndomens restriktioner och förordningar.

Nu är det dock så att bristen på måttfullhet har gjort att jag sitter och spelar Travian alldeles för mycket. När jag vaknar går jag in och spelar, innan jag somnar spelar jag, om jag är hos en kompis (något som blivit en sällsynthet sen jag började spela) så måste jag "bara låna datorn en snabbis" så jag kan gå in och producera mer trupper och kolla så ingen anfallit mig. Eftersom min första by är omringad utav större byar som ägs av folk med mer fritid, eller som jobbar med datorer och kan spela under arbetstid, så växer paranoian.

Jag lever i ständig fruktan för dessa bensköra, 30-åriga, sittkissande oskulder med sociofobi och transpirationsproblem. Vad värre är; jag har börjat försumma mitt kära skötebarn "Higge Erövraren". När jag loggar in här och ser att besökstatistiken är konstant, att ni fortfarande klickar in för att titta efter nya inlägg då det gått 5 dagar sedan det senaste, så skär det i mitt gamla fetthjärta.

Så kan vi ju faktiskt inte ha det.

Bloggen är ju faktiskt långt viktigare än Travian! Och nu innan jul finns det så mycket aggressioner som måste ut. Jag har dessutom planer på en egen julsaga, och kanske åker Röf-Ulv på nya äfventyr?

Jag måste få sinnesfrid, jag måste lägga ner Travian. Spelar jag inte fullt ut hela tiden, kommer laktosintoleranterna att äta upp mig, men då har jag inget liv kvar IRL (In Real Life, om någon inte känner till termen). Så under helgen kommer jag att lägga om resurserna i mina byar, och starta upp en fjärde, för att sedan dela upp dom mellan mina trogna vapenbröder i alliansen. Med min sista by kanske jag startar krig mot någon översittande glutenallergiker och slutar som grabbarna i "Young Guns", vem vet?

Bäst just nu: Imorrn försvinner saaben, med eller utan profit.

Sämst just nu: Att jag så till den milda grad försummat mig själv för Travian de senaste dagarna, att jag nu sitter här i min egen lort, hungrig och svettluktande, med skrevröta och påsar under ögonen.

Kommentarer
Postat av: Damien

Skrevröta för ett litet webbspel... Tur att du inte lirar WoW. :)

2007-12-01 @ 00:46:03
Postat av: allbin

skrevröta . . ta en nummerlapp till anmälan, fyll i en vit registreringsblankett och gå in här när det är din tur så tar vi hand om dig sen

2007-12-01 @ 01:55:09
Postat av: r

KFC fanns i sthlm ett tag tror jag. Men det gick åt fanders och lades ned. Frityrkulturen har inte riktigt kommit hit, mer æn att man kanske kækar lite kinesiskt från time to time.

Men att KFC inte finns kvar ær kanske lika bra. Den dær hemska reklamen før deras hink fylld med überfriterade kycklingleftovers ær ju bara før æcklig.

Sorry før de norska bokstæverna. Jag sitter i Oslo idag.

2007-12-01 @ 19:06:22
URL: http://grapoluponape.blogspot.com
Postat av: Lotta

Higge!! Första gången jag känner en viss avsmak att leva med dig (eftersom det är en av mina hetaste drömmar!)att läsa under "Sämst nu" fick mig att för en sekund rata alla män o byta planhalva o bli gay...men så kom jag på hur fräsch en kvinna kan vara under sin mensperiod...say no moore. Därför förblir jag hetero samt behåller min förtjusning över dig....trots skrevröta. Ha en fin 1:a advent, Lotten

2007-12-02 @ 10:25:56
Postat av: Mr.Pentex

OJ, drastiska drag här Higge, men jag förstår dig.
Känner själva att man har fastnat i ett spel DU lurade in mig ;P
Men jag får se hur jag gör. Man vill ju inte bara lämna i heller.

2007-12-02 @ 20:17:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0