Seg fredag...

Jag personligen börjar bli lite trött på allt svammel om hur onyttigt allt är när man är gravid. Hade det varit så farligt som det verkar i medierna att ta ett par glas vin till maten när man väntar barn, eller råka röka en cigarett någon gång, så hade majoriteten av oss i generation-x varit institutionaliserade vårdpaket. Istället är vi den främsta generationen som någonsin levat.

Jo, det är vi!

Idag var jag för övrigt på dåligt humör, eftersom jag åkt ut på arslet ur min allians på Travian. Jag misstänker att ett fiendesvin har diktat ihop falsarier och på något vis lyckats få alliansledaren att köpa hela skiten. Jag ska tydligen ha skickat "otrevliga meddelanden". Bullshit! Jag som är mildheten och försyntheten själv!

Men jag blev genast på bättre humör då det dök upp två välbekanta tomtar från mitt alldeles eget kommentarsfält här på bloggen, i Travianvärlden. Nämligen inga mindre än Mr.Pentex och Keyser. Good times!

Vad beträffar saker att göra innan man sätter tofflorna, så har det kommit in en del intressanta tips i kommentarsfältet. Mr. Pentex föreslår att man ska ha gjort något riktigt dumt, åtminstone en gång i livet. "Radioincidenten" känns rätt korkad, men den är ju inte som att ha provat heroin eller något annat idiotiskt. Jag kan förresten tänka på en massa riktigt korkade grejer jag gjort i livet, så jag tror inte det är något man måste anstränga sig för att göra. Jag eldade t.ex. upp tummen när jag var 9. Ganska fumligt, och helt utan uppsåt.

"Ha åkt riktigt fort med något motordrivet" är ju bra, och på tiden jag umgicks med min storebror fick jag nog åka i en 240 blås på hans hoj. Det känns rätt fort bak på en MC, så jag är nöjd med det tills vidare.

"Pilkat på en frusen sjö" är inga konstigheter om man bor i Luleå. Jag har ätit, sovit, fiskat, promenerat, kört taxi och buskört på fruset vatten, så den kan jag stryka.

"Hoppa fallskärm" är inte alls ett dumt förslag, det kan vara något att sträva efter.

Lottas förslag var dock en smula chockerande. Hon vill ha "haft sex i en sexgunga", och jag måste säga att det är något som aldrig slagit mig. Men som livsmål är det ju bra rent ekonomiskt, då själva grejen bara kostar 1998 kronor här. Men man skulle nog se tämligen fånig ut i en sån där.

Något som är lite märkligt är att ingen listat "att få barn" som ett livsmål, och det måste det väl vara? Jag vet iofs att flera av er har barn redan, men ändå? När man väl har fått barn måste det ju kännas helt fantastiskt, eller hur? Speciellt om de inte knarkar och är ligister/miljöpartister. Nåväl, bara en tanke.

Bäst just nu: Ledig hela dagen, så jag kan försöka reda upp allianskrisen.

Sämst just nu: uuh... att de vill ha mitt blod i Travian...


Kommentarer
Postat av: Keyser Söze

Eftersom bloggens upphovsman uttryckt sitt missnöje över den dåliga responsen så har jag åstadkommit en lista. Med uppnåliga mål.
Utan inbördes ranking.

1. 10 000 meters klubben.
2. Äga en äkta Breitling.
3. Flyga ett flygplan.
4. Ha sex med 2 tjejer samtidigt.
5. Vara med på TV. (Efterlyst undantaget).
6. Beställa en äckligt dyr flaska sprit eller champagne och supa upp.
7. Åka till ett annorlunda resmål.
8. Ha sex utomhus. (sexfixerad lista blev det).
9. Dyka minst 30 meter.
10. Se Depeche Mode live.

2007-11-02 @ 16:06:33
Postat av: Moar

Efter att ha läst om era jeansproblem så slås jag av 2 saker:
1.Varför är det längden på benen som är problemet?Är det inte vidden runt midjan?Mindre midjevidd hade matchat benlängden bättre.Eller?Sedan beror det ju på vad du ska ha för märkvärdiga jeans?Av dina systrar är en långbent och en lika "taxbent" som du och vi handlar jeans på JC utan problem.
2.Du och Keyser kan ju gå ihop er och köpa jeans av samma sort.Du klipper av och lägger upp och skickar bitarna till Keyser som sedan syr på dom på sina.Voilá, perfekt.Förstår inte att 2 smarta grabbar som ni inte kommit på det?

2007-11-03 @ 06:59:13
Postat av: Lindbom

2 barn på 13 månader säger väl allt !
Se bara till att du har en fru först. Oäktingar är en skam.

2007-11-03 @ 07:28:52
Postat av: Mr.Pentex

Hoppa fallskärm kan jag rekomendera. Jag gjorde det, bröt fotleden helt av, var bara huden på sina ställen som hindrade foten att trilla av från benet helt och hållet. Gick i gips i nästsn sju månader. SÅ det var två flugor i en smäll. Dumt och hopap fallskärm.

2007-11-03 @ 09:15:59
Postat av: Damien

Efterlyser också jeans för vanskapta. Det är ett helvete varje gång man handlar, och man förbannar djupt sin oförmåga att bli av med öl-midjan.

2007-11-03 @ 18:14:49
Postat av: Higge

DE ARSLENA SALUFÖR INADEKVATA STORLEKAR PÅ DE FÖRBANNADE BYXJÄVLARNA! Mig falleras intet.

2007-11-04 @ 03:51:09
URL: http://higge.blogg.se
Postat av: Lotta

...bara 1998 kr för en gunga...kan man föreslå det på första dejten eller skrämmer man bara bort den utvalda då??mmm, tål att tänkas på...men jag vill jag vill jag villjag vill
*stampar med båda fötterna*

2007-11-04 @ 10:40:08
Postat av: Moar

Jo, långa ben....

2007-11-04 @ 12:40:21
Postat av: Keyser Söze

Tja, det är ju så att "normalpersonen" har lägst siffra först på storleken. T ex 30 - 32, annars har man antingen dvärggener eller något annat lyte.
Eller har man helt enkelt ätit för många kebabtallrikar....

2007-11-04 @ 19:14:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0