Varning för analsex.

Följande inlägg kan tyckas en smula magstarkt, men jag skildrar bara verkligheten. Läs verkligen inte inlägget om ni inte klarar av grafiska beskrivningar utav analsex och "mansgrisiga" reflektioner av kvinnokroppen.

Psyko-Bob är ett unikum på många sätt, därav namnet. Han har flera egenheter, men en av de mest (för mig) oförståeliga är hans fäbless för analsex. Då jag satte mig till bords bredvid honom på Waldorf igår delade han en ny upplevelse inom området med mig.

Bob: Hörru fan, jag har träffat en ny brud, svinhärlig.
Jag: Sweet!
Bob: Ja, helt sjuk, jag får dajma heeela tiden!
Jag: Mhm... Good for you.
Bob: Ja, men nu är det tre veckor sedan, fy fan... Vet du vad som hände sist? Jag fick bajs på skruven!
Jag: HAAAAHAAAAAHAAAAAHAAAAAAA!!!!
Bob: Ja, det var helt sjukt, och jag visste ju inte hur fan jag skulle göra. Jag drog ut den, och då satt det där, men jag visste inte hur jag skulle få bort det, jag ville ju inte ta i det med händerna!
Jag: Ahahahaaa.... fy fan... Hör du... Jag hoppas ju att du inte blev förvånad. Det finns ju där, liksom... Det är ju därför man inte ska...
Bob: Ehehehe, jo, eller hur... fy fan.. "Jag hoppas du inte blev förvånad" hahahaha... Nä, man tappade sugen lite.
Jag: Det hoppas jag.

Senare for vi och hälsade på ett par flickor, jag och Psyko-Bob. Psyko-Bob skulle inte festa igår med de andra, utan tyckte vi skulle åka till tjejerna som hade nån slags myskväll med rödvin och ceasarsallad. De var hemma hos den ena, Susanne, vars kille var på surfsemester i Frankrike eller nåt. Den andra tjejen heter Lollo och bor i Kiruna egentligen.

Bob: Hörru, vi drar igång "turken" (Bobs Mercedes, reds. anm.) och drar och hälsar på Lollisen.
Jag: Ok, är hon här?
Bob: Japp, hon hälsar på en gällivaretjej som pluggar här. Då kan vi sitta där ett tag och titta på Lollisens jättetuber.
Jag: höhöhö... Nja.

Vi klev in och hälsade, och slog oss ner. Susanne var en sån där väldigt glad och trevlig tjej, som man liksom blir lite kär i när man hamnar bredvid. Hon var lång och lite för smal, hade tjockt brunt hår till skuldrorna, och ett vackert ansikte med lite fräknar. Flickorna började prata om vinet, och vilket gott vin det var. Lollisen slog upp en liten skvätt åt Bob, som genast började smacka berömmande och pladdra om choklad ihop med vin. Susanne sträckte sitt glas till mig och bad mig smaka, jag tackade dock nej och skyllde på munsår.

Hon hämtade då ett nytt glas och slog upp en skvätt åt mig. Det var bra för att vara rödvin från Spanien. Sedan gled samtalet in på Klimathotet och den globala uppvärmningen. Susanne läste nämligen nån kurs som beskrev hur hemskt det hela var. Vattenslöseri var förkastligt, och något hon absolut undvek numera. Jag ventilerade försiktigt mina åsikter, och pekade på bristerna på i klimathotsteorin.

Psyko-Bob var som vanligt mer sig själv, och berättade hur han tyckte det var trevligt att "brassa på som fan med varmvatten i duschen ett bra tag innan man kliver in, så man har ordentligt med schysst ånga i lägenheten sen", och menade att vatten har vi hur mycket som helst, samt att elen som värmer upp det är från vattenkraft, vilket i praktiken faktiskt är solenergi.

Jag: Men vad är det som är så hemskt med uppvärmning då?
Susanne: Ja, alltså det är inte bra för klimatet.
Jag: Men jag som bor här kan ju tycka att det skulle vara lite skönt. Jag menar, 10 grader varmare, så vaddå? Här skulle likförbannat vara minus 20 på vintern.
Bob: Hahaha, ja exakt!
Susanne: Jo, men det är ju liksom inte bra... Och spola en massa varmvatten sådär är ju inte nån höjdare. Jag tycker bara man ska ha respekt för naturens tillgångar.
Jag: Absolut, man ska inte slösa. Men man måste se på vad som sägs i debatten också. Ta polarisarna t.ex. Det påstås att de smälter, och att havet kommer att höjas och spola bort Bangladesh eller nåt. Det är bullshit, eftersom fruset vatten tar så mycket mer plats än flytande. Tänk dig att du har iskuber i det här glaset. Deras kropp är nästan helt nere i vattnet, och när de smält så garanterar jag att vattenivån i glaset sjunkit, den har definitivt inte ökat.  
Susanne: Ja... alltså, jag har bara läst en termin...
Bob: Fan det var som en gammal kärring i en Saab V4 som kom förbi farsans jobb på vintern när det var sådär 35 minus i Gällivare, och började gaffla om att han hade Pontiacen på tomgång utanför och var en miljöbov.
Han bara sa till kärringen; "Hörru, om jag stänger av bilen så kallnar katalysatorn, och jag tappar reningen sen tills den blir varm igen. Det är en modern bil med trevägs avgasrening som klarar miljölagarna i Californien, och den släpper ut lika mycket skit under 10 timmar som din gamla Saab gör på 5 minuter"
Jag: Haha, bra!

Sedan avledde vi samtalet från miljöfrågorna. Stämningen var fortsatt mycket god och trevlig. Susanne bad mig smaka på deras hemgjorda Ceasardressing, och kokte kaffe åt oss. Sen skulle de se "Blood Diamond", men eftersom jag å Bob sett den, bestämde vi oss för att dra vidare.

Bob: Fan vilken bohem hon börjar blir, Susanne.
Jag: Men väldigt fin och trevlig.
Bob: Jojo... men hon blir mer och mer sådär. Springa utan bh och sånt...
Jag: Najs...
Bob: Ja, när de är sådär, då är det ju fint.
Jag: Hehe, de pekade på mig. "Hey you!"
Bob: Haha, de pekade på DIG?
Jag: Höhö...
Bob: Sen är hon ihop med en Same också, och då ska det ju vara så naturligt och jävligt. Som om det är naturligt och driva runt såna där jävla renhjordar med fyrhjulingar och helikopter!?
Jag: Ja fy fan. Och hetsa ihjäl Björn med skoter och lägga ut gift åt Örnarna.
Bob: Ja, och ÄGA renarna. Hur fan är det naturligt?
Bob: Hörde du förresten att Danken kvaddade Lexusen innan vi ens var i Gällivare förra gången?
Jag: Nääää?
Bob: Jo, han är ju inte van vid bakhjulsdrift, så skulle han köra om en minibuss och fick sladd. Smackade in i sidan på minibussen. Så nu står den på verkstan i Kiruna...
Jag: Åh shit...
Bob: Och minibussen var full med typ 20-åriga brudar!
Jag: Nääääääää!???

Shit Happens...


Mr.Pentex: Nej, det är tyvärr inte därför. Det är Johnny som sitter på de kunskaperna, och han är alltid så omotiverad.

Bäst just nu: Min Lexus är inte kvaddad.

Sämst just nu: Min Lexus är i själva verket en avställd Saab 99.

Kommentarer
Postat av: sandra

Jag hittade din blogg genom min brors blogg, som i sin tur hittade din blogg genom att söka på "finger i röven" på google. haha. du kan läsa om händelsen här: http://grapoluponape.blogspot.com/

Men din blogg är originell och nice.
keep up the good work!

2007-11-18 @ 01:48:06
URL: http://hollywoodah.blogg.se
Postat av: Damien

Dajma... har inte tänkt på att man kan använda det som verb sådär. Trevligt.

2007-11-18 @ 02:02:46
Postat av: Mr.Pentex

Analsex, vad kan man säga. Som sagt det är lite som att stoppa den i ett orm bo, det kan gå jävligt illa om det så vill sig. Som sagt det kräver lite mer planering om det ska gå smidigt.
Ska ut och övningsköra med en 25 meters lastbil idag och det kommer att bli Sweeet!

2007-11-18 @ 09:25:59
Postat av: Anonym

"Driva runt renar med helikopter".
Hahaha

2007-11-18 @ 10:48:07
Postat av: Lotta

Hmmm,vet inte hur mkt jag skall kommentera ditt inlägg ang. analsex.....inget tror jag blir bäst!
Ha det!....e du förresten en skånsk same??

2007-11-19 @ 17:55:48
Postat av: St. alin

Grattis på namnsdagen!

2007-11-20 @ 09:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0