Usch och fy.

Nu sitter jag hos Olefin igen, och det känns som en evighet innan pizzeriorna öppnar. Huvudet är tomt och tungt, magen är i uppror, och själen rastlös och frustrerad. Hilfe! Det blev många Dry Martini igår, jag kommer nog aldrig att kunna dricka Gin igen.

Vad fan är det förresten med Ayesha? Varenda varenda gång man går in på en nyhetssajt så är hon där på bild, och jag förstår verkligen inte varför. Kvällspressen verkar älska henne. Jag tror att det är för att hon är en rultig, minoritetstillhörande kvinna med usel klädsmak, som trots det har "lyckats"; hon är artist och "skivbolagsdirektör" som producerar sin egen musik. Men hon kan ju inte sälja något, för hennes musik är smal och dålig, och jag har aldrig hört någon som (dra åt helvete, nu rapade jag upp smaken av Gin och Vermouth, oj så äckligt) gillar henne eller hennes musik.

Hon fick dessutom uppdraget att programledare för "Sommartoppen", något hon säkert gjorde bra. Hon verkar ju trots allt vara en vettig typ när man läser intervjuer med henne. Alltså trots att hon är en dålig musiker med kass klädsmak och helt uppenbart en vänstermänniska med trist kravmärkt ekomat i skafferiet och en del klädplagg utav hampa, en växt hon förövrigt gärna röker, om man ska tro hennes dåliga texter (typ; "pass the blunt, and do the funny stunt").

Själv saknar jag Gry Forsell som "Sommartoppen"-programledare. Vi var hemskt förälskade i henne när vi var i moppeåldern, jag och mina kamrater. Ivrigt väntade man sedan på att hon skulle vika ut sig i Slitz, men när hon väl gjorde det, så var hon alltför påklädd, och dessutom iförd nån jäkla boxningsmundering. Man såg inte ens de mindre viktiga delarna (ansiktet) ordentligt. Nu sitter hon med Adam Alsing i nåt knävla radioprogram som inte sänds häruppe. Vi är utlämnade till Rix och Lugna favoriter, och dylik skit. 

Bäst just nu: Ingenting!

Sämst just nu: Gin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0