Alla hjärtans dag.

Jag är inget större fan av Julafton och Påsken säger mig egentligen ingenting. Halvhedning som jag är, älskar jag dock  midsommar. Hela riket pryds av gigantiska fallosar som stuckits i jorden för att befrukta den, sill och jordgubbar smyckar borden, och alkoholen flödar och gör samtliga glada. 

Valborg
gillar jag också. Man eldar upp en massa skit, alkoholen flödar och gör samtliga glada. Om mina födelsedagar bryr jag mig föga; Min 21e glömde jag bort. De jag ser fram emot är min 30e och min 65e. Varför det är så kanske jag utvecklar i något inlägg framöver.
 
Väldigt mycket tycker jag också om Nyårsafton! Det smäller som fan överallt, kvinnorna slinker i slimmade fodral, tuttarna guppar i dekolletagen, alkoholen flödar och gör samtliga glada.

Något som jag däremot avskyr, är "Alla hjärtans dag". Inte riktigt lika mycket som Internationella kvinnodagen, men nästan. Den här jävla "högtiden" verkar specialdesignad för att få folk att ta livet av sig. Men det behövs inte, vi har redan ett utmärkt medel för att skapa mer lebensraum i samhället, och det heter Heroin.

Av vilken anldening firar man den här skiten? Som nån slags hyllning till nån St. Valentin, nån avdankad katoliksyfilist? Det var de jävlarna som sköt Gustaf II Adolf  vid Lützen, har ni redan glömt det?

Det här säger jag inte för att ingen kommer att skicka nån hälsning till mig, utan för att ha något att gnälla om. Det stör mig, hör ni vad jag säger!!??

Och det värsta är när kompisar som inte haft ryggrad nog att stanna kvar i singelträsket, ser på en med medlidande för att man bara har sig själv och sitt tomma akvarium och husspindlarna under sängen, och säger "Trevlig alla hjärtans dag", för att muntra upp en.

Nå, det blir inget sånt i år! Och jag vill inte ha nåt sån skit i kommentarfältet heller. Ser jag en sån hälsning där, från någon som inte är beredd att komma hit och ta av sig rövfodralen på riktigt, så ska jag skriva en lång trist blogg om gråsuggor. Traktorn OCH evertebraten!!!

Bäst just nu: Snusen jag strax ska baka.

Sämst just nu: Chefen har ringt flera gånger och lämnat meddelande, som jag inte kan avlyssna eftersom nätet har kollapsat. Jag blir knäpp. Ska man behöva skaffa en jävla hemtelefon med sladd i väggen?

Kommentarer
Postat av: Lindblom

Har du oxå problem med mobilnätet ? Trodde det bara var mitt SIM-kort och mobil. Det är väl något här ute i ghettot.

2008-02-13 @ 16:14:36
Postat av: Ts-dad

Hur skulle jag, den raraste av människor kunna motstå detta...detta vackra inlägg från kanten (vid flaggan på en fotbollsplan ungefär) bara att nicka in...:Ha nu en riktigt fin alla hjärtans dag! Nu tycker jag att du skall passa detta vidare, bara för att visa att det finns liiiite godhet i dig. ;)

Dad

2008-02-13 @ 19:05:36
Postat av: Mr.Pentex

Det som stör mig mest är att det mer handlar om att köpa saker än något annat.

2008-02-13 @ 22:40:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0