Argaste inlägget ever!

Vet ni vad som gör mig upprörd? Jo, att Soda Streamern är inne igen.

Missförstå mig inte, jag tycker det är en genial produkt! Den är ett lysande vertyg för experimentlystna, som t.ex. vill prova kolsyra starksprit eller kanske mjölk.

Det är alltså inte själva apparaten jag är arg på, nej, utan människorna. I 20 år har Soda Streamern varit den mest hånade och bespottade hushållsapparaten av alla. Den har varit det finniga barnet med dålig andedräkt och ärvda omoderna kläder, på konsumtionens skolgård.

Så när jag nu för några månader sedan fick upp ögonen för att de börjat säljas igen, och dessutom går åt som smör i solsken, så bad jag om en förklaring. Jag fick en (av Olefin, eller vem det nu var som råkade ha oturen att vara i närheten) och det jag hörde gjorde mig förbannad.

Jo, de säljer så bra eftersom folk gör sitt eget kolsyrade vatten med dom.

Någon hurtbulle i media har nämligen sagt "Det är ju dumt att betala 15 kronor för en flaska vanligt vatten, som man kan få nästan gratis ur kranen", så nu hänger alla på, och kolsyrar sitt kranvatten, och sparar slantar.

Saken är alltså den, att jag har velat ha en Soda Streamer sedan jag såg en första gången, men har inte kunnat köpa någon, eftersom de inte gått att få tag i. Jag var dessutom övertygad om att tillverkningen sedan länge var nerlagd.

Men nu är det alltså så att jag kan köpa en igen, eftersom de satans bääbää-får som utgör det svenska folket, har fått något självklart spartips som det dummaste rektum hade kunnat räkna ut själv, av någon Bror Duktig i någon kärringblaska? Allvarligt?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!!!!!!

När Svensson sparar slantar, och fördricker sig på nyttigt vatten, då är det okej med Soda Streamern! Men när någon tycker det är skoj med hemmagjord läsk, och är nyfiken på hur kolsyrad mjölk smakar, då är det dumt?

DET ÄR JU SAMMA JÄVLA APPARAT, NI HADE KUNNAT ANVÄNDA DEN JÄVELN TILL ATT KOLSYRA ERT VATTEN MED HELA TIDEN!!!!

AAAAAAAAAAHHH AAAAAAAAAHHH AAAAAAAAAHHH!

OCH SLUTA HÅNA DE NYFIKNA MJÖLK-KOLSYRARNA, NYFIKENHET ÄR NYCKELN TILL ALLT LÄRANDE, DE ÄR MYCKET SMARTARE ÄN NI SOM PILLAR ER I NAVELN OCH GÖR SOM MEDIA SÄGER TILL ER! 

Jag blir helt vansinnig! 

Nu tänker jag inte köpa nån helvetes Soda Streamer!

JAG SKA KÖPA VATTENHELVETE SOM ÄR NÄSTAN GRATIS UR KRANEN, FÖR 15 KRONOR FLASKAN ISTÄLLET!!!

Kommentarer
Postat av: Je suis une bra parti

hahaha...du inte bara simmar mot strummen utan dricker även vattnet du paddlar i samtidigt. Duktigt jobbat.

"don't you think I have beeeeuuutiful eeeeyes?"
- mr Bravo

//lollo

2008-02-03 @ 23:13:23
URL: http://EttBraParti.blogg.se
Postat av: Damien

Nu har du inte läst ditt Aftonblad!

AB startade ju hela kampanjen som en miljögrej. Dvs att världens klimatproblem skulle lösas genom att man dricker kranvatten istället för ramlösa.

Naturligtvis sprang då ovan nämnda bääbää-får och köpte soda streamers. Och sedan drack de vansinnigt äckligt kolsyrat kranvatten och levde lyckliga i alla sina dar.

2008-02-04 @ 04:52:01
Postat av: Ts-dad

Hahahahaaa...sjukt skönt arg du blir ;)

Det finns ju en annan "ny" uppninning, en liten kran man fäster i bänken bredvid sin vanliga, med en kolsyretub UNDER diskbänken.

Köp en sån så slipper du vara bä bäää.

/Daddy

2008-02-05 @ 18:27:33
Postat av: hocke

du är så jävla tvärsöver!!!! rättq dig i det socialiserade ledet mannen! innerst inne är du åxå foglig hahahahehehe

2008-02-05 @ 21:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0