"Dricka sig full, ramla omkull, vilken merit; Mera sprit!"

Igår var Lindblom och Fanjunkaren här och invigde pingisdelen på mitt foosballbord. Gamla skolkamrater som dom är, så dröjer det aldrig länge förrän de likt pårökta damfrisörer skuttar runt och nyps och retas med varandra, då de hamnar i samma sällskap. Således fördunklades matchen av gräl om vem som var den bäste pingisspelaren, vem som bäst kunde utföra ett fullgott samlag, vem som hade legat med den fulaste kvinnan och vem som tålde mest alkohol.

Jag anmärkte på att om de diskuterade vem som tålde mest sprit i min närvaro, så var dom som de där två hockeyspelarna (Lidström och Samuelsson, om jag minns rätt) som i en spelreklam står och jämför ärr i en hiss, när Börje Salming kliver in. Fanjunkaren gjorde som alla inom det militära som stöter på en överlägsen auktoritet, och spelade dum, och undrade vem i sällskapet som skulle personifiera Börje i mitt exempel.

Angående Lindbloms raljerande om alkoholtålighet, intog vi en överseende attityd liknande den som vuxna har gentemot 5-åringar som säger att de ska döda dinosaurier eller fånga skurkar.

Vi drack öl, och jag slog upp några Irish Coffee till gossarna. Den alltmer glansögde Lindblom greppade datormusen och började botanisera bland musiken i mitt iTunes. Via ett samtal om vilken låt som enligt honom fungerade bäst att förföra kvinnor med, så gled konversationen över till att handla om otukt och diverse depraverade svinaktigheter.


Ikväll är det inflyttningsfest här, och Lindblom kommer förmodligen sätta ribban.

Film från festen kommer att finnas tillgänglig här inom en snar framtid. 

Bäst just nu: Ikväll är det partaj. Clint bevare oss alla.

Sämst just nu: Jag måste städa och flytta datorn....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0