Fika?

Jag gillar inte miljöskadade och osnutna brackor, som tror sig kunna göra gott för landet med bara ett samhällsperspektiv i bakfickan. Jag har helt enkelt svårt för bristande självinsikt, samt dito självdistans. Det är en av anledningarna till att jag aldrig nånsin går in på blondinbellas blogg.  

Tänk att jag nyss klickade mig dit iaf! Jag ville se om det fanns något skäl till varför hon har 170 000 individuella besök i veckan, medan jag i bästa fall har 300? Jag vill ju bestämt hävda att min blogg är bättre än hennes. 

Men nu är det som det är. Jag lekte lite med tanken att starta en bluffblogg, i identiteten av en ihopdiktad överklasstonårstjej. Då skulle jag kunna locka läsare ur två gigantiska målgrupper som nu lyser med sin frånvaro, d.v.s. avundsjuka fjortistjejer, samt personer som vill ha sex med mig. HAHA!

Men så tänkte jag, att mina läsare är ju rätt intelligenta typer. Iaf de som jag känner till. Det känns ju på sätt och vis rätt bra att man liksom skriver för kvaliteten, istället för kvantiteten. 

Men så tänkte jag, att om jag har stulit en idé från Handfat för Jättar, så är det ju inte mer än rätt att sno nåt av Isabella Löwengrip (vilket verkar vara ännu ett i raden av tagna efternamn bland Sthlm's finest).


I just nu är hon ifärd med att vara ute och fika med läsare. Jag läste på hennes "Veckans to-do-list", att hon i veckan ska fika med minst fem läsare. Efteråt kan man läsa om hur det gick på fikorna i hennes blogg.


Följaktligen: Fika, någon? Jag bjuder nog inte, och det eventuella fikat kommer att skildras väldigt detaljerat här efteråt.


SHOW ME WHAT YOU'RE MADE OF!


Kommentarer
Postat av: Moar

Jag undanber mig att bli kallad parasit men jag har en idé som kan funka på mormor om du kan agera glömsk och trovärdig? Ring henne den 2 mars och fråga om det är då hon fyller.Säg att du antecknat 02-03 och inte kommer ihåg om du menade att dagen lr månaden var först. Även om hon inte går på det så låter hon dig nog komma undan.

2008-02-26 @ 02:22:03
Postat av: Lintin

Jag måste säga att det där med att skapa en fejkad fjortisblogg tilltalar mig oroväckande mycket.. Hmm.. Kanske är dags att arbeta ut en Evil Plan för att ta över bloggosfären?

2008-02-26 @ 08:55:03
URL: http://www.lintins.blogspot.com
Postat av: Allbin

bjuder du på resan?

2008-02-26 @ 10:18:30
Postat av: Mini

Du är välkommen till Stockholm anytime! :)

2008-02-26 @ 13:24:19
Postat av: Mr.Pentex

Fika är ett påfund av arbetslösa miljöpartister som inte har något annat forum att ventilera sina åsikter i. Att sitta flera timmar över ändlösa koppar med kaffe och torra kanelbullar är höjden av idioti, har en del "vänner" som lever för det här med att fika och kan länge diskutera vilka fik som är bra ur vissa perspektiv. Exempel, det fiket har gott kaffe men är dyrt, dom har goda kakor men man sitter för trångt osv. Får en att vilja slita håret från skallen.
Men all heder åt fika dräggen, vad ska dom annars göra med sina liv!?

2008-02-27 @ 09:13:22
Postat av: Anonym

bjuderu på öl kommer jag!

2008-03-04 @ 18:07:56
URL: http://grapoluponape.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0