Il plagiarissimo de masturbato! VENDETTA!

Det här är utan tvekan en av landets bättre bloggar. Smart, tätt uppdaterad, och med en perfekt balans mellan självutlämning, humor och kritik. På nåt sätt hittar den här killen hela tiden saker att skriva om, som jag missar. När jag sitter och sliter mitt hår av brist på inspiration, och sedan kikar förbi hans blogg, så finns det alltid ett bra inlägg där. Oavsett hur banalt ämnet som behandlas än är.

Hans blogg är helt enkelt så bra, att han inte ens behöver ta till billiga knep som att t.ex. skriva nyckelord i fetstil för att locka läsaren att fortsätta.

Så nu tänkte jag helt enkelt göra som George Harrison när han skrev "Halleluja", och stjäla!

Jag ska helt enkelt sno hans inspiration. Han har behandlat en del ämnen på sistone, som varit riktigt i min smak. Så nu stjäl jag dom. Jag tänkte börja med det här, som handlar om onanitekniken som går ut på att man "skruvar" på förhuden.

Precis som författaren och hans polare, så har aldrig jag, eller någon jag umgicks med i tiden kring puberteten, begripit hur detta tvivelaktiga beteende funkar.

Jag minns biologilektionen då jag först hörde talas om företeelsen som igår. Vi gick i 8an, och vår medelålders biologilärarinna med våldsamt rödfärgat hår, och ett nasalt, lite sluddrande tal, körde igång en tecknad film om sex å sånt.

Den behandlade lite allt möjligt, som t.ex. hur vanskligt det är att få prematur ejakulation på flickvännens föräldrars blåa plyschsoffa, samt att killar ofta överdriver sina sexerfarenheter.

Plötsligt tog filmen upp onani, och till vår förvåning berättades det att det fanns TVÅ sätt att göra det på om man var kille. "VA? är det möjligt???" utbrast vi och tappade hakan. Vi betraktade ju oss som några utav världens kanske främsta auktoriteter på ämnet, och blev våldsamt frapperade av de nya rönen.

Plötsligt visades det andra sättet. Man fick se en närbild på en tecknad penis, vars förhud "skruvades" fram och tillbaka utav tre av den högra handens fingrar. 

Jag: VA!? Vem fan gör så?
Killarna i klassen: WÖH-Öhöhöhö, forr helvette!
Tjejerna i klassen: ------------
Fröken: Tyst i klassen!
Jag: Den måste ju va DOUM I HUET!
Fröken: Nu räcker det!
Jag: Va fan ska det ge?
Fröken: Nu är du tyst!
Jag: Foj forr jävelen vicka tröghuen....

Efter att sedan samtliga killar i klassen provat skruvning, avhandlades ämnet dagen därpå. Skruvning tog aldrig skruv, och om någon utövade det, så höll den det klokt nog för sig själv. "Snurreronkare" var inget som någon ville riskera kallas.

Bäst just nu: Ehuru hungrig, känner jag mig åter både listig och stark!

Sämst just nu: Jag fokuserade så på att inte glömma farmors 91-årsdag, att jag glömde mormors 72-årsdag fyra dagar tidigare. Ska det vara så jävla svårt att komma ihåg? och hur löser jag det här? Ge mig konkreta tips, era parasiter!

Kommentarer
Postat av: Moar

Hahaha, jag ser med spänning fram mot lösningen på detta problem, hahahahahahah

2008-02-23 @ 21:14:03
Postat av: Anonym

tack för allt beröm min vän.
ska snart vlogga lite till.
vet inte riktigt om vad, men inspirationen lär väl komma till mig snart.

Guillou

2008-02-26 @ 02:53:13
URL: http://grapoluponape.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0