Smell you later!

Ja, jag förträngde ju att mina läsare mestadels uppehåller sig på obskyra platser som Örebro, Mellerud, Sundsvall och hans Majt. Kongl. Hufvudstad. Fika blir därmed vanskligt! Synd hörrni, att ännu en av mina grandiosa planer verkar haverera.

Nej Allbin. Det är ingen jävla Schulmanblogg det här. Men tack för vänligheten Mini, det stoppar jag i fickan tills jag av någon anledning blir tvungen att besöka vår vackra hufvudstad. Ni har ju trots allt Havskatt och 6 olika sorters Chevre på vilken liten sketen Konsumbutik som helst.  

Jag skulle likt de flesta andra bloggar denna vecka här avhandla Björn Gustafsson (den unge komikern, inte "Dynamit-Harry") i detta inlägg, men jag måste hinna till bolrean och dryga ut kokboksamlingen innan jag ska knega. Björn Gustafsson får alltså vänta tills jag kommer från kneget ikväll.

Jag nöjer mig istället med att hastigt notera, att Higge Erövraren för en stund drygat ut läsarintelligentian med ett finbesök. Det är något med estetiskt tilltalande kvinnor som med skärpa behärskar ordet, som gör mig lite positivt kissnödig. 

Kommentarer
Postat av: Damien

Och jag rusar in på Lintins blogg för att avgöra exakt hur estetiskt tilltalande, bara för att finna cencurerade festbilder och inzoomade ögon.

Vafalls!

2008-02-26 @ 18:57:50
Postat av: Allbin

Hoppas du inte misstar mig för Stockholmare när jag är född, uppvuxen och boendes i samma fina landsända som du kommer från

2008-02-26 @ 19:21:59
Postat av: Lintin

För tusan bövlar, nu blev mina kinder blossande röda av allt smicker. Tack och bock =)

2008-02-26 @ 20:02:43
URL: http://www.lintins.blogspot.com
Postat av: Zack-hack

När det gäller det du skriver i din blogg tycker ja e as bra men kan du komma med lite mer om va du gör på vardan. Bästa hälsningar Zack-hack

2008-09-08 @ 11:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0