Spöken i kommentarsfältet.

"Jag blev tipsad om en smårolig blogg, döm om min förvåning när det var ett spöke från det förflutna. Ett tips från någon som känt dig tidigare, din inställning till kvinnor verkar inte direkt ha förändrats de senaste tio åren så kanske passar du bäst just som singel."

Okej, sånt här gör mig nervös. Om det här är någon som kände mig för 10 år sedan, så har den säkert en massa skit på mig.

Kommer ni ihåg att jag skrev ett inlägg om grisen "Bullen" för ett tag sedan, det översexuella hängbuksvinet som brann inne? Då jag bodde på elevhemmet  i Lycksele, bildade vi "Bullens fanclub". Det var en ytterst oseriös och löst organiserad klubb, som inte var så mycket en fanclub, som en "antifeministförening".

Vi var två medlemmar. Jag, och en satanist från Åsele. Sanningen å säga så skulle man, om man liknade elevhemsinvånarna vid en familj, kunna utpeka mig som en jobbig mellanbroder. Jag ritade figurer på folks speglar med tandkräm, bytte ut innehåll i shampoflaskor, ställde väckarklockor under folks sängar och lät de ringa mitt i natten.

En annan sak som var en smula vansklig, var att jag delade toalett med två andra killar i en liten korridor, varav den ene killen var en förlossningskadad snubbe från Hudiksvall. Han hade stora problem med skakningar i händerna, vilket ställde till det för honom vid huvudsakligen två tillfällen. Då han skulle urinera, samt då han skulle äta soppa.

Vår toalett var ständigt nerpissad och illaluktande. Han träffade sällan stolen (det här är dagens sanning). Och inte heller brydde han sig om att torka efter sig. Han fick såklart fan för det här, men det hjälpte inte. Ett tag välte vi ständigt hans säng upp och ner för att han skulle lära sig, men han gled hellre runt i morgonrock och käkade syltlökar. Som final svepte han alltid spadet ur burken.

Själv kringgick jag problemet, genom att låna andras toaletter. Tjejtoaletterna var mysigast. Dä hängde rysch-pysch och luktade tjej.

Toaletternas innehavare var dock mindre roade. Kosten vid den här tiden kunde vara ytterst bristfällig, vilket kunde märkas vid toabesöken. I sammandrabbningar med arga toalettinnehaverskor kom ibland satanisten från Åsele till undsättning, och propagerade för att man skulle "bränna alla gnällande kärringar på bål", till Bullens och Satans ära.

Händelser av den här typen, i kombination med ett beteende starkt influerat utav en brist på personlig mognad och vilsenhet, måste utan tvivel ha givit omgivningen intrycket av att jag hade en rutten kvinnosyn. Så är dock inte fallet.

Ytterst olyckligt då, att denna person dyker upp just när jag skriver ett inlägg som det här, även om det enbart är skrivet ur humorperspektiv.

Vem är då denna människa? Utan tvivel en tjej, mycket troligt en av toalettinnehaverskorna. Att döma av tonfallet skulle jag säga Elin eller Jenny, kanske möjligen Anki. Skulle vara väldigt kul att veta.

Människorna på elevhemmet var min familj under tre år, och att sluta skolan och åka ner till Skåne var en av de jobbigaste sakerna jag har gjort. Jag tappade kontakten med nästan alla, utom mina vänner från Adak utanför Malå, som jag flyttade tillbaka till efter ett par år. Många av de där människorna betydde mer än de vet, och det skulle var kul att berätta det för dom. Någon skulle jag kanske behöva be om ursäkt för något, och någon tänker jag ofta på med viss oro, och hoppas att den lyckades komma ur sin självdestruktivitet.

Så kom igen, ge dig till känna!   

Bäst just nu: Att folk tipsar folk om bloggen.

Sämst just nu: dags å städa igen.
 


Kommentarer
Postat av: Ett annat spöke.

Du ska veta att du har fler spöken under sängen.. Men jag måste nog säga emot min gastande syster(?).

Beundransvärt att du hållit ditt halvknasiga levnadssätt och förvridna kvinnosyn trogna alla dessa år. Många är de som ändrat sig och fallit tillbaka i ledet av toffelhjältar bara för att erhålla ett permanent hål att ligga på. Starkt jobbat!

2008-02-20 @ 11:22:14
Postat av: Gammal bekant

Till skillnad från det andra spöket har jag en stark känsla av att du är en smyg toffel. Men nog om detta, jag blir lite orolig för dig eftersom du ännu inte verkar ha kommit över den tragiska botgången av en gris!
Jag är Elin föresten (och vill inte läsa någon dum historia om mig nu).

2008-02-20 @ 12:47:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0