Stoppa Beppe Wolgers!

Bilden på Fidel Castro i föregående inlägg fick mig att tänka på det här .

Nu blir det väl som att svära i kyrkan, men jag tänker ändå säga det. Jag tycker inte om det. Inte det minsta lilla! Jag har aldrig gjort det, och jag förstår inte vitsen med det. Dockorna är fula, Beppe känns läskig, och hela grejen får mig att känna ångest.

Som liten tyckte jag att det sämsta med hela skiten, var den där enerverande lilla skitstöveln som skrek att den behövde gå på pottan hela tiden.

Jag tyckte det var helt sjukt att Beppe tog tillbaka den till sängen, utan att torka den i ändan. Visst förstod jag ju att det inte fanns något kiss eller bajs, men det var principen! Vad skickar det ut för signaler, om man låter någon springa och lägga sig utan att torka arslet?

Det var ju hundratusentals ungar som såg och fortfarande ser den där dyngan, så fan vet hur det där beteendet har spridit sig?

Herregud, tänk er! Ett helt jävla folk, som springer runt med otorkade arslen!?

Det är ju ingenting annat än ren och skär jävla Socialism!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vaknade efter att ha sovit omöjliga 12 timmar i sträck. Inte okej. Kände mig riktigt jävla mosig och trög och hes och förkyld och bortglömd och stressad. Men så läste jag dina nya arga inlägg och FAN nu vaknade jag till. Ja, sanna mina ord, nu är jag vaken. Nu vill jag gå ut och skrika till alla att de är idioter. Jag ska lyssna på dödsmetall idag också tror jag. Dax för det.

Dags för det.

2008-02-04 @ 12:17:09
URL: http://grapoluponape.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0