Tjejer blir slampor, killar blir hingstar.

Varför är det så? Varför blir en kille som ligger med många tjejer en "hingst", och får beundran, medan en tjej som ligger med många killar en "slampa" eller rent av en "hora"?

Frågan är förstås retorisk eftersom jag givetvis vet varför det är såhär, och det är just detta jag nu tänker redogöra för.

Jag har tidigare beskrivit företeelsen "manliga slampor", och följande inlägg kan nästan klassas som en uppföljare på det. Men den sortens killar har dock ingenting med följande redogörelse att göra. Manliga slampor är en mera komplex art att beskriva, medan skillnaden på "Hingstar" och "Slampor" kan förklaras blixtsnabbt och superenkelt.

Tillåt mig demontrera; Killar som ligger med många tjejer, gör erövringar. Det krävs charm och/eller list. Tjejer som ligger med många killar gör å andra sidan inga erövringar, de erövras. Det krävs ingenting annat av dom än att släppa till, och det kan ju vem som helst med en vagina göra, eller hur? 

Nu tycker säkert många att jag har fel, är dum i huvudet, o.s.v. Kanske kommer ilskna tjejer att morra i kommentarsfältet, som de gjorde efter att jag redogjorde för "Det ständiga övervägandet". D.v.s. det faktum att alla (normalt fungerande heterosexuella) killar alltid gör ett blixtsnabbt och instinktivt övervägande då de möter en kvinna, gällande huruvida de skulle kunna tänka sig att ha sex med henne eller inte.

Lite löjeväckande att många tjejer spontant och förbehållslöst säger emot mig på det här. För det första är de inte killar, så de vet helt enkelt inte. Och för det andra är det pinsamt naivt av dom att tro, att det skulle hålla som bevis mot mitt påstående, att deras pojkvänner håller med om att jag har fel. HAHA!

-Älskling, överväger du om du skulle ha sex eller inte med alla kvinnor du möter?
-Näää, vad har du nu fått för dig? Helvete, har någon tjallat?
-
Nä just det!
-Puh! Bäst jag går å gömmer undan porren lite bättre också!

Men detta tycks vara en obehaglig sanning. Förmodligen för att dåligt självförtroende och kass självkänsla är något alldeles för utbrett bland kvinnor idag. Klart att killen ljuger och svarar nej. Det är betydligt mycket lättare att ljuga, än att behöva ta hand om en ulkande och snörvlande flickvän, som tror att "det ständiga övervägandet" beror på att hon inte duger.  

Åter till ämnet. Som sagt, så tycker nog många tjejer (det brukar nämligen bara vara två sorter som blir arga på mina sådana här utläggningar. Tjejer, och killar som tror sig kunna lisma sig in i trosorna på tjejerna som är arga på mig) att jag har fel.

I motsats till min tes om det ständiga övervägandet, så kan jag däremot mycket lätt bevisa denna tes om varför killar blir hingstar, och tjejer blir slampor. Ni tror mig inte?

Hur många tjejer, råkar inte ut för tafsare och gnidare på dansgolven när de går ut? Är det kanske egentligen inte så, att om ni tjejer går ut på dangolvet och står där länge nog, så kommer ni att råka ut för tafsare och gnidare, varenda gång ni går dit? Just det! Då kan jag även avslöja, att de där jävlarna, de vill sätta på er.

Följaktligen är allt en tjej behöver göra för att få ha sex, att vänta på en gnidare, och fråga om han vill ha sex. Visst, han kanske inte är så snygg, och sexet kanske suger. Men ligga, det får hon varje kväll om hon vill.

Vet ni vad som händer om jag går och ställer mig på ett dansgolv? Förutom att jag ser dum ut, så händer i regel inte ett skit, tro det eller ej. Och det beror inte på att jag skulle ha ett ofördelaktigt yttre, för gnidare drabbar även kvinnor med utseende motsvarande mitt.

Nej, om jag vill få något gjort, så får jag försöka erövra något. Tyvärr händer detta allt för sällan för egen del, eftersom mitt fylle-alter-ego oftast prioriterar baren och polarna.

Visst händer det att någon gör närmanden, men då rör det sig oftast om frånskilda Karin 53, som har barn i min ålder, har haft hängröv sen jag kom i puberteten, och som druckit så mycket rödvin att hon nästan drägglar. Då replikerar mitt fylle-alter-ego ofelbart; "Jaha, vad vill du? Jag hör inte, jag måste gå å pissa!"

För killar är erövrandet av en tjej som letar efter något mer än en gnidare så svårt, att folk tjänar miljoner på att skriva böcker i hur man lyckas. Gäby tyckte när hon var singel, att liknande böcker skulle finnas för kvinnor. Jag förklarade att de skulle bli jävligt korta.

Vi snackar kortare än listan över Norrmän som inte gör mig förbannad (Fleksnes, Jon Skolmen och sångaren i Sha-Boom).

Visst finns det tjejer som gör erövringar, det ska sägas. Det ser dock sällan ut så ur betraktarnas ögon, eftersom det ju inte ska vara några problem att få omkull en kille. Tyvärr, måste jag väl säga. Allt det här är inte något jag på något sätt anser vara positivt. Det är inte rätt att någon ska få ett kränkande epitet, för att den gör vad den vill med sin kropp.

Frågan är dock, varför är det så här? Varför måste killar erövra, och varför har inte tjejer samma drift att jaga, varför gnider och tafsar de så sällan? Varför är det så sällsynt med tjejer som gör "det ständiga övervägandet"?

Jag vet inte varför vi "programmerats" såhär, men jag vet ungefär hur världen skulle se ut om tjejer hade samma sexdrift som killar. Kan ni tänka er en värld, där gnidare får hugg varenda gång? Ingenting skulle tamejfan bli gjort. Vi skulle ha tur om ens hjulet var uppfunnet.

Så visst är det väl lite tur att det är som det är, men jag måste erkänna; det skulle vara skoj med fler "Slampor".


Kommentarer
Postat av: robin

hahahah higge, du är ju för underbar!

så rätt så rätt (och det säger jag verkligen utan att vara en mansgris).

herregud. mänskligheten är för enkel/svår.

2008-02-29 @ 03:41:13
URL: http://grapoluponape.blogspot.com
Postat av: Higges Milf

Hmmm jaha... så du menar att inte alla tjejer "överväger", det trodde jag...
Då är min kompis och jag jäkligt onormala alltså på krogen?? våra samtal låter ofta såhär:
-har du sett nåt snyggt?
-nja, 4 st JA tack! och två st "än är jag för nykter" och 14st totala skåp!
- jag har bara sett skåp än.. det suger verkligen ikväll

-Hubba hubba! godis varning kvart i två! å jävlar! den skulle jag gärna provåka...
- ja för fasen... lite ung kanske, men va faan då orkar dom mer!!
- Haha jo kanske det, om det inte är en fyra sekundare men vi får väl se...
-Kolla nu du! nu ska godiset upp o dansa...
-yes! då får vi se om det är nått o ha!
-ohhh kolla vilka moves... mmmm det där är inte en fyra sekundare, kolla in!
- jag ser jag ser!
-nej fan! nu är det dags för "paketkontrollen"!Om det är perfekt också så "sover" jag hos dig inatt så du vet! dags o puffa upp "flickorna" o fixa urringningen! I'm going in!!
(samtal från senaste ute kvällen faktiskt)

håhå jaja... ska väl tillägga att vi båda är gifta o hittils har ingen av oss verkligen gjort slag i saken ( ni vet, mycket snack o ingen verkstad...) men en o annan "närgången" tryckare kan man ju få... hehe det är tillåtet att läsa menyn borta så länge som man äter hemma brukar jag säga... o jag är ganska närsynt... (kan ju tillägga att grabben klarade paketkontrollen... det var INTE en ihop rullad strumpa i brallan... så vida strumpan inte hade inbyggd expansions fjäder...hahaha)

2008-02-29 @ 08:22:47
Postat av: pooptroop

Det är väl som Seinfeld sa: Män är jagare och kvinnor bygger bon (dock gällde detta tv-zappning) men det torde funka i den här teorin med... typ.. eller.. nej.. äääh jag vet inte vad jag svamlar om

2008-02-29 @ 09:43:02
URL: http://pooptroop.blogspot.com
Postat av: Keyser Söze

Jag är med dig, lite fler "slampor" skulle vara trevligt. Så länge man inte råkar få en sådan flickvän förstås :) Då är det ju inte lika kul...
Sen är det ju nog så att om tjejer klär upp sig i urringade toppar o dyl och sedan åmar runt på dansgolvet, så får man nog räkna med att viss uppmärksamhet/uppskattning kommer att infinna sig.
Kanske inte så subtil uppskattning alltid men så blir det när alkohol finns med i bilden.

2008-02-29 @ 09:58:50
Postat av: Mr.Pentex

Hatten av!!

2008-02-29 @ 12:16:43
Postat av: Kristians Dotter

Ja visst är vi många ickemän som gör det ständiga liggövervägandet.

Som kvinna/slampa vet jag mycket väl att jag aldrig behöver gå hem själv ifrån krogen, men har man väl nått den insikten gäller det att ta liggandet till nästa nivå: den kräsna. Det är där som problemet uppstår: snygga killar upplever förmodligen samma väljaochvraka-situation som tjejer gör, och således har de möjlighet att vara petiga. Det är först då man som tjej behöver den där boken som Gäby efterlyste. Plötsligt måste man arbeta för att få det man vill ha! Först då, gör man erövringar och inte uppoffringar. Först då, är det egentligen roligt när man lyckas.

Exempel ifrån götet natten till idag:
2 nummer i väskan.
Det ena tog hon för att vara snäll mot en halvsnygg kille. Tid: ca 5 minuter.
Det andra fick hon ta mig tusan arbeta för att få. tid: ca 15 minuter. Således: en man som är het, och vet om det, tar i snitt ca tre gånger så lång tid att få än en som inte är det, men få dom, gör man alltid, bara man kan knepet.

2008-02-29 @ 12:27:52
URL: http://www.korrektsidavattnet.blogspot.com
Postat av: Gammal bekant

Visst gör tjejer "det ständiga övervägandet",dock är den kvinnliga varianten en aning mer sofistikerad än den manliga.
Bara för att en kille är snygg nog att dra med till höskullen, innebär det inte för den sakens skull att han någonsin får rulla runt i höet.
Det kvinliga övervägandet är snarare en metod för att utesluta dem som aldrig kan bli aktuella.

2008-02-29 @ 14:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0