"Cookies, Cookies"

Ja, jag klurar vidare på Kriminalinspektör Böckners öde, men har blivit fördröjd av att Fanjunkaren visade andra nerladdningsalternativ, så nu har jag sett massa bra film. Är inne på "Stardust" nu. Michelle Pfeiffer är riktigt snygg... lite för mager bara. I övrigt kan jag rekomendera "Eastern promises" med Viggo Mortensen. Fantastisk film, dock inget för de vekmagade, med sina närbilder på likstyckning o.dyl.

Just nu värmer jag ugnen, för jag har en plåt med experimentkakor på g. Mördegskakor där hälften av sockret bytts ut mot farin, ett ägg har tillsatts, såväl som en tesked bakpulver och dito vaniljsocker. P.g.a. ägget har jag fått lägga till lite mjöl, och då lade jag till bakpulvret för att kakorna inte skulle bli för hårda... ska hitta nån egen konsistens. F.ö. görs dom på margarin. Den där suspekta smaken som smör ger kakor, kan man förvisso leva med, men jag slipper den gärna. "Unk" säger morsan att de smakar.


Spännande!

Och helt otippat fick vi ett inlägg från Gäby. Förhoppningsvis kommer det att blir några fler, allteftersom rondören tilltar, och hon hålls fången i hemmet likt en kullvält sköldpadda. Skämt åsido, man måste vara snäll mot preggon, för de får ju så lustiga hormonsvängningar. Lätt är det hänt att de ställer till en scen. När jag numera träffar Gäby, så får jag lite samma känsla som när jag brukade äta glas på kemilektionerna. "Försiktigt nu, fööörsiiiktigt...."

Men ännu verkar hon vara samma gamla Gäby.

Kristians dotter; Är du en slampa? Jamen då är du välkommen.

Bäst just nu: Lönebeskedet kom, och det medgav foosballbordsköp! Dessvärre har nu min modell sålt slut. Jävla högkonjunktur!

Sämst just nu: Min hemorrojdfobi. Jag har aldrig haft några, men det verkar fruktansvärt. Jag förstår mig inte på folk som tycker det är pinsamt att köpa kondomer. Följande dialog utspelade sig på OK/Q8 här i stan för några år sedan.

Jag: Hajsan, var har ni kondomårr?
Kassörskan: Eh, ursäkta?
Jag: Kondomårr, var har ni dom?
Kassörskan: Eh... jag förstår inte...?
Jag: Kondomårr? Var?
Kassörskan: Eh...
Jag: KNULLGUMMI!
Kassörskan: EEH! Jahaja, jo dom har vi här...

Jag skulle hellre amputera anus än att genomgå samma sak angående en tub hemorojjdsalva.


Kommentarer
Postat av: Lindblom

HAHA , jag köpte hemorrojd suppar på Apoteket häromdagen. Kvinnan (äckligfulgammal) bakom disken försökte nog genera mig, för när hon kom med Xyloprokten så skrek hon: " BLÖDER HEMORROJDERNA"
Men jag gjorde henne nog besviken, varför ska jag skämmas. Dock var inte Xyloprokten till mig men det visste ju inte dom andra kunderna. =)
Så hojta när du behöver analsalva från Appo, jag kan handla åt dig. Annars är ju ett bra tips att skylla på sin "gravida" "fru".

2008-01-20 @ 11:06:50
Postat av: Kristians dotter

Jepp, bajsnödiga pretton styrs även de av sin reptilhjärna. Fast nu när Gäby börjar avslöja mina knep kanske jag måste byta strategi igen...

2008-01-20 @ 13:47:30
URL: http://www.korrektsidavattnet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0