Fredag!

Kom hem och slet av mig kläderna, letade upp mitt vita linne och morgonrocken. Det är min "Tony Soprano-outfit" och nu får den sitta på tills på måndag. Till detta skapar jag en spellista med Tom Jones, Frank Sinatra och Nationalteatern... Sweet...

Det kommer mer Böckner, bara lugna. Han kommer tillbaka inatt, eller imorrn. Det är ju en intrig och ett ränksmideri av monumentalformat som ska avslöjas!

Nu bäddar jag rent och pysslar lite, sen kommer Fanjunkaren och eventuellt Greven. Men det är inte därför jag bäddar rent, nej nej.

Skämt åsido, homohumor är så gammalt så det är ju svårt att minnas när det var kul. I högstadiet brukade vi säga "höddu, de e ente torsda än!" om någon kille råkade komma åt en annan i trängseln. Torsdag var tydligen dagen då man skulle "böga", varför vet jag inte.

Jag kom förresten på det bästa med att ha inflyttningsfest; nu kan jag vara musik-Hitler, och bestämma helt över vad som spelas. Annars brukar folk byta ut mina brända skivor mot nåt jävla akryldunk a la Rix MorgonZoo. Okultiverade jävlar. Fast kommer Spånken  så kan han också få botanisera med spellistorna. Hans musiksmak överträffas endast av hans alkoholsmak.

På gensyn!

Bäst just nu: Sopranos outfiten.

Sämst just nu: Det började snöa igen! Satans skit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0