Fy fan för finkultur!

Nu ska jag passa på medan jag kommer ihåg vad jag tänkte blogga om när jag satt på bussen i morse och kände livskraften sugas ut av de pissmarinerade sätena! Nämligen den här jäveln!  Svante Thuresson!

Sveriges mest överskattade musiker. Vad fan har han gjort? Ingenting! Men man har väl oddsen emot sig när man sitter fast i musikvärldens vidrigaste genre; Jazz. Men trots att han aldrig gjort något bra, så får han jämt vara med i tv i alla fall. Som nåt jävla bihang får han hänga på diverse andra bra artister, som Victoria Tolstoy, Anne-Lie Rydé, Titiyo och Lill Lindfors (ok, så jäkla bra var dom väl inte, men nån hit har dom ju, och utstrålning).

Och det här beteendet tillåter programproducenterna, fast alla vet att alla i publiken tänker samma sak; "Å nej, inte den där jäävla Svante Thuresson igen". Filma publiken nästa gång för fan! Aldrig för har man då sett så många påklistrade, överseende leenden, och kvävda gäspningar.

Det är ungefär lika kul att se Svante komma ut på scenen, som det är att se en bandmask sitta och sprattla i sitt husdjurs rövhål. "Yyyuussch... ta bort det!"

Sen har nån jävel gett honom epitetet "Cool cat" och "Hip man". Vart då? på vilket sätt? Han är en geriatrisk träbock som inte har promillen lyssnare i hela landet, av vad Eddie Meduza ensam har en lördagkväll i Mellerud!

Men eftersom allt sånt här skit faller i god jord hos alla navelskådande, spegelbildsonanerande, asociala och "finkulturella" musiktyckare inom public service, så kommer det att skrivas spaltmeter om honom när han sätter tofflorna. Minnesprogram och spelningar ska sändas och artister som spelat med honom ska berätta vilken gigant han var, och vad han betydde för svensk musikliv. När Eddie dog blev det några sketna notiser, och så Bert Karlsson som hyllade hans musikaliska talang, och hävdade hans storhet.

Fy fan Svante, jag hoppas du blir 150 år gammal! Men helst utan att hitta på mer skit!

Bäst just nu: Nytt gästinlägg av Gäby. Där har vi ett verk som stinker av hormontyngd krogsaknad. Men vi stöttar dig hela vägen, Gäbygumman!

Sämst just nu: Jag har blivit städmanisk. Det är ju för satan ett heltidsjobb att hålla ordning. Men skönt är det...


Kommentarer
Postat av: Sandra Thörn

Roligt inlägg. :]

2008-01-19 @ 01:04:37
URL: http://www.sandrathorn.blogg.se
Postat av: ewsi

Det är ju ingen ide att städa, det ser ju likadant ut efter en kvart igen! ;)

2008-01-19 @ 01:10:14
URL: http://evelinasteger.blogg.se
Postat av: Damien

Du berör faktiskt något viktigt här. Om man nån gång i detta land varit "bra", säg tex att Svante var "bra" för 50 år sedan, då är man alltid "bra" enligt någon slags oskriven lag. Typ Povel Ramel... Typ Galenskaparna... osv.

Varför kan man inte bara säga "nej hörrdu Svante, det här jazzflöjtandet är faktiskt helt jävla värdelöst nu såhär år 2000. Shejpa upp dig eller försvinn."?

2008-01-19 @ 04:08:46
Postat av: Sandra Thörn

På förstasidan. (:
Tack så mkt!

2008-01-19 @ 06:51:02
URL: http://www.sandrathorn.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag tror jag upplever den prematura 30-årskrisen som du upplevde i min ålder.

Hur lyckades du bota den?

/Robin

2008-01-19 @ 12:12:02
URL: http://grapoluponape.blogspot.com
Postat av: ewsi

ja man gör ju lätt det! "/

2008-01-19 @ 14:02:11
URL: http://ewsi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0