Magiska svampar...

Blev ingen Böckner idag heller, har haft lite trubbel i Travian. Krigföring och alliansbyte...

Ringde och snackade med Olefin innan, förklarade glatt att jag kommer ha ett kombibord till inflyttningsfesten, med Foosball, airhockey, biljard och pingis... Det lät bra tyckte hon, och började sedan morra över inkompetensen på lärarhögskolan. Medan jag gick runt och instämde i vad det arga fruntimret sa, så kom jag på mig med att obehindrat spatsera runt i min spatiösa lya, utan att få smuts under fötterna.


Under promenaden hittade jag ett tidigt alster från syslöjden i lågstadiet. Den ser ut såhär  och den hittade vi när vi städade. Den består av en kartongskiva, med nåt grovt linnetyg utav miljöpartistisk karaktär över, som jag har broderat. Tryck på bilden så den blir stor, så ser ni. Olefin undrade vad den föreställde.

Jag: Haha... den har jag gjort i syslöjden...
Olefin: Jag får se... Haha, vad är det?
Jag: Svampar... det bor en snigel i den i mitten.
Olefin: Men vad är den där till höger?
Jag: Hmmm?
Olefin: En kuk?
Jag: NÄE! Var inte så fixerad... hmmm... vad är det där då?
Olefin: Vad är det då?
Jag: JO!!! Nu minns jag! Det är en liksvamp!
Olefin: Vaddå??
Jag: En liksvamp.. de ser ut sådär och luktar lik. Jag var fascinerad av dom när jag var liten. En gång gömde jag en i ett träskrin på rummet. Morsan höll på att bli tokig på lukten... jag minns inte om hon hittade den innan jag slängde den... Fast den där är lite krokig...
Olefin: HAHAHAHA!!! Du är ju sjuk...
Jag: Och den där till vänster är en röksvamp! Kolla puffarna!

För övrigt kan tilläggas att jag vid tiden för broderingen såg ut såhär  mobilkameran reflekterade för mycket i glaset, men ni ser på ett ungefär. Läsåret 88/89... Those were the days. Gäbys kort från när hon var liten är också skoj, de jag har sett. Hon ser likadan ut, fast i skala 1:2. Det långa håret ryckte alla vuxna i... "Vad bra, där är något att hålla i". Det var jävligt irriterande minns jag.

Kakorna blev förresten jäkligt bra... Förbluffande goda, även om de fick vara inne en smula för länge! Men jag vill nog tillsätta kanel eller kar de mumma till nästa gång....

Förresten glömde jag nog gratulera Lindblom i förra inlägget att han blivit farsa, men så ligger det alltså till. Ett gossebarn, som man säger.

Lindblom: Jaha, jag utgår ifrån att inte fru Lindblom läser det här då? Och nej, varför skulle du skämmas? Man lär ju vara härdad om man gått runt och varit rödhårig hela livet, så vad är det då att tjacka motmedel mot ringmuskelfrukterna? hehe...


Sämst just nu: Har haft halsont till och från i flera veckor nu... jävla skit! Snart blir det en hela Johnnie Walker, straight up!

Bäst just nu: Om någon månad börjar man kunna ana våren...


Kommentarer
Postat av: Malin

Sa jag inte att du skulle spara ut håret??

2008-01-20 @ 23:30:30
URL: http://blogg.aftonbladet.se/8083
Postat av: Damien

Vilket gulligt örhänge. :D

2008-01-21 @ 13:26:03
Postat av: Mr.Pentex

Nice kort.
Så du hänger fortfarande på travian? det var inte illa. Hur går det?
Önskar att jag oxå kunde baka lite, men jag vågar inte använda ugnen i vårt ruckel till hus, den spisen är mindre pålitlig.
Ha de gött Higge.

2008-01-21 @ 14:17:06
Postat av: Mr.Pentex

Ha ha ha, ni måste bara kolla in denna filmen.
http://www.youtube.com/watch?v=X30o9VX9yEo

2008-01-22 @ 14:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0