Åter till tvåsamheten!

Jag orkar inte längre med ensamheten. Saknaden efter min stora keliga Klogroda Bosse Foster  och min diaboliske Nigeriafengädda Herman  som var med mig i över 4 år, har gnagt mig länge nog nu. Människan mår inte bra av ensamhet.

Till veckan ska ett nytt husdjur införskaffas, och efter noggrant övervägande har jag bestämt mig för vad det ska bli. Jag har dessutom redan bestämt mig för vad min nya kamrat ska heta. Tårkel Torstenson!

Tårkel efter den här snubben!  Torkel Selin, karismatisk underhållare. Och Torstenson efter den här snubben!  Fältmarskalk Lennart Torstenson, strategiskt geni och grandios besmiskare av kejsarens smutsiga papistpöbel, och som höll sig på slagfältet genom att hålla sin svåra reumatism stången med ett grobiöst alkoholintag.

Bäst just nu: Helgen kryper närmre.

Sämst just nu: De avsnitt utav Parker Lewis som jag nästan grät av lycka när jag hittade på Pirate Bay, tar en jäkla tid på sig att komma ner i downloadfilen.

Kommentarer
Postat av: Lintin

Åh! Parker Lewis! Jag älskade det när jag var liten! Var helt fascinerad av hur de matade han den store som om han vore en avfallskvarn.

2008-03-10 @ 13:41:11
URL: http://www.lintins.blogspot.com
Postat av: Damien

Hamster?

2008-03-10 @ 17:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0