Beskatta kvinnors orgasmer!

Suggors orgasm ska enligt obekräftade uppgifter vara i 30 minuter. Jag pratar alltså om grisar, och inte vad man kanske först förknippar med ordet "Sugga". 

   

I en diskussion jag nyligen var inbegripen i, beklagade sig därför några kvinnliga diskussionsdeltagare över att de inte var grisar. Nå, de skulle väl ändra sig om de såg galtpenisen. Ohygglig och motbjudande i all sin slemmighet och spiralform, som den är. 

Dessutom har jag sett grisar ha sex. Jag kan försäkra er om att suggan inte låg och vred sig och krampade i 30 minuter i slutet av akten, så jag är lite skeptisk till uppgifterna. Fast det kan ju vara galtens fel också, den mansgrisen. Någon som är så ointresserad av att mysa efteråt, är nog inte heller så angelägen om att tillfredställa sin partner.

Förresten ska kvinnor inte gnälla, för deras orgasm räcker ju ändå cirka 2-3 ggr längre än mäns. Dessutom kan de ju i en del fall få flera i följd.

Här är mitt recept på ett jämlikare samhälle; Inför en speciell orgasmskatt för kvinnor! Sen sänker man alkoholskatten för män, och kompenserar statens intäktsbortfall därav med inkomsterna från orgasmskatten!

Ta-daa! Ett jämlikare och gladare samhälle! Jag kan inte begripa att det bara är jag själv som inser hur briljant jag är.


Moar: Ja, det visste jag ju egentligen... men det står även i forumet att du är 52 tror jag.

Damien: Ja, det brukar växa en jävla massa tomater på reningsverkens rötslamsupplag. Inte sällan till de anställdas stora glädje.

Bäst just nu: Fortfarande festplanerna inför nästa helg. Faktum är att de just blev bättre, eftersom det skulle närvara någon form utav fruntimmer hos Fanjunkaren.

Sämst just nu: Idag högg det till i trakten kring vänster njure igen. Nu har det värkt där sedan början av förra helgen. Kanske kan man sälja den innan den havererar, till någon dialysberoende miljöpartist?


Kommentarer
Postat av: Moar

Jo, jag vet. Men det är för att man får fylla i födelseår och ärlig som man är så skriver man -56. Och då är man (under protest!) 52.
Har du ont i njuren går du till doktorn!!Sämsta stället att ha ont på!

2008-03-07 @ 05:33:26
Postat av: sandra

Jag var inte så arg som det kanske verkade.
Kan stämma att Glace är franska. Jag har ingen aning. Men tycker inte om det.
GLASS ska det stå.

2008-03-07 @ 14:57:34
URL: http://hollywoodah.blogg.se
Postat av: sandra

Tack för potatisbullarna.
Alltså ordet. Det hjälpte!

2008-03-08 @ 15:40:01
URL: http://hollywoodah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0