Dunderhonung, ditt namn är alkohol!

Ja, det var fina inlägg från Gäby. Bäst var det att hon var ihop med en kille som ljög ihop att han kysst en annan för att verka mer erfaren, och sen var ihop med honom i ett år till. En eloge för den bedriften!

Faktum är att jag inte vet hur jag ska följa upp det här. Hur tävlar man med sådan dysfunktionalitet?

Jag vet inte, men jag är beredd att göra ett försök! Inom loppet av mindre än 13 sekunder, föddes just en lika vattentät som briljant plan i mitt skarpa sinne!

Jag ska ikväll blogga berusad! Så är det nämligen, att den kanske största bedriften vad gäller att göra läxor som jag genomförde i gymnasiet, gjorde jag under påverkan av alkohol. Jag kom hem till min och Pers lägenhet en natt, och var i princip Johnny Skan.

Per påminde mig då om att vi dagen efter skulle lämna in ett biologiarbete, och att jag inte gjort mitt ännu. Knipslugt flinande, och med den vadderade listighet som bara återfinns hos en gravt berusad nordvästskåning med förbluffande hög iq, skred jag till verket. En dryg timme senare hade jag skrivit ett 4,5 sidor långt arbete om könssjukdomar, vilket jag drygade ut om kuriosa kring syfilisterna Columbus, Napoleon och Al Capone.

Då jag vaknade på morgonen skummade jag förbluffad igenom mitt verk, och rättade till stavfelen som Johnny Skan slarvat till. Jag fick VG, och flinade hånfullt åt de ambitiösa tjejerna i klassen som stannat hemma och varit skötsamma för att kunna göra ett bra jobb, men som trots det fick G.

Så när jag idag uppsöker systemet för att proviantera inför helgens Gällivaretripp, så köper jag några öl extra för att stillsamt inmundiga framför datorn, så ser vi vart det hamnar.

Pentex: Nej nej, sätt inga idéer i deras små huvuden nu.

K.K: Ja, det skulle vara skönt om du hittade en annan blogg att bebajsa med dina beigea påhopp. Dessutom stinker dom lång väg utav beundran, förklädd med falskt förakt! Inte särskilt klädsamt för en vuxen människa.

Det är väl förresten klart som fan att jag käkar norsk fjordlax, eftersom det tjänar ett högre syfte! Varför ska jag betala 3 ggr så mycket för en stackars mager, blek Östersjölax, när jag kan köpa en härligt rödlysande norsk lax, med alla möjliga nyttiga tillskott utav antibiotika och antisvampmedel, för en femma och en fimp? 

När sedan de norska fjordarna börjar ruttna underifrån utav övergödning (för fisken växer upp i nätkassar i fjordarna, och inte i bassänger. Bassängerna flyttar dom ur vid ungefär 250-300 gram) så är det jag som sitter där med ett brett hånflin, trind och frisk av Omega-3 fetter och helt utan svamp, och njuter av degenerationen av den löjeväckande norska staten!

Bäst just nu: Session med Izze i helgen.

Sämst just nu: Jag glömde tjacka dasspapper.

Kommentarer
Postat av: K.K

Den största beundraren av dig verkar vara du själv!
Alla dina inlägg genomsyras av att du vill få fram hur hög din iq är ,enligt dig själv alltså, och hur slug du är. Antar att du är med i Mensa? Men du skriver väl förmodligen något lamt om att du inte "vill" vara med i deras förening.
Blek Östesjölax, då skulle du se de Norska laxarnas kött utan att de fått pigment som gör köttet rosa.
Men Gäby gillar jag!!!

2008-03-27 @ 16:03:12
Postat av: Damien

KK, du är konstig.

2008-03-27 @ 18:44:45
Postat av: Lintin

Lite samma fenomen som drabbar mig på fyllan: ju mer jag dricker - desto bättre blir jag på biljard samt att stå på huvudet. Ytterst märkligt.

2008-03-27 @ 22:01:21
URL: http://www.lintins.blogspot.com
Postat av: Moar

Du får hänga en träslev på dass ;oP

2008-03-28 @ 01:37:24
Postat av: Mr.Pentex

Ha ha, undrar om det finns någon studie om hur alcohol nivån i blodet tillfälligt ökar ens IQ?

2008-03-28 @ 08:42:47
Postat av: Anonym

Full som en "aliqa"...

2008-03-29 @ 14:24:24
URL: http://grapoluponape.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0