I'll be back!

Det råder en jävla torka bland mina favoritbloggar, och inte förrän på söndag kommer det att hända något på "Higge Erövraren" heller.

Idag åker vi till Älvsbyn, och på lördag fyller Fanjunkaren år. Kreativiteten kommer alltså att i vanlig ordning flöda mycket kraftfullt på söndag, som den i regel gör i bakfyllans darriga dunkel.

Kommentarer
Postat av: Moar

Då kan jag passa på att kommentera ett tidigare inlägg.
Känner mig lite utpekad som snål surkärring.
Vid vissa tillfällen i livet, t.ex när man har barn så kan det bli fattigt. Somliga månader är det väldigt mycket månad kvar i slutet av lönen.
Vid nämnda tillfälle var det en sådan månad vill jag minnas.50 kronor i börsen som skulle föda 2 vuxna och 2 barn.Bröd? Har mjöl hemma, köp jäst.3 liter mjölk måste jag ha, köttfärs blir middag (köttbullar) + smörgåsmat,potatis räcker det nog till också osv. Detta är väl ca 20 år sen.
Ett j-a pusslande och oro i sinnet.Då står det en väldigt prydlig societetsdam (har hon någonsin jobbat) och tigger pengar av min sketna 50-lapp.Nix!
Jag har jobbat sen jag var 18, i stort sett varenda dag och betalt massor i skatt under mitt liv.Av den skatten går väl en del till bistånd (man skickar t.ex pappersmaskiner till länder utan träd)det får dom faktiskt klara sig på!
Min familj och mina barn går först!!

2008-03-14 @ 16:15:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0