No land like the Inland.

Ikväll var vi och hälsade på Gäby, som fyllt 28. Hon var som vanligt glad och spruttig, trots den allt högre åldern.

Jag roade mig mestadels med att terrorisera husdjuren, medan övriga sällskapet hade samkväm i soffan. Valpen Nio hade överskotts energi, och tappade inte humöret trots att jag sa; "Du är ful". Katten Büllfrogg hade satt sig bekvämt på teven. Med rektumet tätt mot underlaget på katters vis, tittade han skeptiskt på vår lek. "Ingen tycker om dig" sa jag till honom med allvarlig min, men det sket han i.

Även jag förpassade mig dock till soffan, när valpen bet mig i skägget. Där diskuterade vi nästkommande helgs happening, nämligen den fest som kommer att utspela sig hos Bananens föräldrar i Älvsbyn. Olefin har svårt att förstå min fäbless för inlandet, men det är något speciellt med inlandsfolk. Man kan säga att Norrlands Guld reklamen fångar det rätt bra, fast i verkligheten är det liksom på ett mycket bättre sätt. Avspänt och öppet, liksom. Inga konstigheter.

I övrigt har jag egentligen ingenting att skriva om, annat än att jag noterat att dagens kvinnor är ganska fotbollsintresserade. Olefin och Gäby gillar fotboll, Grevens flickvän Vera gillar fotboll, och Lintin gillar La liga, som väl då är fotboll i Spanska ligan.

Extremast tycks dock min egen ömma moder vara. Hon är rena gurun på Real Madrid och Lyon-sidorna på Svenskafans.se. Hon ligger skyhögt i tippningen, håller koll på 17-åringar från Elfenbenskusten som utmärker sig, gör knivskarpa matchanalyser och rättar sportjournalister som skriver sakfel om spelarbyte och skador o.dyl. Jag måste säga att jag är gravt imponerad över att hon hävdar sig så galant på lagens forum. Som 52-årig kvinna brukar man få vara kvoterad för att komma nånvart.

Själv begriper jag inte mycket. Eller rättare sagt, jag kan analysera spel på plan, men jag vet inget om vad någon heter, eller i vilka alla spelar.

Det roligaste jag haft i fotbollsammanhang, var väl när jag ritade Hitlermustasch på Honkens Roland Nilsson-plansch i lumpen.

Intresset saknas väl, helt enkelt. Fram tills jag såg den omtalade presskonferensen där Filip och Fredrik "drev" med Zlatan, så intresserade jag mig åtminstone för landslagsmatcherna. Men inte efter det klippet. Det är skrämmande att se hur en vuxen människa kan ha tungan så långt upp i röven på en annan, som skithuvet Lagerbäck har på Zlatan. Ännu mer skrämmande är det att se hur journalisterna kryper för de där två påsarna med skit. Jag har sett flensost med mer integritet än den gemene svenske sprotjournalisten, fy fan!

Hade förresten ett pizzabud levererat så jävla dåligt som Zlatan, så hade han fått sparken. 

Lilla Jag: Japp, jag spelar på Speedservern. Jag är "Pilatus", med byn "Övhålet". Håller till i Syd-Öst, spelar med Daft.

Bäst just nu: Fest i Älvsbyn, och sedan alkoholhaltigt firande utav Fanjunkarens 29-års dag.

Sämst just nu: Notan för reperationen av min Omega; 1570 spänn. "Kronan", d.v.s. det lilla knoppen som man drar upp urverket med, behövde visst bytas. Men det kostar att ligga på topp!


Kommentarer
Postat av: Mr.Pentex

Jasså är du med i Daft igen? Lämnade du inte dom för deras inkompetens?

2008-03-06 @ 08:26:33
Postat av: Higge

Nja, det blev anarki och togs en del märkliga beslut, och för att forumet byttes. Men nu är forumet bra igen, och det är en nu organisation.

2008-03-06 @ 11:21:13
URL: http://higge.blogg.se
Postat av: Lilla jag

Aha, där ser man.
Har själv slagit ner mina bopålar i sydväst.
Går under namnet Mini och tillhör just nu en liten skruttig allians. Är ute och spanar efter bekanta spelare o allianser men jag har inte spelat på ett tag så det är lättare sagt än gjort..

2008-03-06 @ 14:11:13
Postat av: Lintin

Din mor låter som en fantastisk kvinna =)

2008-03-06 @ 21:45:04
URL: http://www.lintins.blogspot.com
Postat av: Moar

Lintin // Ja, det är hon ;o)

Sonen är just nu i onåd! Modern är 51 i 9 månader till!
Dessutom, modern vet inget om nån 17-åring från Elfenbenskusten (ett fantastiskt lag f.ö)Gossen, en av världens 50 bästa tonåringar är från Ghana!

2008-03-07 @ 00:03:56
Postat av: Lintin

Aj aj aj, du får ju inte fara med osanning om din vördade moder. Pröva att krama henne, det funkar oftast för att avlägsna eventuell onåd.

2008-03-07 @ 07:56:25
URL: http://www.lintins.blogspot.com
Postat av: Ts-dad

Bestämde mig för att hålla mig ifrån Travian denna sväng...men det är inte lätt.

Lycka till!

Maila mig om du behöver en CO-spelare.

Dad

2008-03-11 @ 19:41:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0