Jo kom igen nu, snääälla! Bara lite?

Förra gången det här mediejippot "Bonde söker fru" gick, så satt en av bönderna som brukligt och bläddrade igenom breven som kommit från intresserade kvinnor. Vid sin sida hade han ett par tjejkompisar. Plötsligt dök det upp ett brev med ett foto på en väldigt lättklädd dam, och lystnaden glimmade till i bondens ögon. Då nappade en tjejkompis åt sig brevet och "ajabajade" bonden. En sån skulle han minsann inte ha! Snopet såg han efter brevet, och hade förhoppningsvis såpass med insikt att han inombords bannade sig själv för att han umgicks med denna den värsta sortens människa; En småaktig cockblocker med mindervärdeskomplex och hävdelsebehov.

Måtte djävulen ta alla dylika! Inga förtjänar mer att pinas i den åttonde kretsen utav Dantes helvete, än dessa livslustsugande sabotörer av sexuellt umgänge.

Något som retar mig lika mycket, är att bögarna tycks ha ensamrätt på den sexuella frigörelsen nu. När homosexuella hästbonden Peter emottog ett kort föreställande en naken kille hoppandes från en båt, med drulen dold bakom en påklistrad stjärna, pillade han till sällskapets förtjusning bort denna.

Där var den, drulen.

Peter mös åt den, och uttalade sig sedan om hur "porrig" han var, den där killen.

De har carte blanche för allt sånt här, bögarna! De kan öppet diskutera allehanda köttsliga behov och ställa krav. I media tycks 50% av allt som lämna munnen på en bög vara sexuella anspelningar. Men det tar inte slut där. De får också springa runt och ta kvinnor på brösten hur som helst. De gör det på teve, de gör det i sin bekantskapskrets och de gör det på krogen. Många kvinnor accepterar förvisso inte det här beteendet, men de förväntas att göra det. 

Varför, vet jag inte. Är det för att de genom att vara bögar automagiskt blir auktoriteter på stil och mode, hos män såväl som hos kvinnor, och således måste få undersöka folks kroppar som det passar dom? Eller är det för att de inte "utgör något hot"?  

Det är kanske det mest kända exemplet. Efteråt ska Scarlett ha uttalat att hon inte alls var ok med det där, och att hon vill ge reportern en smäll. Men hon accepterade det och höll masken, eftersom det förväntades av henne. Hade reporten varit hetero så hade höger suttit där direkt, det är det inget snack om.



Man gör ju helt enkelt inte sådär. Det hela borde ur kvinnans synvinkel anses som vulgärt, och dessutom kränkande. Vad är det som gör den här objektifieringen utav kvinnor lättare att acceptera, än den objektifiering som vi som vill sätta på kvinnorna utsätter dom för?

Nu förstår ju jag att det här framstår som fördomsfullt, homofobt och alla andra floskler man nu kan hitta på i vårt politiskt korrekta och många gånger in-i-helvete trista samhälle, där det är viktigare att inte såra folk än att säga sanningen.

Men min poäng är inte alls att de här priviliegierna ska berövas bögarna, tvärtom. Som vanligt så är grunden till mitt gnäll endast avundsjuka! Jag är inte arg på bögarna alls, de gör ju alldeles rätt! Jag riktar istället mitt förtret mot kvinnorna!

Varför får inta jag fjollhoppa runt och rycka i tuttar och bete mig? Kanske strutta runt på stan i solskenet, lyfta på en kjol och käckt hojta "goddag" åt en sommarfräsch framstjärt?

Det ska ni ha klart för er, fruntimmer, att delar ni ut såna här favörer åt en grupp, så ska vi alla ha dom! Annars är det orättvist, och det finns inget osvenskare än orättvisa.

Ni får ju kladda och bete er hur ni vill med oss utan att vi slår till er eller klagar särskilt mycket. Det är ju inte vårt fel att ni väntar med att utnyttja den rättigheten till ni är gamla desperata grogghaggor.

Nä det svider, det här.

Xrim: Du har smak och stil du, gamle plattlandsknekt. Många fina bitar på deras skivor, minsann. Fanjunkaren rynkade på näsan och frågade: "är de nå irländsk skit? Nä usch!". Vart ligger den där delikatessaffären? Bäst ostutbud hittills har jag nog sett på Coop Örnäset, vilket ju är lite märkligt med tanke på att där bara bor blandmissbrukare och försupna järnverkare. Jag klev in på en liten sketen konsumaffär på Söder i Stockholm en gång, och dom hade minst fem olika sorters parmesan, och lika många sorters chevre, bl.a. en askad variant. Röd Snapper och Marulk hade också, plus allt möjligt annat. Här har vi norskodlad regnbåge och Kung Gustavs rökta brislingar i tomatsås.

Nej, skägget gör inte filosofen, men det gör honom lite snyggare.

Keyser: Lugn och fin. Se bara till att ha en toarulle med dig när du är ute och färdas. På de stora galleriorna finns pappersautomater, så släng inte alla småmynt åt tiggarna. På hotellen har dom vanligen toapapper, men om du ska göra ordentlig business i porslinet, så får du se till att nypa av då och då för att spola undan. Hålen i vissa toastolar är inte större än hålet i en flaska Heinz Chilisås.

Bäst just nu: 11,5 kg lättare sen början av september. Tack för det, kycklingen, fisken, varmkorven, Entrecôten och fläskfilén, hehe!

Sämst just nu: Den här överjästa prydheten i samhället.

Kommentarer
Postat av: Xrim

Det nya mekkat i stan är på kortsidan av Norrbottensteatern, närmast BBB. Ta med plånboken!

2008-10-16 @ 20:48:14
Postat av: ingvar

Dom snåla djävlarna har snott regnbågen också!



http://www.youtube.com/watch?v=6XTDpAwtvYs

2008-10-16 @ 22:23:37
Postat av: Mr.Pentex

Du nämde en Dalle i förra inlägget. Heterhan möjligtvis fredrik i förnamn?

2008-10-17 @ 09:06:23
Postat av: Xrim

Jag hoppas att du sitter och plockar små smulor Roquefort ur skägget.

2008-10-17 @ 21:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0