Min nöjdhet.

Hoho! Ibland undrar jag verkligen hur det står till med mig själv, när jag läser mina egna inlägg. Som förra inlägget; jag har nog rätt i sak, men det blev lite vulgärt emellanåt. 

Det sista jag skrev var att jag skulle skriva om en ny dambekant, samt varför amerikanska versioner och nyinspelningar av befintliga brittiska serier är bättre än orginalen. Just nu saknar jag dock inspirationen som krävs för detta.

Det betyder dock inte att jag är sur eller oengagerad, utan snarare att jag har tankarna på annat håll. Jag har tappat ännu ett kilo sedan i tisdags, och är nu ganska förvånad över hela grejen. Det börjar bli kul liksom. Jag vaknade strax innan 4 inatt, och kunde inte somna om.

Då kände jag suget efter grillad Entrecôte, så jag satte grilljärnet på plattan och la på en ordentligt marinerad skiva, som perfekt grillad och rosasaftig strax därefter åkte ner med lite tzatziki. Det är när man tar sig dylika friheter som man uppskattar singellivet. Man slipper bli påflugen i köket av någon halvklädd sömnzombie som undrar vad fan man håller på med.

Det märkliga med det här är att jag trots dylika infall nu tappat 12 kilo sedan den 1/9 för drygt sex veckor sedan. Hade det inte varit för att jag känner mig så pigg och nöjd hade jag trott att jag blivit sjuk eller något. Det känns dessutom märkligt enkelt. I dagarna har folk ätit smörgåstårta, choklad och pizza i min närhet, men jag känner ingenting. Jag bakade t.o.m. två blåbärsockerkakor för ett par veckor sedan, som jag inte åt utav. Det är som om allt det där goda vore kvinnor, och jag plötsligt blivit homo.

Jag har aldrig upplevt det på det här sättet, så nu tänker jag köra på. 25-30 kg till innan sommaren känns fullt rimligt.   

När jag ändå håller på, så lägger jag ner snusandet också. Jag har alltid hävdat att jag inte är beroende, utan bara gillat smaken och yrseln. Dessutom verkar det som om migränen håller sig borta om jag håller en jämn och hög konsumtion av snus. Så nu lägger jag ner det tills vidare, och lägger snuspengarna i en tatueringspott istället.

Här är det förändringar på G. Fan vad jag är nöjd!

Elin: Nej, nu är du sådär alldeles ologisk igen. Visserligen har du rätt i att det finns många manliga klåpare, men "survival of the fittest" hjälper er inte. Varför? Jo, ni väljer killar efter utseendet, och i er enfald tror ni att snygg är lika med bra i sängen. Men när ni upptäcker misstaget är ni redan befruktade, mohahaha! Förresten är jag fortfarande murken för att du jämförde mig med "Karlsson på fucking taket", den lille elake fete tunnhårige fan!

Kommentarer
Postat av: Elin

För det första; ologisk jag?! Nej nej, i min värld finns det ingen som är så logisk som jag.

Inte trodde jag att Karlsson kommentaren skulle ta så hårt, undrar varför!! =)



Grattis till beslutet att sluta snusa, har själv inte snusat sen januari o saknar det inte.

2008-10-20 @ 10:06:57
Postat av: Greven

ska du sluta snusa! jävla idiot.

2008-10-20 @ 13:13:51
Postat av: ingvar

Haha... du kommer inte må så jävla bra dom närmaste dagarna om du både ska dra ner på kalorier och nikotin. För att finna balans i kosten måste man väga upp det med nikotin det vet alla. Äter man hälften så mycket så måste man snusa dubbelt så mycket.. Annars får du nikorexia.

2008-10-20 @ 23:50:05
Postat av: ingvar

dessutom.. För att fortsätta på gårdagens inlägg och kommentarer. Jag vill påstå att det är kvinnor själv som gör killar dålig i sängen. Kvinnor anser att killar skall kunna tillfredsställa just dig och vet precis hur du vill ha det bara för att ni delat en drink kring tvåsnåret. Jag tycker att man skall ta sex and the city med en nypa salt och slappna av lite i stället. Jag vet att om någon suger av mig med hörntänderna så kommer jag säga det direkt. Det blir liksom bättre då. Men om man springer och grinar över en fika med väninnorna om killen som tuggade mus som en ångvält så kommer man nog ha ett värdelöst sexliv hela livet.

2008-10-21 @ 00:07:38
Postat av: Elin

Ingvar o Higge, jag tycker synd om er. Vad är det egentligen för slags fruntimmer ni träffar, om de inte bara är kassa i sängen utan även gör er dåliga i sängen. Att ni inte givit upp för länge sen.

2008-10-21 @ 22:55:56
Postat av: ingvar

Jag ger upp. Jag skall hädanefter låta min valkiga arbetarhand bryskt smeka min stolthet och avstå från allt som har med intimt umgänge att göra. Jag kommer nog alltid att tillhöra den sortens människor som anser att man liksom måste komma på vad din partner gillar och vice versa innan man har riktigt bra sex.

Eller kan det vara så att man definierar "bra i sängen" med bra på att ha tråkig, stram, fisförnäm hovdamssex alá missionären o satsen i handfatet sex? Då kommer jag alltid vara kass.

2008-10-22 @ 00:21:55
Postat av: Xrim

Ett råd Higge, GE FAN I ATT SLUTA SNUSA!!! Min erfarenhet av när man skall bli sundare och börjar sluta med allt möjligt är att det till sist blir för mycket och man faller dit på allt igen. Ta en sak i sänder och koncentrera dig på det du gör för stunden.



2008-10-22 @ 18:10:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0