"This is how I roll!"

Jag har åter läst om saker i blajmedia som gjort mig förbannad. Eller snarare, en sak gjorde mig förbannad, den andra irriterad.

Den första grejen gällde ett fall utav fortkörning, där en person kört i 212 km/h på 80-sträcka. Inget jag fördömer, det skedde i en folkfri tunnel där inga barn lekte. Jag har gjort liknande grejer själv; drygt 180 på Bergnäsbron som är begränsad till 50 km/h, Luleå-Råneå på 14 minuter, Göteborg-Ängelholm på en timme, o.s.v.

Vilken idiot som helst kan göra såna här saker på bra breda vägar med rätt bil, så det är inget att applådera eller skryta med. 

Men nu är det så att just i det här fallet var det en synnerligen hedervärd fortkörning, ty den var ett exempel på det femte av Buffismens sakrament; "Begåendet utav kriminella handlingar på norsk mark". Det rörde sig nämligen om en svensk som körde genom "Bömlafjordtunneln" i Norge. Så långt allt väl, all heder åt den unge mannen.

Tyvärr fastnade han lite orutinerat på en fartkamera. Kjell Arne Hestad vid norska trafikpolisen sade i ett uttalande att "det var det värsta fall om griskörning" han varit med om. Haha, en förargad norrman är alltid en liten seger.

Nu föll det sig dock inte bättre än att norska polisen kontaktade svenska myndigheter, vilka i sin tur golade ut sin egen medborgare så att han nu måste sitta 2 månader i fängelse. Hur i helvete kan vårt samhälle vara så vridet? Hur fan kan man lämna ut en medborgare till främmande makt på det viset? Sätter svenska myndigheter norska lagar och regler före sina medborgares väl och ve? Det verkar fanimej så!

Blodig jävla revolution!

Det andra förargelseväckande fallet utav dumhet i media, var en sak som Fanjunkaren gjorde mig uppmärksam på. Tidningen "Norrländska Socialdemokraten" har nyligen frågat 5 personer på stan vad de skulle göra om de fick 1,3 miljarder kronor. Frågan ställdes till följd av att det norrbottniska företaget Liko sålts till USA för den summan.

Av de fem tillfrågade föreföll två utav dessa särdeles korkade. Den första var en gammal tant, som sa att hon skulle ge barnen och barnbarnen en slant, sen skulle hon köpa lite nya kläder och kanske resa lite. Det andra var en ung kille, och han var riktigt trög; han skulle reda upp sin privatekonomi, sen skulle han utbilda sig till svetsare.

Har folk ingen jävla fantasi? 

Higge, vad skulle du göra om du fick 1,3 miljarder? 

Jag skulle skaffa etagevåningar i sveriges 10 största städer, samt på Manhattan och i Bangkok, och köpa en stor ö i skärgården. Där skulle jag bygga ett "lantställe" med alla bekvämligheter, samt ett underjordiskt högkvarter fyllt med honungsinsmetade isländska flygvärdinnor som ständigt torrjuckar på varandra. Några Bentleysar, Bugattisar och Koenigseggar skulle jag ha i garagen runt om i landet, men mest skulle jag köra med en specialmodifierad och förgylld Ford Fiesta årsm. -79, med all utrustning, kalvläder och 600 hästar. Vidare skulle jag låta dressera en liten krallig korean att kasta sin hatt jättehårt, och anställa honom som hejduk. 

Det var väl för fan inte femti papp på triss det var snack om? 

Elsa: Sååå? Var är nu din blogg då? Fick du tag  på Farbror Joakims turkrona?

Bäst just nu: Nä! Eller jo förresten, Fetaost. Hur kan ett sånt gäng korrupta morsgrisar uppfinna en så förträfflig ost?

Sämst just nu: De verkar renovera moppen på försäkringsverkstan, de dumma jävlarna. Nu måste jag göra mig besväret att sälja skiten istället.

 


Kommentarer
Postat av: Elsa

turkrona eller ej så hade jag dambesök i natt;) inte illa pinkat för en singelhäxa full i tårta! bjöd henne på en slurk från kitteln och sedan ville hon gå till sängs. hade delat med mig av min brygd om jag visst att du kunde kontrollera dig...

2008-10-10 @ 08:27:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0