Äckliga Kishti är borta för evigt!

Med hösten kommer lyckligtvis en hel del godsaker, som för att lyfta oss ur depressionens kalla grepp. 

T.ex. så startar alla bra serier om. Själv ser jag mest fram emot "House", "Dexter", "Californication", "Supernatural", "Life", "Family Guy", "The Office", "South Park" och "It´s always sunny in Philadelphia". Tycker ni att jag glömde någon väsentlig serie? Vissa, som "Weeds" går ju redan, och "Heroes" spelar inte riktigt i samma division som de jag nämnde.

En helt ny advokatserie, "Raising the bar" sätter igång också. Jag har sett första avsnittet, och tycker den verkar riktigt bra. Mycket bättre än nya "Eli Stone" och "Shark" (förvisso hyfsade), och ljusår bättre än David E. Kelleys efterblivna dynga (Vem minns inte "Ally McBeal" med sin sinnesjuka titelrollsinnehavare, som sparkade fantasibebisar och råkade i luven på sina kollegor, samtliga lika magra, eländiga och oattrativa som hon själv). Värt att nämna är att gamle flickidolen Marc Paul Gosselaar ("Saved by the bell") har en framträdande roll som oputsad idealist, och den hemska morsan från "Malcolm in the middle" är riktigt fin i rollen som rabiat domare.

Dessvärre startar en massa skit om också, men även i eländet kan ljusglimtar skönjas.

"Idol" är ett exempel. Man slipper aldrig undan det. Hälsar man på hos folk, så ska de alltid se eländet. Men lyckligtvis är juryn bortbytt, så det gick faktiskt ganska bra att se eländet.

Kräkmedlet Kishti har försvunnit. Kanske har man hällt salt elller möjligen snus på henne, alt. ställt ut en stor skål öl i hennes väg, så hon drunknat. Tja, hon kanske t.o.m. blivit uppäten utav en Fransk Myskanka eller en Grävling. Ty så ändar många äckliga saker som lämnar breda glansiga slemspår efter sig, sina liv. Eller så kanske hon sitter på Kasinot i Sundsvall och anfräter heltäckningsmattan med korrosiva kesoflytningar, samtidigt som hon tigger tvålfagra gossar om tafatta samlag bland skuggorna. I vilket fall: Jag hoppas och tror att vi slipper se det bedrövliga fanskapet igen.

Skönt även att bli av med tråkige Swartling med sitt trista "bad boy"-komplex, och den intetsägande slemproppen Breitholtz.

Istället har man fått in en klassisk Puma i Laila Bagge  och en genuint kul och säker "Swartling" i henne ex-man Anders Bagge. Det var någon annan typ där också, och han verkade iaf bättre än trötte jävla Breitholtz. Tyvärr måste vi dock stå ut med ögontjänande skitstöveln Peter Jihde, för den fan blir man tydligen aldrig av med.

Kan ingen hitta något riktigt olagligt i hans dator, eller nåt? 

Hocke: Känns tryggt att du är med. Skönt att kunna glädja en gammal försupen Kalmarit också! Johnny kommer inte fram så ofta längre, men det går ju i perioder.

Ingvar: Gör dig inte dummare än du är, otäcke framstjärtsnarkoman! Ond och rödhårig...

Lintin: Jag håller absolut med. Magnifikt mys! Dina ord kanske når fram till den svagsinte gossen? Han är också från götet. "Änna, änna!"

Bäst just nu: Att bloggproduktiviteten faktiskt håller i sig.

Sämst just nu: Inte fransyskan i mitt kylskåp iaf! Alldelens rosa och saftig i mitten.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0