Nä, så är det inte.

"Vi är alla olika och det ena är inte bättre eller sämre än det andra".

Orden är aftonbladets sexolog Linn Heeds, och de avslutar ett längre svar på en fråga om varför pojkvännen inte uppvisar den där riktigt råbarkade kåtheten, som flickvännen så gärna vill se.

Det där är så typiskt vårt fisljumna och politiskt överkorrekta samhälle. Så där kan man väl för fan inte säga? Är det inte sämre att onanera med sin fasters trosor på huvudet, än över en Playboy? Är det inte sämre att tjata på sin flickvän om analsex än att inte göra det? Är det inte sämre att begå tidelag än att ge fan i hönsen? Och är det kanske inte sämre att ligga med en norrman än en svensk?

Jo, jo, jo! Folk i det här landet måste sluta mähäa med huvudet under armen, och svälja den här "alla lika"-skiten hela tiden. Nu är han ett klent exempel, den där stackaren som inte är råbarkat kåt. Han kan ju ha bra skäl att inte ge sig hän; flickvännen kanske luktar illa, vad vet jag. Baserat på det där är han givetvis inte en sämre människa än någon annan.

Men en 16-årig snubbe som kommer till ungdomsmottagningen därför att han fått en infektion i sitt urinrör, orsakad av avföring som fastnat, efter att ha tjatat sig till ett analt samlag med sin 14-åriga flickvän, är en sämre människa än t.ex. Fanjunkaren.

Jag mötte en gång en gubbjävel i en rondell. MÖTTE! Han är mycket sämre än många jag känner, och hans dumma kärring som inte gömde bilnycklarna redan för 10 år sedan är lika dålig. Ligistjävlarna som stal och vandaliserade min moppe är också sämre människor än de flesta jag vet.

Om jag imorrn läste i tidningen att: "De ligister som slog sönder Higges moped, kördes igår över utav 5ans buss. De sprack som vattenballonger och det flög bitar längs hela Smedjegatan", så hade jag brutit den här jävla kolhydratblockaden och firat med några kalla pilsner. Ja, min egendom är värd mer för mig, än liven som tillhör kriminella människor jag aldrig träffat. Är det så konstigt egentligen? Jag tycker inte det.

Låt mig exemplifiera: Birgit läser tidningen, och skummar igenom världsnyheterna. I Bangladesh har det dött 700 människor i nya översvämningar. Men Birgit funderar inte närmre på saken, hon vet ju inte ens vart Bangladesh ligger. Människorna har alltså inget egentligt värde för Birgit. Men då Birgit senare går ut i tvättstugan, och finner att någon stulit hennes tvätt, så blir hon mycket arg. Bl.a. har en Aubade-bh för 800 spänn försvunnit, samt ett par äkta Victorias Secret-rövfodral, med öppning i grenen.

Att döma av Birgits reaktion, så var den där egendomen värd mer än de där Bangladeshierna (heter det så? Bryr ni er ens?), och jag vågar sätta hårddisken på att samtliga utav er skulle reagera på liknande sätt!

Så skäms inte om ni nån gång tänker att ni är mer värda än någon. Med tanke på vilka ofärdiga praktarslen som upptar vårt livsrum, är oddsen goda att det är sant.

Bäst just nu: Nya avsnitt av Californication ute.

Sämst just nu: Jag måste knuffa mopedjäveln en halvmil till försäkringsbolagets verkstad imorrn.

Bisarrast just nu: Att se Alexander Skarsgård i en av huvudrollerna i HBO's nya högbudgetminiserie om ett gäng marinkårsoldater i Irak. Där går samme Alexander som fick sin handske ollad av Greven på Kallax, runt och beordrar ökenkamouflerade hårdingar att rycka fram med Hummers i terroristkontrollerade städer. Kolla in den; "Generation Kill

Alexander i mitten. Till vänster om honom står "Beecher" från kultserien "Oz". Fanjunkaren har förresten sagt att han inte sett "Oz". "Vad finner en sådan människa för glädje i livet?" kan jag tänka när jag hör sådant.


Kommentarer
Postat av: ingvar

Det är ju en onödig klysha som varenda människa fattar. Jag tror inte hon menade att hitler är olik jungfru maria men minst lika from och bra på sitt sätt. Hon menar nog snarare att bara för att man tycker om äpplen så behöver det inte betyda att man inte kan ta ett päron med en päronmänniska ibland. Om vi säger såhär:

Blondinbella har en "bättre" blogg än higge, baserat på antal läsare, men higges blogg är "bättre" för den är intressantare!

2008-09-10 @ 17:52:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0