Ett par saker som borde förbjudas!

Ofta då jag ser mig omkring i samhället, ser jag olika typer utav idioter och idiotiskt beteende. Jag drömmer om ett samhälle, där jag är orörbar! Där jag kan gå på stan, och ge folk som går in i mig för att de går och pladdrar eller bara kopplat bort hjärnan, ett rejält rapp över trynet med ett ridspö eller dylikt. Straffimmunitet, det skulle vara prio 1 om jag nånsin träffade en magisk ande!

Ingenting gör mig argare än när folk står eller går i vägen för en, när de ser eller borde se att de är i vägen. Eller den här; när man möter någon på en trottoar och går så absolut långt åt sidan man kan utan att kliva ut i gatan, och personen man möter ändå siktar på att krångla sig förbi mellan en själv och kanten. Detta trots att resten av trottoarjäveln är fri. Varför gör folk så?

Det måste ju handla om någon slags mindre intelligent typ utav människor? Jag och Olefin gick på stan en gång, mitt på gågatan. Plötsligt kommer ett kärring på cykel och möter oss. Hon dyker inte upp bakifrån ett hörn, nej, hon kommer längs gågatan och har sett oss i god tid. På vår vänstra sida står en gjutjärnsbänk, och på vår högra sida finns 8-9 meter fri väg. När så skatjäveln nästan är framme vid oss, börjar hon liksom sikta på att klämma sig emellan antingen mig och parkbänken, eller mig och Olefin.

När hon slutligen väljer den bredare vägen, är det med en sur min utav besvär. Jag känner hur jag blir förbannad bara jag tänker på det! Varför har vi ingen myndighet som reglerar sånt här? I en perfekt värld (styrd utav undertecknad) skulle i det ögonblicket en styrka på 10 specialpoliser rusat fram med sköldar och batonger, bultat kärringen av cykeln och tvingat henne att be mig om ursäkt, samt skickat henne till en specialstraffkoloni för idioter och arbetsförmedlingshandläggare på Gotland.

Dumma människor som trängs i mitt livsrum och/eller blockerar gångarna på ICA för att de pladdrar med likaledes efterblivna bekanta med feta arslen, är ett fenomen som borde förbjudas.

Det andra är inte lika allvarligt, men likväl irriterande. Jag pratar om det här!  Det finns inte tillstymmelse till klyfta i den där urringningen. Den stackars magra jäntan skulle inte heller kunna trycka ihop en om så det gällde liv eller död. Bulimikerstereotypen på bilden heter Elin Kling, och är en av landets ledande modebloggerskor. Hur man kan behålla någon som helst trovärdighet som modeskribent efter att ha strosat runt och uppvisat urringningar som skulle kunnat tillhört 12-åriga gossetransvestiter är för mig en gåta.

Nej, jag säger inte att alla måste ha stora bröst. Jag säger bara att om man ska ha en urringning av den storleken, så ska det finnas lite godis i den. Annars kan man ta på sig något annat. Sånt som på bilden är bara trist, och gör ingen människa glad. På sin höjd skulle kanske Rickard Wolff finna något intresse av det där, men inte jag.

Elin: "Då jag antagligen inte kommer att vinna den" menar du väl? Hehe!

Xrim: Hur klarar ens arsle en sån sak?

Lindblom: "You're such a tool, man!"

Moar: Ja, så är det kanske. Men det behöver ju inte komma ut; Ingen följer med en omtänksam snubbe hem.

Dagens citat: "Nej, jag är inte mörkrädd. I mörkret är det jag som är farlig" Jan Guillou

Bäst just nu: Att jag är så jävla bra själv.

Sämst just nu: Fel genusform! På "Higge Erövraren" läggs en jävla vikt vid att använda rätt genusform. Kvinna som bloggar=bloggerska, så enkelt är det. På aftonbladet.se pissar man på alla former utav genusregler, så där kan man t.ex. skriva "den kända sångaren Elvis" utan att skämmas. Men här är genusformen lika jävla viktig som att undvika särskrivning. Bara så ni vet! När vi ändå är inne på det, så är det fullständigt förkastligt att sätta till ordet "unge" efter orden föl och lamm!

Ett föl är en "hästunge", liksom ett lamm är en "fårunge". Trots detta är det idag inte ovanligt att höra folk tala om "lammungar" och "fölungar". Det gör mig förbannad och får mina öron att kännas våldtagna, ungefär som när skånska dialektförrädare rullar på r. Det finns inga jävla lammungar eller fölungar, för dom är nämligen inte gamla nog att para sig och bli dräktiga.

Kommentarer
Postat av: Moar

1. Bor det bara idioter i norra delen av landet? När dom sitter där med 2 ungar, utarbetade och m en drönare i soffan, då är en omtänksam kille det första dom borde önska sig!

2.Du låter som ett eko av mig!

2008-09-29 @ 10:52:31
Postat av: Sanity N/A

inte bara på aftonbladet som uppvisar kasst språkbruk, tappat räkningen på hur många "knivskärningar" jag läst om i SvD

2008-09-29 @ 18:30:33
Postat av: Elin

Hmm... Nja jag vet inte riktigt

Att du skulle vinna den diskussionen -du ser mig inte nu men jag skakar på huvudet. Det är dessutom sorgligt om du ser det som något possitivt. För om du skulle ha rätt så skulle det innebära att alla större uppoffringar alltså enbart bygger på viljan att komma till! Det säger visserligen nåt om dig (hehehe) men förhoppningsvis inte nåt om resten av det manliga släktet.

2008-09-29 @ 22:11:35
Postat av: Olefin

Älskade Higge! Jag saknar dig...

2008-09-30 @ 19:24:21
Postat av: Xrim

Det enda som kan förklara den otroliga prestation som mitt arsle klarade av under 18 timmar på en cykelsadel är... just det ett överlägset genetiskt arv. Som du vet tillhör jag arten Homo Scania.

2008-09-30 @ 21:16:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0