Konstig läggning

Det finns många avarter i vår herres hage, och en av de märkligare tycker jag är de s.k. "feeders", som göder sina flickvänner tills dessa varken kan gå eller stå.

Men detta känns som en ganska begränsad och amerikansk företeelse. Några individer som dock är mig lika främmande, och som förekommer ganska talrikt även i vår närhet, är de till synes normala kvinnor som attraheras utav lortgrisar. Jag har sett det på nära håll flera gånger, och nu senast i Aftonbladet!

 Tommy Körberg ska nämligen enligt uppgift ha satt personlig hygien som en ganska låg prioritet i tillvaron. Artikeln, som handlar om att Tommy ska bli pappa, kan läsas här. Fast det kan ni skita i, den är nämligen inte särskilt intressant. Där står bara att Tommy är 60, och att han är förtjust över hur graviditetsbrösten har växt till sig. Kvinnan, som heter Ann-Charlotte och är 38, är tydligen inte lika begeistrad.

Vad ser en kvinna i en lortig man? Jag kan faktiskt se det logiska i att kvinnor skickar friarbrev till dömda mördare på Hall, för i de fallen finns det komplicerade psykologiska faktorer som spelar in. Som normal, och ännu inte särskilt kriminell (genar på cykelstigar med moppen, och hittar på ett och annat fall utav förargelseväckande beteende), så kan jag konstatera att det inte är mig det är fel på. Det är de där kvinnorna som är förvirrade, och ingen kräver utav oss normala att vi ska bli kriminella för att lyckas fixa en kvinna.

Men när renliga killar blir bortvalda för lortgrisar då? Hur fan ska man tolka en sån sak? Hur vridna är inte dessa kvinnor? Jag kan köpa att det finns attraktionskraft i att Svartenbrandt brassade sönder en polispiket med en AK4. Men vad jag inte kan finna någon som helst attraktionskraft i, är en smutsig drule!

Vad är så stort med Tommy Körberg, att det ursäktar det faktum att han är lortig? Han gör ju ingenting! Han dyker upp någon gång, vanligen berusad, med sin jävla hatt och inpyrda linnekavaj, och terroriserar diverse underhållningsprogram med sin rekorduttjatade "Anthem".

Jag VET att det finns kvinnliga läsare därute som har saker att säga till hans försvar! Ni attraheras av hans utstrålning och han sjunger så bra, och vad det nu kan vara!

Men menar ni verkligen att ni kan ligga och mysa med någon som luktar illa? Kan ni verkligen känna er tillfreds i svettlukt och skrevröta? Har han SÅN jävla utstrålning?

Bäst just nu: Jag ska lappa mina gamla älskade dieseljeans med en smiley, som när man var liten.

Sämst just nu: Nederbörd.

Kommentarer
Postat av: Hocke

Higge du är så jävla vass på dina inlägg!!!! jag skrattar minst en gång varje gånga jag läser din blogg. men det är lite om jonny scan tycker jag!!

2008-09-02 @ 20:32:17
Postat av: Lintin

Jag skulle inte vilja ligga och mysa med honom om han så doftade hallon och choklad. Han är ytterst oattraktiv.

2008-09-02 @ 21:29:37
URL: http://www.lintins.blogspot.com
Postat av: ingvar

Det har jag alltid påstått Lintin. Higge är ytterst oatraktiv! Dock har han svårt att erkänna det för sig själv. :)

2008-09-03 @ 18:49:40
Postat av: Lintin

Det var det dummaste jag hört, Higge är tvärtom mycket attraktiv och dessutom mysvänlig. Iaf funkade mysdelen bra för mig sist vi testade, vet inte hur Herr Higge själv ställer sig till eskapaden i fråga =)

2008-09-03 @ 20:24:55
URL: http://www.lintins.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0